Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Kızlar günaydınnn, bugün gittim 3. kontrolüme yumurtalar toplama kıvamına gelmiş kan sonucuma göre bugün haber vericekler değerlerim uyumluysa cumartesi toplamaa çok heycanlıyım tabi yine iğneler iğneler verildii

Merhaba canim panik yapma ilk negativ tedavimde 6 yumurta göründü usgde 2 tane cikardi doktor 1i dolu biri bostu ve 3.güne 8 hücreli olamadi geriden geliyordu 5 hücreliydi tutmadi bu bu arada 38 yaşimdayim pkoluyum bu denememde 16 yumurta görünüyordu 12 tane çikarildi 10 tanesi döllendi 8 tanesi 5.güne geldi ve 1.kaliteydi 2 tanesini transfer etti dr 6sını dondurduk bugun transferin 5. Günü beklemedeyim bakalim senin e2 test sonucun kaç benim opudan 3 gün önce 1316ydı

Aynı gün opu oluyoruz canım hangi hastanedesin?

Maşallah çok iyi, inşallahhh bebişlerin tutunur güzel haberini verirsinn

Amiiin insallah hepimizin yüzü gülsün çok zor bir süreç Allah yardimcimiz olsun merak ettiginiz biseyler olursa lütfen sorun seve seve cevaplarim
Amin canım inşallah gerçekten zor bir süreç, bugün kan vermiştim heralde değerler yeterli olmadı toplama için yarın yine gidip kan vericem ona göre toplama belli olacak

Amin canım inşallah gerçekten zor bir süreç, bugün kan vermiştim heralde değerler yeterli olmadı toplama için yarın yine gidip kan vericem ona göre toplama belli olacak
Bu hiç üzücü değil aksine çok güzel bir durum canım.çünkü bu sayede geriden gelenler de olgunlaşmış oluyor ve daha çok yumurta toplanmış oluyor.ben tam 12 gün iğne vuruldum ve şuan çok şükür gayet güzel sayı olarak.hiç moralini bozma

Doğru söylüsun canım valla çok teşekkür ederim 2 dk da moralimi düzelttin :))) yarına bakalım hayırlısıyla ne olacak

Aynen öyle için rahat olsun canım.ben bugün çatçat iğnesi vuruyorum hayırlısıyla cumartesi opu
Hadi bakalım hayırlsıyla inşallahh güzel güzel yumoşlar inşallah canımm tedirgin bekleyişler, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bu güzel duyguyu tadarız en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…