Merhaba. Benim eşimde azosperm. Tahmini 24 veya 25 Aralık’ta tese olacak. Benim tedavim basladı 4. ignemi yapacagım bugün. Eşimde sperm bulunursa aynı gun benide yumurta toplama işlemine alacaklar.Genetik temiz, hormon olarak bi tek Fsh değerimiz yüksek. 12 çıktı. Diğer bütün değerler normal.
4. Aydayız tedavide. Fsh istenilen aralığa geldi. Testosteron normaldi ama onuda yükseltti üretimi tetiklemek için.
Aralık 27-28-29 gibi adet olucam benim yumurta olgunlaştırma tedavim başlayacak bakalım..
Oldukça stresli gerçekten beklemek.. hele ki ne çıkacağını bilmeden beklemek daha zor.
Siz kimde tedavidesiniz? Eşinizden sperm bulunduğuna göre sizi eşinizle eş zamanlı hazırlamadılar sanırım
İnşallah bulunur canım ama TESE gibi operasyonel durumlarda benim bildiğim önce sperm aranır bulunursa dondurulur ve ondan sonra yumurta geliştirme toplama işlemleri yapılır. Ya o gün sperm bulunamazsa yumurtaları mı donduracaklar ? Yoksa tedavin iptal mi olacak ?Merhaba. Benim eşimde azosperm. Tahmini 24 veya 25 Aralık’ta tese olacak. Benim tedavim basladı 4. ignemi yapacagım bugün. Eşimde sperm bulunursa aynı gun benide yumurta toplama işlemine alacaklar.
Bu arada eşiminde hormon, genetik ne varsa hepsi normal ama cıkıs yok.
İnsallah bulunur
Yumurtaları donduracagız canım.İnşallah bulunur canım ama TESE gibi operasyonel durumlarda benim bildiğim önce sperm aranır bulunursa dondurulur ve ondan sonra yumurta geliştirme toplama işlemleri yapılır. Ya o gün sperm bulunamazsa yumurtaları mı donduracaklar ? Yoksa tedavin iptal mi olacak ?
Anladım canım , e doktorların da bi bildikleri var tabi benimki de soru işte :) İnşallah sağlıklı sperm bulunur ve kaliteli embriyo oluşur canım. Bizde TESA olacağız kısmetseYumurtaları donduracagız canım.
Sperm dodurulup çözülürken hasar görmesin diye aynı gun yapıyorlarmış.Azosperm oldugu icin bulunan spermler her zaman kaliteli olmayabiliyormus.
Bu yuzden bulunursa hemen embriyo olusturmak icin beni hazırlıyorlarmıs benimde aklıma takılmıstı böyle söylediler
Sizin sorun neydi canım?Anladım canım , e doktorların da bi bildikleri var tabi benimki de soru işte :) İnşallah sağlıklı sperm bulunur ve kaliteli embriyo oluşur canım. Bizde TESA olacağız kısmetse
İnşallah canım . Bizdede spermler hareketsiz ve morfoloji 0 maalesef..Sizin sorun neydi canım?
amin insallah cok korkuyorum, cok heyecanlıyım karmakarısık oldum kaç gundur.
İnsallah sizinde hersey yolunda gider.
İnsallah hayırlı haberler alırız canım.İnşallah canım . Bizdede spermler hareketsiz ve morfoloji 0 maalesef..
Amin canım hepimizin emekleri karşılık bulur ve yavrularımıza kavuşuruz inşallahİnsallah hayırlı haberler alırız canım.
Allah yardımcınız olsun
Taze transfer canım dua edin benim için kaliteli yumurtalarım ciksinnnNe güzeltaze transfer mi olacak dondurulmuş mu canım
İnşallah canım bol kaliteli çok sağlıklı yumurtalar ve bebeklerTaze transfer canım dua edin benim için kaliteli yumurtalarım ciksinnn
Hadi hayırlısı olsunBnde yarn baslıcm insallah
Tsk ederm üniverste hastanesnde yaptran var mı acabaHadi hayırlısı olsun
İnşallah canım heyecanlanıyorum ben çok ya bugün nabzımi ölçtü not aldilar 110 çıktıİnşallah canım bol kaliteli çok sağlıklı yumurtalar ve bebekler
Aynen bu arada canım doktorun sana tarlusal verdimi adet söktürücü diye biliyorum ama adetliyken neden içilir anlamadımHahahha e napalim doktorların ağzından kerpetenle laf alıyoruzbı andan bı bundan bilgi topluyoruz derken bi bakmışız prof olmuşuz hahahah
Allah Allah yoo vermedi neden verilir kiAynen bu arada canım doktorun sana tarlusal verdimi adet söktürücü diye biliyorum ama adetliyken neden içilir anlamadım
Bende anlamadım canim saatini aksatmadan düzenli kullan söyledi hemşire içtikten sonra bel ağrısı yaptı ismide tanidik geldi aslinda bana öyle bi araştırdım adet söktürücü hasta olununca gidiliyor zaten ay merak ettim sizede verildimi diye benim isim biraz tuhaflasti galibaAllah Allah yoo vermedi neden verilir ki
Obaa heyecan doruktaİnşallah canım heyecanlanıyorum ben çok ya bugün nabzımi ölçtü not aldilar 110 çıktı
Taze transfer canım dua edin benim için kaliteli yumurtalarım ciksinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?