- 16 Aralık 2016
- 3.678
- 3.862
- 133
- 35
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
Raporlu aldığım için toplu yazdı canım galiba bende salı günü gidecegimAynıymış günlerimiz, hepsini toplu vermiş galiba size ilaçların. Ben 4 kutu merional günde bir ve gonalf 150 günlük oluyorum. Pazartesi kontrol duruma göre yeniden ilaç yazacak

Teşekkür ederim güzel dileklerin için
 Teşekkür ederim güzel dileklerin için 

Bu konuyu ben açtım fakat randevum aralığın sonunda muhtemelen ocak reglisinde başlayacaklar tedavime ben kendimce öyle düşünüyorum
 Bu konuyu ben açtım fakat randevum aralığın sonunda muhtemelen ocak reglisinde başlayacaklar tedavime ben kendimce öyle düşünüyorum  Nerede tedavi görüyorsun problem neydi acaba
 Nerede tedavi görüyorsun problem neydi acaba Bir arkadaşım yaşıyor yurt dışında o da ağustosta gelecek gerçekten çok masrafa giriyorsunuz artı olarak. Allah kolaylık versin
 Bir arkadaşım yaşıyor yurt dışında o da ağustosta gelecek gerçekten çok masrafa giriyorsunuz artı olarak. Allah kolaylık versin 

bana yaşın genç amh 7 süper hsg çok iyi ama okadar hormon verip anestezi verip 100 de 100 bekleyemeyiz ben taze transfer yapmama yönündeyim dedi yani biz yine yeniden uçak bileti
  bana yaşın genç amh 7 süper hsg çok iyi ama okadar hormon verip anestezi verip 100 de 100 bekleyemeyiz ben taze transfer yapmama yönündeyim dedi yani biz yine yeniden uçak bileti 
 Ben Erzurum araştırma hastanesi nde görüyorum tedavi canim
 Ben Erzurum araştırma hastanesi nde görüyorum tedavi canim