- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Hayırlısı olsun cnm, inşallah tutunur bebeğin. Kaç tane transfer olduSimdi oldu cnm odaya aldilar yatiyorum rabbim yuzumuze gulsun insallah
Valla canim 2 tane koyuyoruz dedi timur hoca oburunde aklim ona noldu dedim sen onu merak etme dedi iki dusunelim uc olsun mu dedim guldu bilemedim cevap bulamadimm :)Hayırlısı olsun cnm, inşallah tutunur bebeğin. Kaç tane transfer oldu
Canım eşine de ki bende şükür 22 yumurta vardı geri kalan senin spermlerinin kalitesizliğinden oluyor de, bak nasıl susuyor...Esim moralimi cok bozdu belkide umutsuzluga onun yuzundrn kapildim. 7 tane mi falan yapti bi dolu surat cektim geri gonderdim bu gun. Bundan sonraki surecleri tek basima gecircem.
Timur hoca mı girdi transferine ne güzel :) ikisi de tutunmuş sana sımsıkı :)Valla canim 2 tane koyuyoruz dedi timur hoca oburunde aklim ona noldu dedim sen onu merak etme dedi iki dusunelim uc olsun mu dedim guldu bilemedim cevap bulamadimm :)
Ah bi anlasa canim keskeCanım eşine de ki bende şükür 22 yumurta vardı geri kalan senin spermlerinin kalitesizliğinden oluyor de, bak nasıl susuyor...
gebelik asisini da o yapti canim cok ilgili biri cidden embriyolari beklerken elimi tuttu birlikte dua ettik. esim gorevde oldugunu ogrenince uzak kalmasin falan telefon acti transfer yapiyorum iste bilgi verdi birlikte dua edicez sende bizimle ol falan :) konustular baya herseyi de detayli anlatip ekranda sana da gosteriyo falanTimur hoca mı girdi transferine ne güzel :) ikisi de tutunmuş sana sımsıkı :)
Çok Sevindim cnm inşallah mutlu haberlerini alırız,pozitif ol havuç suyu, ananas,hergün avokado yiyin diyor diğer hastane doktorları,bol sebze meyve,bakliyat,protein ağırlıklı beslen dikkat et kendineAh bi anlasa canim keske
gebelik asisini da o yapti canim cok ilgili biri cidden embriyolari beklerken elimi tuttu birlikte dua ettik. esim gorevde oldugunu ogrenince uzak kalmasin falan telefon acti transfer yapiyorum iste bilgi verdi birlikte dua edicez sende bizimle ol falan :) konustular baya herseyi de detayli anlatip ekranda sana da gosteriyo falan
Sagol canim benim insallah guzel sonuclar aliriz hepimiz. insallah sende hayirlisiyla baslarsin tedavine. dikkat edicem insallahÇok
Çok Sevindim cnm inşallah mutlu haberlerini alırız,pozitif ol havuç suyu, ananas,hergün avokado yiyin diyor diğer hastane doktorları,bol sebze meyve,bakliyat,protein ağırlıklı beslen dikkat et kendine
7 subat test gunum cnm. bu 4.transferim ilk ikisinde tek embriyo ucuncu ve bunda 2 embriyo transfer edildi. 3.gun embriyosu tazecikler minnoslarim.hilal1907 canım hayırlı inşallah tutunurlar sana en son kaç embriyo oluşmuştu? bir de kaçıncı gün transferi oldu canim simdi? bir deee test günün ne zaman? ayy cok heyecanli sonuclari beklemek kendimin ve herkesin :)
:) hadi insallah rabbim yüzümüzü guldursun canim benim7 subat test gunum cnm. bu 4.transferim ilk ikisinde tek embriyo ucuncu ve bunda 2 embriyo transfer edildi. 3.gun embriyosu tazecikler minnoslarim.
Amin canimm insallahhh:) hadi insallah rabbim yüzümüzü guldursun canim benim
İlk defa böyle birşey duydum iki gün arayla transfer nasıl oluyor hangi hastanede yapıldı. Bence şansınız yüksek hayırlı olsun.Merhaba arkadaşlar benimde 3. Tüp bebek denemem dondurulmuşlarla ilk denemem tuttu 7 haftalık gelişimi durdu düşük yaptım 2. Denemem negatif oldu, düşükler yaşadım 7 kez. en son genetik test yapıldı 7 genimde pıhtılaşma bozukluğu çıktı şimdi kan sulandırıcı iğne eklendi hapla birlikte 24.01.2018 transfer oldum 1adet 3. Gün embriyosuydu. Dün 26.01.2018 de de 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi ne yapacağımı bilmiyorum kafam allak bullak dünden beri ağrılarım var ara ara belim kopuyor diğer gebeliklerimde yaşadıklarımla aynı ama insan yine de stres yapıyor sizler ne yapıyorsunuz yeni transfer olanlar varmı sonuç bekleyenler
Nasil dayaniyorsun canim test yapmafin mi hiv
Rabbim yuzunu guldursun canimSimdi oldu cnm odaya aldilar yatiyorum rabbim yuzumuze gulsun insallah
Hsyalet varsa vardir canim oh hadi yarin senin adinin yanina da bi gobuslu koyalimmbugün yaptim yarin sabah gitmeden de yaparim ya görünmüyor böyle sanki varmis gibi ama yok gibi de hayali bir çizgi yani bana öyle görünüyor da olabilir artik yarin ogleden sonra belli olur hayırlısı hakkimizda sen nasilsin baklm nasil hissediyorsun kendinj?
aminnn canim benimmRabbim yuzunu guldursun canim
Hsyalet varsa vardir canim oh hadi yarin senin adinin yanina da bi gobuslu koyalimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?