ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Okumuştum sayfalarında canım inşallah işe yarar.5.güne bekletecekler mi?

Okumuştum sayfalarında canım inşallah işe yarar.5.güne bekletecekler mi?
Yarin embriyologla gorusturceklermis o durumlarina gore karar vericekmis. Ama sen 3.gun transfer olcakmissin gibi arayla kendini dediler 2 tane transfer edicekler bence kalanini 5.gune beklicekler

Esim moralimi cok bozdu belkide umutsuzluga onun yuzundrn kapildim. 7 tane mi falan yapti bi dolu surat cektim geri gonderdim bu gun. Bundan sonraki surecleri tek basima gecircem.
Benim 5 toplandi 3 dollendi biz napalim :) esinize soyleyin de sukretsin bence harika bi sayi

Memorial hastanesi

Yarin embriyologla gorusturceklermis o durumlarina gore karar vericekmis. Ama sen 3.gun transfer olcakmissin gibi arayla kendini dediler 2 tane transfer edicekler bence kalanini 5.gune beklicekler
Ay çok heyecanlı ya, inşallah 7side kaliteli olur.

kızlar hamile kalmak isteyenler varsa veya hamile olanlar listeye katılmak ister misniz Meryem suresi ile

Kizlar moralim cok bozuldu 22 taneden 10 tane dolu cikmis 7 tane dollenmis
Canım benim de 25 tane toplanmıştı. 8 tanesi döllendi. Artabilir dediler. Sonra ki gün 1 tane daha döllerdi 9 oldu. Sonra ohss riskine karşı iki tane değil bir tane koyalım dediler, halbuki 3. Denemem iki koyulacakti. Sonra en iyi kaliteli olan birtanesi ni koydular. Ama 6 tanesini sakladılar. Gerisine ne oldu bilmiyorum. Elhamdülillah o bir tanesi tuttu. Bir kere senin rahmin yapacağını yapmış, ne güzel nur topu gibi 22 yumurta vermiş. E Rabbim 'in izniyle spermler de görevini yapmış ki 7 tane çok iyi şekilde döllemiş yumurtalari. Bundan iyisi şamda kayısı. Şuanda tüm tüp bebek hastalarının içerisinde bu embriyolara bakılırsa en şanslı kişiler arasındasınız. Bence yatın kalkin şükredin, bir şükür namazı kılın . Sizin yerinizde olmak isteyen kaç kişi var biliyor musunuz burda? Insanlarda yumurta çıkmıyor, çıksa döllenmiyor, sperm hareketli olmuyor vs...
Bu arada kaç hücreli olduğunu sor emi transfer olurken sana koyulanin

Oyle canim tabi ben rabbime tamamiyle teslim oldum zaten hersey ondan gelicek ama esim sagolsun yine fitneyi soktu icime gitti. 3 basarisizda da cok buyuk problemler yasatti bana. Sinirle oldu diyor ama ben napavilirim ki. Bu sefer guzel baslayalim dedim yine takacak bisi buldu. Ondan boyle oldumm. Ben sukrediyorum cnm etmezmiyimm. Hic yumurtasi olusmayan arkadaslarim var. Hic transfere gidemeyen. Tabi canim bu gun embriyologla konuscakmisim degerlendircez durumlarini dedi. Bi aklim diyor ki acaba 3 tane mi koydursam acaba

Kizlar 7 tanenin 3 tanesi iymis 4 tanesi geriden geliyormus nolur dua edin bana

Canım inşallah diğerleri de gelişimleri hızlanır,embriyoları kamera ile mi izliyorlar bilgi verdiler mi sana
Sabah bakmislar canim surekli bakmak iyi olmaz dediler ortamlarini bozmak istemeyiz dediler sabah 4 tanesi gerideymis ama degisebilirmis

Sabah bakmislar canim surekli bakmak iyi olmaz dediler ortamlarini bozmak istemeyiz dediler sabah 4 tanesi gerideymis ama degisebilirmis
Ozaman kamera ile izlemiyorlar cnm ortamını bozmak istemeyiz dediğine göre, evet değişebilir daha ilk günleri gönlünü ferah tut sen.dualarım seninle

Ozaman kamera ile izlemiyorlar cnm ortamını bozmak istemeyiz dediğine göre, evet değişebilir daha ilk günleri gönlünü ferah tut sen.dualarım seninle
Cok sagol canim benim insalah hayirlisiyla hersey guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…