ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Merhaba. Sizin de bugün yumurta toplanacaktı. Nasıl geçti?

Arakadaşlar puregon 6. Gününde e2 değerini bilen var mı? Benim 2689 çıkmış. Çok mu yüksek bilemedim. Bir de LH ve progesteron nedir? Bunlara da baktılar.

Benim de yaşım 32.
3. Denemem.
Izmır Ege Üniversitesinde tedavi görüyorum
10 ocak gibi görünüyor transfer tarihim
28 aralikta tedaviye basladim
Hosgeldin canim hayirli olsun tedavinn

Benimde dondurulmuş tedavim aralıkta başladı ilaç kullanıyorum perşembe günü yani 4 Ocak'ta transferim var Allah izin verirse. 5 tane 5. gün dondurulmuş embriyom var 2 tanesi transfer olacak.
Sende hosgeldin canimm
Arakadaşlar puregon 6. Gününde e2 değerini bilen var mı? Benim 2689 çıkmış. Çok mu yüksek bilemedim. Bir de LH ve progesteron nedir? Bunlara da baktılar.
E2 her 200 deger icin 1 folikul diyorlar yani senin 12-13 tane var sanirim
canim 5 tane toplanmis
Hayirli olsun canim gecmis olsunn insallah guzel embriyo haberini de aliriz
14 tane toplandı ama tabi bizim sperm sıkıntı olunca kacı embriyo olur kaçı dayanır blmiyorum.
Senin de hayirli olsun canim guzel embriyo haberlerini alalim insallah

Benimde bugün transferim oldu kızlar
transferin hayirli olsun canim guzel sonuclar alalim insallah

Sağıl canımmm inşallah

Arkadaşlar çok kötüyüm ne olur bi bakin...

Dün 14 tane yumurtam toplanmıştı sevinçliydm. Bugün aradılar kötü haberi verdiler sadece 2 embriyo oluşabilmis eşimin spermlerin den dolayı. O da daha belli bile değil gidicek mi 5. Güne fln.

Bu kadarcık şeyle sonuç alablir miyim ben.

canim sakin sikma tatli canini zaten en fazla iki emriyo transfer ediliyor 5.gun diye takilma bak benden dun 5 tane yumurta aldilar 3 u dollenmis en gec cuma transferim olacsk ama ben cooook umutluyum sen de sakinnumudunu yitirme moralini bozma dua et

canım muhtemelen 3. gün tarnsefer ederler 5. güne gitmek riskli duruyo. 3 gün olması mantıklı üzülme 3. gün tutan çok kişi var.

opu günü progesteron bakıldımı sana. benim doktor bunun çok öenmli olduğunu ve bakılması gerektiğini belirtti. 10 un üstündeyse gebelik oluşmuyor dedi. kendisi doç. dr. araştırmaları takip ediyor sürekli amerikaya falan gidiyor

Ben bu 2 embriyonun kalitesini hiç blmiyorm ki belki 3 güne bile dayanamayacak belki de dayansa bile çok kalitesiz. Yok olmadi arkadaşlar bütün çabam bosaymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…