Sabah erkenden git yaptir canim bizi merakta koyma. insallah guzel sonucla geleceksinn heycanini paylasiyoruzzzzayyy ağzını yerim senin yaa :) insallah tatlım ama işte kendimi umutlandirip duruyorum iyi dusuneyim diye insallah hepimiz güzel haberler alırız
İnşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim gönlüne göre versin yarın hayırlı güzel haberle dön İnşallah bize de haber ver olurmu kaç embriyo transfer edildi hiç belirti varmı ❤
İnşallah Canımm bunu çok düşük yapanlara tutma ihtimali artsın biri düşerse bile diğeri kalır diye yapılıyor dr umda iyi Allah'a bin şükür işinin ehli bir Dr. İzmir Irenbe Özel tüp Bebek merkeziİlk defa böyle birşey duydum iki gün arayla transfer nasıl oluyor hangi hastanede yapıldı. Bence şansınız yüksek hayırlı olsun.
İrenbede 2.denememi yaptım iki kez donmuş transfer yapıldı negatif oldu, Kaan beydi doktorum. Sizin 5.güne bekletmişler ne güzel benim 6 embriyom vardı bekletmediler.size neler uygulandı sperm seçimi falan hangi yöntemdi,embriyolar için kamera izleme falan uygulandı mıİnşallah Canımm bunu çok düşük yapanlara tutma ihtimali artsın biri düşerse bile diğeri kalır diye yapılıyor dr umda iyi Allah'a bin şükür işinin ehli bir Dr. İzmir Irenbe Özel tüp Bebek merkezi
amin inşallah canim Allah hepimizin gönlüne göre versin tamam haber vericem :) canim bu ikinci transferim ama 1tane transfer edildiİnşallah canım benim çok teşekkür ederim Rabbim gönlüne göre versin yarın hayırlı güzel haberle dön İnşallah bize de haber ver olurmu kaç embriyo transfer edildi hiç belirti varmı ❤
Benimde Dr um Kaan bozkurt canım 25 yumurta toplandı 13 ü embriyo haline gelebildi ağır ohss geçirdim. ilk 2 deneme de 3. Gün embriyosu 2 er adet transfer etti şuanki denememde şansı artırmak istiyorum dedi 3 koydu. Misroskop kamera izleme yapıldı embriyolog takip etti sperm seçimini hatırlamıyorum Canım 2015 yazdı başladığımızdaİrenbede 2.denememi yaptım iki kez donmuş transfer yapıldı negatif oldu, Kaan beydi doktorum. Sizin 5.güne bekletmişler ne güzel benim 6 embriyom vardı bekletmediler.size neler uygulandı sperm seçimi falan hangi yöntemdi,embriyolar için kamera izleme falan uygulandı mı
Amin canım benim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür emeklerimizi boşa çıkarmaz hayırlısıyla İnşallah tutunmuştur kuzucuğun ☺amin inşallah canim Allah hepimizin gönlüne göre versin tamam haber vericem :) canim bu ikinci transferim ama 1tane transfer edildi
Bende de 23 toplandı 15 olgun 6tanesi donduruldu 3.gün kaliteli dendi 2 şer transfer edildi tutmadı kısmet değilmiş.bize icsi mikroenjeksiyon uygulandı kamera ile izleme varmış ama bize bahsetmemişlerdi şimdi Ankarada başlayacağım yeni tedavime. Sizinde bu son denemeniz olur inşallah pozitifi görürsünüz.Benimde Dr um Kaan bozkurt canım 25 yumurta toplandı 13 ü embriyo haline gelebildi ağır ohss geçirdim. ilk 2 deneme de 3. Gün embriyosu 2 er adet transfer etti şuanki denememde şansı artırmak istiyorum dedi 3 koydu. Misroskop kamera izleme yapıldı embriyolog takip etti sperm seçimini hatırlamıyorum Canım 2015 yazdı başladığımızda
İnşallah canım cümlemizin gönlüne göre versin Rabbim hayırlısı olsunBende de 23 toplandı 15 olgun 6tanesi donduruldu 3.gün kaliteli dendi 2 şer transfer edildi tutmadı kısmet değilmiş.bize icsi mikroenjeksiyon uygulandı kamera ile izleme varmış ama bize bahsetmemişlerdi şimdi Ankarada başlayacağım yeni tedavime. Sizinde bu son denemeniz olur inşallah pozitifi görürsünüz.
Insallah goruruz o gunleriEe şimdi biz ocak transferleri eylül anneleri olacağız değil mi? Ne güzel. Belki sonralarda açarız bir 2018 Eylül anneleri grubu diye.kalp atışı, ikili üçlü tarama, şeker yüklemeleri, kilosu boyu falan paylasirz dururuz.
Bu arada ben de yarın inşallah keseyi görmeye gideceğim. Rabbim hayırla sağlıkla sonuna kadar götürüp sağlıkla kucağınıza versin inşallah. Kolaylaştırsın, zorlastirmasin, hayırla sonuçlandırsın. (Amin)
Inşallah. O gülücük emojisi de ne gıcık olmuş öyle. Neye basınca ne oluyor hiç anlamıyorumInsallah goruruz o gunleri
: D bundan cikuyor canim birlesik yapinca bu arada gunaydinnnInşallah. O gülücük emojisi de ne gıcık olmuş öyle. Neye basınca ne oluyor hiç anlamıyorum
Hayirli olsun canim cok guzel bir sonuc allah tamamina erdirsinnMerhaba arkadaşlar 9.gün test sonucum 342
ADI | YAŞ | DENEME | TRANSFER | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
| 32 | 4 | 26.01.18 | - |
A arkadasimes | - | - | - | - |
| - | - | 02.01.18 | |
| 28 | 1 | - | - |
@pastelkiz | 27 | 1 | 04.01.18 | |
@Melike49 | - | - | 12.12.17 | |
| 29 | 3 | 03.01.18 | |
N naturelll | 32 | 3 | 08.01.18 | |
D Dlny3342 | 26 | 1 | - | - |
| - | 2 | - | - |
| 27 | 1 | 02.01.18 | |
B Burcus82 | 35 | 1 | 31.12.17 | |
K Karak87 | 30 | 1 | 01.01.18 | |
| 29 | 1 | 04.01.18 | |
| 27 | 1 | - | - |
| 35 | 1 | - | - |
| 27 | 1 | - | - |
M mutlukaktus66 | - | - | 13-01-18 | - |
B Bir mucize | 30 | 1 | 19.01.18 | |
| 28 | 2 | 19.01.18 | - |
Canim kacinci gun emriyosuydu. kac tane transfer edildi. taze mi dondurulmusmuyduMerhaba arkadaşlar 9.gün test sonucum 342
6AA dondurulmuş pgt li 1 tane transfer edildiCanim kacinci gun emriyosuydu. kac tane transfer edildi. taze mi dondurulmusmuydu
Amin sağol canım darısı başına inşallah Allahım size de nasip etsinHayirli olsun canim cok guzel bir sonuc allah tamamina erdirsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?