Hadi bakalım hayırlsıyla inşallahh güzel güzel yumoşlar inşallah canımmtedirgin bekleyişler, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bu güzel duyguyu tadarız en kısa sürede
Opudan 3 gün önce yaptirdilar en son 1316 çıkmıştı bir daha istemedi drCanım opu öncesi e2 değerin kaçtı?
Bende pko sendromu varCanım opu öncesi e2 değerin kaçtı?
Bildigim kadariyla saglikli yumurta başina 200-250 gibi bir deger çıkıyor bu durumda senin 4-5 tane yumurtan vardir şimdilik bu degere göre kacınci gün bugun opuya kac gun varCanım opu öncesi e2 değerin kaçtı?
Opudan 3 gün önce yaptirdilar en son 1316 çıkmıştı bir daha istemedi dr
Bende pko sendromu var
Bildigim kadariyla saglikli yumurta başina 200-250 gibi bir deger çıkıyor bu durumda senin 4-5 tane yumurtan vardir şimdilik bu degere göre kacınci gün bugun opuya kac gun var
Ooo çok iyi yükselmiş çok güzel dr pkolu olmamin tüp bebek için avantajlı olduğunu söylemişti çok fazla yumurta olması açısından çok şükür ohss olmadim cok korkmuştum en ideali 10-15 tane yumurta olmasiymisBen de 150 - 200 diye okumuştum .. 2.500 civarlarındaydı bugun değerim , doktorum min 10 yumurta alırız dedi hayırlısıyla , sağlıklı ve kaliteli olsunlar da
Bin şükür canım valla iple çekiyorum opu gününü inşallah sağlıklıdır yumurtalarımOoo çok iyi yükselmiş çok güzel dr pkolu olmamin tüp bebek için avantajlı olduğunu söylemişti çok fazla yumurta olması açısından çok şükür ohss olmadim cok korkmuştum en ideali 10-15 tane yumurta olmasiymis
9. günüm bugün canım, valla anlamadım büyük olarak 8 tane saydı ama değerim kaç çıktı onu bilmiyorum. yarın tekrar gidicem kontrole ve kan vericem sonuca göre belli olacak opu.Bildigim kadariyla saglikli yumurta başina 200-250 gibi bir deger çıkıyor bu durumda senin 4-5 tane yumurtan vardir şimdilik bu degere göre kacınci gün bugun opuya kac gun var
Canım ortalama değerlerimiz aynı olacak gibi seninle9. günüm bugün canım, valla anlamadım büyük olarak 8 tane saydı ama değerim kaç çıktı onu bilmiyorum. yarın tekrar gidicem kontrole ve kan vericem sonuca göre belli olacak opu.
Devlet hastanesinde yapildiysa test e nabizdan bakabilirsiniz9. günüm bugün canım, valla anlamadım büyük olarak 8 tane saydı ama değerim kaç çıktı onu bilmiyorum. yarın tekrar gidicem kontrole ve kan vericem sonuca göre belli olacak opu.
İste en önemli ve merak uyandiran kisim yumurtalari biraktiktan sonraki kisim ondan sonra basliyor asıl süreç allah yardimcimiz olsun hersey güzel olacak allah kendi katinda 1er tane varis gondersin hepimize peygamber efendimiz aracılığıyla inşallahBin şükür canım valla iple çekiyorum opu gününü inşallah sağlıklıdır yumurtalarımondan sonraki 5 gün de çok heyecanlı geçecek dimi embriyolar gelişti mi gelişiyor mu
AMİİİNNNİste en önemli ve merak uyandiran kisim yumurtalari biraktiktan sonraki kisim ondan sonra basliyor asıl süreç allah yardimcimiz olsun hersey güzel olacak allah kendi katinda 1er tane varis gondersin hepimize peygamber efendimiz aracılığıyla inşallah
Hahahha e napalim doktorların ağzından kerpetenle laf alıyoruzBu gidişle doktordan ogrenemediklerimi sizden öğreneceğim belli oldu
senin pzt opu kesin mi canım ?Hahahha e napalim doktorların ağzından kerpetenle laf alıyoruzbı andan bı bundan bilgi topluyoruz derken bi bakmışız prof olmuşuz hahahah
Yok cnm değil doktor yarınki muayenede söyleyecek ama bir önceki muayenede %90 p.tesi toplarım demiştisenin pzt opu kesin mi canım ?
Ayy amin canım inşallahhCanım ortalama değerlerimiz aynı olacak gibi seninledua edelim de hepsi kaliteli çıksın yumurtalarımızın
Yok e nabızda görünmüyor İstanbul tüp bebek merkezinde. Sordum şimdi bilgi vericekler bakalımDevlet hastanesinde yapildiysa test e nabizdan bakabilirsiniz
Hadi bakalım bol kaliteli yumurtalar ve sağlıklı embriyolar için hazırız ve onları sağlıklı bebekler olarak kabul ediyoruzYok cnm değil doktor yarınki muayenede söyleyecek ama bir önceki muayenede %90 p.tesi toplarım demişti
Aynen öyle bir an önce hayırlısıyla gelsinler tutunsunlarHadi bakalım bol kaliteli yumurtalar ve sağlıklı embriyolar için hazırız ve onları sağlıklı bebekler olarak kabul ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?