Merhaba. Sizin de bugün yumurta toplanacaktı. Nasıl geçti?Arkadaşlar ben de salı günü yumurta toplama olacağım hafta sonu da bi sıkıntı olmazsa insallah transfer. Yani taze transfer olmuş olacak donmamiş olacak.rahmi 1 2 ay dinlendirip donmus transfer olmak taze transfere göre daha iyi diye biliyorum.
Ama gittiğim merkez herkese taze transfer yapıyor. Sizce taze ile de şansım var mı?
canim 5 tane toplanmisNe yaptın canım kaç tane toplandı yumurtalar başarılı geçmiştir insallah
14 tane toplandı ama tabi bizim sperm sıkıntı olunca kacı embriyo olur kaçı dayanır blmiyorum.Merhaba. Sizin de bugün yumurta toplanacaktı. Nasıl geçti?
Haydi bakalım çok dikkat et kendineBenimde bugün transferim oldu kızlar
hayirli ugurlu olsun canim simsiki tutunsun snaaBenimde bugün transferim oldu kızlar
Hosgeldin canim hayirli olsun tedavinnBenim de yaşım 32.
3. Denemem.
Izmır Ege Üniversitesinde tedavi görüyorum
10 ocak gibi görünüyor transfer tarihim
28 aralikta tedaviye basladim
Sende hosgeldin canimmBenimde dondurulmuş tedavim aralıkta başladı ilaç kullanıyorum perşembe günü yani 4 Ocak'ta transferim var Allah izin verirse. 5 tane 5. gün dondurulmuş embriyom var 2 tanesi transfer olacak.
E2 her 200 deger icin 1 folikul diyorlar yani senin 12-13 tane var sanirimArakadaşlar puregon 6. Gününde e2 değerini bilen var mı? Benim 2689 çıkmış. Çok mu yüksek bilemedim. Bir de LH ve progesteron nedir? Bunlara da baktılar.
Hayirli olsun canim gecmis olsunn insallah guzel embriyo haberini de alirizcanim 5 tane toplanmis
Senin de hayirli olsun canim guzel embriyo haberlerini alalim insallah14 tane toplandı ama tabi bizim sperm sıkıntı olunca kacı embriyo olur kaçı dayanır blmiyorum.
transferin hayirli olsun canim guzel sonuclar alalim insallahBenimde bugün transferim oldu kızlar
Kizlar bilgilerinizi tam verseniz de doldursam suracikta
ADI YAŞ DENEME TRANSFER SONUÇ hilal1907 32 4 - - @arkadasimes - - - - Dykdyk - - 02.01.18 - @cerkeskizi1 28 1 - - pastelmom - - - - @Melike49 - - 12.12.17 - @fatoceren8888 29 3 03.01.18 - N naturelll 32 3 10.01.18 -
Yas 26 deneme 1Kizlar bilgilerinizi tam verseniz de doldursam suracikta
Hosgeldin cnm hayirli olsun tedavinnYas 26 deneme 1
Canımm benim inşallaahhhayirli ugurlu olsun canim simsiki tutunsun snaa
Sağıl canımmm inşallahHosgeldin canim hayirli olsun tedavinn
Sende hosgeldin canimm
E2 her 200 deger icin 1 folikul diyorlar yani senin 12-13 tane var sanirim
Hayirli olsun canim gecmis olsunn insallah guzel embriyo haberini de aliriz
Senin de hayirli olsun canim guzel embriyo haberlerini alalim insallah
transferin hayirli olsun canim guzel sonuclar alalim insallah
canim sakin sikma tatli canini zaten en fazla iki emriyo transfer ediliyor 5.gun diye takilma bak benden dun 5 tane yumurta aldilar 3 u dollenmis en gec cuma transferim olacsk ama ben cooook umutluyum sen de sakinnumudunu yitirme moralini bozma dua etArkadaşlar çok kötüyüm ne olur bi bakin...
Dün 14 tane yumurtam toplanmıştı sevinçliydm. Bugün aradılar kötü haberi verdiler sadece 2 embriyo oluşabilmis eşimin spermlerin den dolayı. O da daha belli bile değil gidicek mi 5. Güne fln.
Bu kadarcık şeyle sonuç alablir miyim ben.
canım muhtemelen 3. gün tarnsefer ederler 5. güne gitmek riskli duruyo. 3 gün olması mantıklı üzülme 3. gün tutan çok kişi var.Arkadaşlar çok kötüyüm ne olur bi bakin...
Dün 14 tane yumurtam toplanmıştı sevinçliydm. Bugün aradılar kötü haberi verdiler sadece 2 embriyo oluşabilmis eşimin spermlerin den dolayı. O da daha belli bile değil gidicek mi 5. Güne fln.
opu günü progesteron bakıldımı sana. benim doktor bunun çok öenmli olduğunu ve bakılması gerektiğini belirtti. 10 un üstündeyse gebelik oluşmuyor dedi. kendisi doç. dr. araştırmaları takip ediyor sürekli amerikaya falan gidiyorArkadaşlar çok kötüyüm ne olur bi bakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?