- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
Bu gidişle doktordan ogrenemediklerimi sizden öğreneceğim belli olduAmiiinnsen istedigin zaman yaz biliyorsak bı bilgimiz varsa birbirimize destek oluruz
Hayırlı olsun canım benim de yarınSelam kızlar, ben de aralık ayında başlayanlardanım.hayırlısıyla cumartesi opu günü
Merhaba canim panik yapma ilk negativ tedavimde 6 yumurta göründü usgde 2 tane cikardi doktor 1i dolu biri bostu ve 3.güne 8 hücreli olamadi geriden geliyordu 5 hücreliydi tutmadi bu bu arada 38 yaşimdayim pkoluyum bu denememde 16 yumurta görünüyordu 12 tane çikarildi 10 tanesi döllendi 8 tanesi 5.güne geldi ve 1.kaliteydi 2 tanesini transfer etti dr 6sını dondurduk bugun transferin 5. Günü beklemedeyim bakalim senin e2 test sonucun kaç benim opudan 3 gün önce 1316ydıKızlar günaydın. tecrübelerinize dayanarak bi kaç şey sormak istiyorum. ilk defa tüp bebek tedavisine başladım. gonal f kullandım 3 gün 400er doz. 29 yaşındayım doktorum 6 yumurta alabiliriz dedi. Ama yumurta rezervim azmış yaşıma göre. Sizlerin yaşları kaç ve kaç yumurta alındı bir de kaç yumurtadan kaç tanesi içi dolu çıktı? Cevaplarsanız sevinirim
Amin canımteşekkür ederim ben de yeni başladım ama tahminen söyledi doktorum. 4. günümdeyim bugun bakalım yarın tekrar kontrole gideceğim. rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın
Ne güzelHayırlı olsun canım benim de yarın
Aynı gün opu oluyoruz canım hangi hastanedesin?Kızlar günaydınnn, bugün gittim 3. kontrolüme yumurtalar toplama kıvamına gelmiş kan sonucuma göre bugün haber vericekler değerlerim uyumluysa cumartesi toplamaa çok heycanlıyımtabi yine iğneler iğneler verildii
Benim daha kan sonucuma göre haber vericekler uygunsa cmt bakalım canım hayırlısı inşallah haber bekliyorum. İstanbul tüp bebek. Sen nerdesin?Aynı gün opu oluyoruz canım hangi hastanedesin?
Maşallah çok iyi, inşallahhh bebişlerin tutunur güzel haberini verirsinnMerhaba canim panik yapma ilk negativ tedavimde 6 yumurta göründü usgde 2 tane cikardi doktor 1i dolu biri bostu ve 3.güne 8 hücreli olamadi geriden geliyordu 5 hücreliydi tutmadi bu bu arada 38 yaşimdayim pkoluyum bu denememde 16 yumurta görünüyordu 12 tane çikarildi 10 tanesi döllendi 8 tanesi 5.güne geldi ve 1.kaliteydi 2 tanesini transfer etti dr 6sını dondurduk bugun transferin 5. Günü beklemedeyim bakalim senin e2 test sonucun kaç benim opudan 3 gün önce 1316ydı
Memorial deyim canım ben .Benim daha kan sonucuma göre haber vericekler uygunsa cmt bakalım canım hayırlısı inşallah haber bekliyorum. İstanbul tüp bebek. Sen nerdesin?
Amiiin insallah hepimizin yüzü gülsün çok zor bir süreç Allah yardimcimiz olsun merak ettiginiz biseyler olursa lütfen sorun seve seve cevaplarimMaşallah çok iyi, inşallahhh bebişlerin tutunur güzel haberini verirsinn
Amin canım inşallah gerçekten zor bir süreç, bugün kan vermiştim heralde değerler yeterli olmadı toplama için yarın yine gidip kan vericem ona göre toplama belli olacakAmiiin insallah hepimizin yüzü gülsün çok zor bir süreç Allah yardimcimiz olsun merak ettiginiz biseyler olursa lütfen sorun seve seve cevaplarim
E2 testimi kac oldu acabaAmin canım inşallah gerçekten zor bir süreç, bugün kan vermiştim heralde değerler yeterli olmadı toplama için yarın yine gidip kan vericem ona göre toplama belli olacak
Bu hiç üzücü değil aksine çok güzel bir durum canım.çünkü bu sayede geriden gelenler de olgunlaşmış oluyor ve daha çok yumurta toplanmış oluyor.ben tam 12 gün iğne vuruldum ve şuan çok şükür gayet güzel sayı olarak.hiç moralini bozmaAmin canım inşallah gerçekten zor bir süreç, bugün kan vermiştim heralde değerler yeterli olmadı toplama için yarın yine gidip kan vericem ona göre toplama belli olacak
Doğru söylüsun canım valla çok teşekkür ederim 2 dk da moralimi düzelttin :))) yarına bakalım hayırlısıyla ne olacakBu hiç üzücü değil aksine çok güzel bir durum canım.çünkü bu sayede geriden gelenler de olgunlaşmış oluyor ve daha çok yumurta toplanmış oluyor.ben tam 12 gün iğne vuruldum ve şuan çok şükür gayet güzel sayı olarak.hiç moralini bozma
Evet canım E2 ve progesterona bakıldı, 14 Aralıkta vermiştim onun sonucu 850 küsür demişlerdi heralde o düşük kaldı bilmiyorumE2 testimi kac oldu acaba
Sen hangi aşamadasın canım?Memorial deyim canım ben .
Doğru söylüsun canım valla çok teşekkür ederim 2 dk da moralimi düzelttin :))) yarına bakalım hayırlısıyla ne olacak
Aynen öyle için rahat olsun canım.ben bugün çatçat iğnesi vuruyorum hayırlısıylaSen hangi aşamadasın canım?
Canım opu öncesi e2 değerin kaçtı?Amiiin insallah hepimizin yüzü gülsün çok zor bir süreç Allah yardimcimiz olsun merak ettiginiz biseyler olursa lütfen sorun seve seve cevaplarim
Hadi bakalım hayırlsıyla inşallahh güzel güzel yumoşlar inşallah canımmAynen öyle için rahat olsun canım.ben bugün çatçat iğnesi vuruyorum hayırlısıylacumartesi opu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?