Doktorlar bu konuda soğukkanlı olmamız İçin herşey olabilir diyorlar, yani kullanılan ilaçlardan da olabilirmiş bu ağrılar, bilemedim, ağrı olacak diye de bi kaide yok inşallah sizinde tutsun hayırlısıyla kucağınıza alınMerhaba canım hayırlı olsun sana da. Genelde ağrım var diyenler pozitif haber veriyor, inşallah senin de öyle olur. Ben de hiç bişey yok.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu arada burası çok güzelmiş iyi geldiniz vallaOooo anladım başınız sağ olsun doğru allah sabır versin canım çok çok üzücü gerçekten allah bir daha yaşatmasın ama yine de sonuçlar ne olursa olsun önce sizin bizim sağlığımız önemli inşallah herşey gönlünüzce olsun
Canım çok sevindim, inşallah tutunulurlar bebişler sana. Benim üç tane döllenmişti. İkisi ekimde transfer edildi tutmadı, bir hafta önce de kalan bi tane transfer edildi. Bekliyorum işte.
[/QUOTEçok teşekkür ederim inşllah sizin ki de tutunsun ki merak etmeyin ikinci de tutan arkadaşım var güzel haber bekliyoruz sizden de
Evet ya ben de çok sevdim vallaAllah razı olsun çok teşekkür ederim bu arada burası çok güzelmiş iyi geldiniz valla
bana doktor tablet vermedi jel de vermedi burada birçok kişi kullanıyor bana neden vermemiş olabilir kiKızlar bir de vajenden tablet yapıyorsunuz dimi Progestan galiba yanlış yazmış olabilirim benim o hep tuvalette vs de geri geliyor siz napıyorsunuz sizde de böyle oluyor mu ben mi uygulamada hata yapıyorum
Benimde 16 aralik transfer gunum bugun 7. GunumBenim transferim 21 aralıkta yani dün gerçekleşti benim gibi transferi olup sonucu bekleyenler hadi paylaşalım
O sancı bende de var nerdeyse adet olcam tahlil günüme de daha var ama dayanamayıp idrarda test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çok erken olmasına rağmen şaşkınım acaba test mi bozuk bilemedimKizlar 28 aralik benmde test gunum ama adet oldum olacam gbi adet sancim var 4 gundur goguslerim agriyo bide jel pembe pembe geri akiyo sizin nasil
Ay insallah dogrudur transferin kacinci gunu yaptin testiO sancı bende de var nerdeyse adet olcam tahlil günüme de daha var ama dayanamayıp idrarda test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çok erken olmasına rağmen şaşkınım acaba test mi bozuk bilemedim
18 inde transfer oldum 5.gun embriyosuyduAy insallah dogrudur transferin kacinci gunu yaptin testi
Canım progestan fitili vücut kullanacağını alıyor gerisi akıyor zaten hata yapmıyorsun, kullandıktan sonra biraz uzanıyorsun değilmiKızlar bir de vajenden tablet yapıyorsunuz dimi Progestan galiba yanlış yazmış olabilirim benim o hep tuvalette vs de geri geliyor siz napıyorsunuz sizde de böyle oluyor mu ben mi uygulamada hata yapıyorum
Benimde 30 u normalde tahlil günüm ama dayanamadım idrar testine güvenmiyorum zaten yanlışta olabilir kan tahlilini beklicemErken yaptirmissin napsam yarin bendemi yaptirsam doktoru aradim erken yaptirma 12. Gun yaptr dedi
Herkes aynı sanırımKızlar benimde transferim bugün oldu test tarihim 4 ocak ama dayanabilir miyim bilmiyorum galiba erken yaparm
Olumsuz bişey çıkarsa uzulmeyeceksen yap erken olduğunu yaniltacagini düşünürsen sorun olmazVala bende bekleyemiyorum erken gebelik testi yapabilirm yarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?