Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Amiin canım inşallah tek temennim hayırlısyla bir yavruya kavuşmak
Hadi bakalım hayırlsıyla inşallahh güzel güzel yumoşlar inşallah canımm tedirgin bekleyişler, Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bu güzel duyguyu tadarız en kısa sürede

Bildigim kadariyla saglikli yumurta başina 200-250 gibi bir deger çıkıyor bu durumda senin 4-5 tane yumurtan vardir şimdilik bu degere göre kacınci gün bugun opuya kac gun var

Ben de 150 - 200 diye okumuştum .. 2.500 civarlarındaydı bugun değerim , doktorum min 10 yumurta alırız dedi hayırlısıyla , sağlıklı ve kaliteli olsunlar da

Ben de 150 - 200 diye okumuştum .. 2.500 civarlarındaydı bugun değerim , doktorum min 10 yumurta alırız dedi hayırlısıyla , sağlıklı ve kaliteli olsunlar da
Ooo çok iyi yükselmiş çok güzel dr pkolu olmamin tüp bebek için avantajlı olduğunu söylemişti çok fazla yumurta olması açısından çok şükür ohss olmadim cok korkmuştum en ideali 10-15 tane yumurta olmasiymis

Bin şükür canım valla iple çekiyorum opu gününü inşallah sağlıklıdır yumurtalarım ondan sonraki 5 gün de çok heyecanlı geçecek dimi embriyolar gelişti mi gelişiyor mu

Bildigim kadariyla saglikli yumurta başina 200-250 gibi bir deger çıkıyor bu durumda senin 4-5 tane yumurtan vardir şimdilik bu degere göre kacınci gün bugun opuya kac gun var
9. günüm bugün canım, valla anlamadım büyük olarak 8 tane saydı ama değerim kaç çıktı onu bilmiyorum. yarın tekrar gidicem kontrole ve kan vericem sonuca göre belli olacak opu.

9. günüm bugün canım, valla anlamadım büyük olarak 8 tane saydı ama değerim kaç çıktı onu bilmiyorum. yarın tekrar gidicem kontrole ve kan vericem sonuca göre belli olacak opu.
Canım ortalama değerlerimiz aynı olacak gibi seninle dua edelim de hepsi kaliteli çıksın yumurtalarımızın

Reactions: bbg
Bin şükür canım valla iple çekiyorum opu gününü inşallah sağlıklıdır yumurtalarım ondan sonraki 5 gün de çok heyecanlı geçecek dimi embriyolar gelişti mi gelişiyor mu
İste en önemli ve merak uyandiran kisim yumurtalari biraktiktan sonraki kisim ondan sonra basliyor asıl süreç allah yardimcimiz olsun hersey güzel olacak allah kendi katinda 1er tane varis gondersin hepimize peygamber efendimiz aracılığıyla inşallah

AMİİİNNN

Reactions: bbg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…