Aralık ayında transferi olanlar

Merhaba canım hayırlı olsun sana da. Genelde ağrım var diyenler pozitif haber veriyor, inşallah senin de öyle olur. Ben de hiç bişey yok.
Doktorlar bu konuda soğukkanlı olmamız İçin herşey olabilir diyorlar, yani kullanılan ilaçlardan da olabilirmiş bu ağrılar, bilemedim, ağrı olacak diye de bi kaide yok inşallah sizinde tutsun hayırlısıyla kucağınıza alın

Allah razı olsun çok teşekkür ederim bu arada burası çok güzelmiş iyi geldiniz valla

Kızlar bir de vajenden tablet yapıyorsunuz dimi Progestan galiba yanlış yazmış olabilirim benim o hep tuvalette vs de geri geliyor siz napıyorsunuz sizde de böyle oluyor mu ben mi uygulamada hata yapıyorum

Kızlar bir de vajenden tablet yapıyorsunuz dimi Progestan galiba yanlış yazmış olabilirim benim o hep tuvalette vs de geri geliyor siz napıyorsunuz sizde de böyle oluyor mu ben mi uygulamada hata yapıyorum
bana doktor tablet vermedi jel de vermedi burada birçok kişi kullanıyor bana neden vermemiş olabilir ki

Kizlar 28 aralik benmde test gunum ama adet oldum olacam gbi adet sancim var 4 gundur goguslerim agriyo bide jel pembe pembe geri akiyo sizin nasil

Kizlar 28 aralik benmde test gunum ama adet oldum olacam gbi adet sancim var 4 gundur goguslerim agriyo bide jel pembe pembe geri akiyo sizin nasil
O sancı bende de var nerdeyse adet olcam tahlil günüme de daha var ama dayanamayıp idrarda test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı çok erken olmasına rağmen şaşkınım acaba test mi bozuk bilemedim

Benm test günüm 26 aralıktı 3.gün embryo transferi ben dayanamadım bugün 10.günde kan testi verdm 2.36 burdan yükselme olur mu sizce

Erken yaptirmissin napsam yarin bendemi yaptirsam doktoru aradim erken yaptirma 12. Gun yaptr dedi

Canım progestan fitili vücut kullanacağını alıyor gerisi akıyor zaten hata yapmıyorsun, kullandıktan sonra biraz uzanıyorsun değilmi

Kızlar benimde transferim bugün oldu test tarihim 4 ocak ama dayanabilir miyim bilmiyorum galiba erken yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…