benim öyleydi. 11 yumurta toplandı, 4ü döllendi. 2si kaldı. 2si de transfer edildi doktor 1ini dondurmaya gerek yok dedi. belki kalitesi de iyi değildi bilmiyorum. sonucu inşallah birkaç gün sonra alacağım ve inşallah pozitif sonuç olur sağlıklaKızlar günaydın benim gibi kalan embriyoları dondurulacak kalitede olmayan var mı
inşallah güzel bi sonuç alırsınızSelam herkese, bende 19 Aralık Perşembe günü dondurulmuş 5AA embriyo transferi oldum. Cumartesi test günüm. Heyecanla bekliyorum☺
Herşeyin hayırlısı canım inşallah tutunurlar ama senin kafana takmaman lazım güzel düşünelim güzel olsun inşallahEvet aynen canım ama şimdi embriyolog kalan ikisinin dondurma kalitesinde olmadığını söyledi umarım diğerleri tutunur
Canım çok teşekkürler iyi haberini bekliyorumbenim öyleydi. 11 yumurta toplandı, 4ü döllendi. 2si kaldı. 2si de transfer edildi doktor 1ini dondurmaya gerek yok dedi. belki kalitesi de iyi değildi bilmiyorum. sonucu inşallah birkaç gün sonra alacağım ve inşallah pozitif sonuç olur sağlıkla
İnşallah güzel haberleri alalıminşallah güzel bi sonuç alırsınız
Merhaba bende aralık 17 de 5. Gün embriyo transferi yapıldı.. ayın 27 sinde tahlilim var.. bugün 6. Günüm kasıklarımda ağrı var.. acaba yarın sabah evde idrar testi yapsam çıkar mı dersiniz.. bu beklemek çok zor çokMerhabainsallah guzel haber aliriz ayni gun olmuşuz 5. Gun benimde bisey hissediyormusun.
merhaba aynı gün transfer olmuşuz benim biraz ağrım var.. bekliyoruz sabırsızlıkla allah hayırlara çıkarsın hepimizinkiniKızlar merhaba. Benimde transfer günüm 17 aralık, test günüm 27 aralık. Hiç belirtim yok benimde. Sadece karın ağrısı var biraz ama o da ilaçlardan sanırım, ilki negatifti onda da aynı karın ağrısı vardı. Sizin gibi ben de çok heyecanlıyım. Umarım herkes pozitif sonuç yazar.
Evet canım transferin oldu dimi senin de şu an hangi süreçtesin bu arada ben üzülünce hemşire ile görüştüm tekrar aradı embriyolog transfer edilenler inanının çok güzel kalitede içiniz rahat olsun dediler gerçi birinci aramada da transfer edilenler inanıyorum ki tutacak demişti işte insanın aklı kalıyor 3. Gün transfer olanlar AA kaliteymiş diğerleri de dondurulacak kalitede değilmiş yoksa dondururdum ama çözdürdüğümüzde yaşamamış olurdu dedi şu an iyiyim teşekkür ederimCanım embriyologların söylediklerine bakma. Opudan sonraki gün, embriyolog aramış sadece üç embriyo döllendiğini, beş gün bekleyeceklerini, dayanmazlarsa transferin iptal olacağını söylemişti pat diye. O öyle söyleyince o ağrılı halimle çok kötü olmuş iki gün aralıksız ağlamıştım. İnsanlar bazen doğru cümleler kuramıyor ama işlerini biliyorlar. Transfer için en iyi durumdakileri seçiyorlar. Onlarda kötü olsaydı transferin iptal olurdu. Eminim çok iyi durumdadırlar. 5. Gün embriyolarımı transfer edilenler. 3. Gün transfer ettiler de diğerlerinin beşe gitmesini mi beklediler.
Kesinlikle yapmayın çok erken moralinizi bozmayın kan tahlilini bekleyin derim benMerhaba bende aralık 17 de 5. Gün embriyo transferi yapıldı.. ayın 27 sinde tahlilim var.. bugün 6. Günüm kasıklarımda ağrı var.. acaba yarın sabah evde idrar testi yapsam çıkar mı dersiniz.. bu beklemek çok zor çokhepimize allah yardım etsin
Hayırlı olsun canım.Valla eşimin baskısıyla idrarda test yaptım az önce çıkmadı kötü oldum erken farkındayım bunu bile bile yaptım. Bence gününü bekle çok ayrı bi stres buda. Benim de kasıkta ağrım var ama çikolata kistimdevar hangisi ağrı yapıyor bilmiyorum inşallah bebeğimdir.Merhaba bende aralık 17 de 5. Gün embriyo transferi yapıldı.. ayın 27 sinde tahlilim var.. bugün 6. Günüm kasıklarımda ağrı var.. acaba yarın sabah evde idrar testi yapsam çıkar mı dersiniz.. bu beklemek çok zor çokhepimize allah yardım etsin
Evet canım transferin oldu dimi senin de şu an hangi süreçtesin bu arada ben üzülünce hemşire ile görüştüm tekrar aradı embriyolog transfer edilenler inanının çok güzel kalitede içiniz rahat olsun dediler gerçi birinci aramada da transfer edilenler inanıyorum ki tutacak demişti işte insanın aklı kalıyor 3. Gün transfer olanlar AA kaliteymiş diğerleri de dondurulacak kalitede değilmiş yoksa dondururdum ama çözdürdüğümüzde yaşamamış olurdu dedi şu an iyiyim teşekkür ederimMerhaba bende aralık 17 de 5. Gün embriyo transferi yapıldı.. ayın 27 sinde tahlilim var.. bugün 6. Günüm kasıklarımda ağrı var.. acaba yarın sabah evde idrar testi yapsam çıkar mı dersiniz.. bu beklemek çok zor çokhepimize allah yardım etsin
Hayırlı olsun :)Selam herkese, bende 19 Aralık Perşembe günü dondurulmuş 5AA embriyo transferi oldum. Cumartesi test günüm. Heyecanla bekliyorum☺
Evet haklısınız. Ama kafam hep sonuçlarda.. benim hikayem biraz farklı, ben genetik bir hastalıktan ikinci çocuğumu 5 buçuk yaşında aniden kaybettim,, ilk çoçuğumda bi sıkıntı olmadı,, genetik testler yaptırdık tüp bebeğe de bu yüzden başladık,evlat kaybetmek ister büyük olsun ister karnında olsun çok zorKesinlikle yapmayın çok erken moralinizi bozmayın kan tahlilini bekleyin derim ben
Az kalmışSelam herkese, bende 19 Aralık Perşembe günü dondurulmuş 5AA embriyo transferi oldum. Cumartesi test günüm. Heyecanla bekliyorum☺
Allah hepimizin içine ferahlık versin bu bekleme sürecinde.. hayırlı sonuçlar gelsin inşallahEvet canım transferin oldu dimi senin de şu an hangi süreçtesin bu arada ben üzülünce hemşire ile görüştüm tekrar aradı embriyolog transfer edilenler inanının çok güzel kalitede içiniz rahat olsun dediler gerçi birinci aramada da transfer edilenler inanıyorum ki tutacak demişti işte insanın aklı kalıyor 3. Gün transfer olanlar AA kaliteymiş diğerleri de dondurulacak kalitede değilmiş yoksa dondururdum ama çözdürdüğümüzde yaşamamış olurdu dedi şu an iyiyim teşekkür ederim
Merhaba canım hayırlı olsun sana da. Genelde ağrım var diyenler pozitif haber veriyor, inşallah senin de öyle olur. Ben de hiç bişey yok.merhaba aynı gün transfer olmuşuz benim biraz ağrım var.. bekliyoruz sabırsızlıkla allah hayırlara çıkarsın hepimizinkini
Oooo anladım başınız sağ olsun doğru allah sabır versin canım çok çok üzücü gerçekten allah bir daha yaşatmasın ama yine de sonuçlar ne olursa olsun önce sizin bizim sağlığımız önemli inşallah herşey gönlünüzce olsunEvet haklısınız. Ama kafam hep sonuçlarda.. benim hikayem biraz farklı, ben genetik bir hastalıktan ikinci çocuğumu 5 buçuk yaşında aniden kaybettim,, ilk çoçuğumda bi sıkıntı olmadı,, genetik testler yaptırdık tüp bebeğe de bu yüzden başladık,evlat kaybetmek ister büyük olsun ister karnında olsun çok zor
Canım çok sevindim, inşallah tutunulurlar bebişler sana. Benim üç tane döllenmişti. İkisi ekimde transfer edildi tutmadı, bir hafta önce de kalan bi tane transfer edildi. Bekliyorum işte.Evet canım transferin oldu dimi senin de şu an hangi süreçtesin bu arada ben üzülünce hemşire ile görüştüm tekrar aradı embriyolog transfer edilenler inanının çok güzel kalitede içiniz rahat olsun dediler gerçi birinci aramada da transfer edilenler inanıyorum ki tutacak demişti işte insanın aklı kalıyor 3. Gün transfer olanlar AA kaliteymiş diğerleri de dondurulacak kalitede değilmiş yoksa dondururdum ama çözdürdüğümüzde yaşamamış olurdu dedi şu an iyiyim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?