- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
9 virgül bişi bişi dedi de ondan dedmEvet canım benim bildiğim öyle
9 virgül bişi bişi dedi de ondan dedm
Evet kuzum tahlille de net transfer tarihin belli oluyorYaa bu rahim kalınlığı kan tahliliyle değil alttan ultrasonla bakınca belli oluyo demi
Peki tahlilde hangi degere bakılnca yani e2 dediği miEvet kuzum tahlille de net transfer tarihin belli oluyor
Fitil kullanıyor musun canımKızlar su gibi akıntı oluyo normal mi bu bilen var mi
Aramıza hoşgeldin canım inşallah pozitifi görüp bebeğine kavuşursunSelam kızlar, ben de ikinci kez tüp bebek transfer hazırlığındayım, doğum kontrol hapı kullanıyorum bu ay, ocakta regl olup başlayacam inşallah, dondurulmuş 5. Gün embriyo transferi olacak
Hoşbuldum, hepimiz kavuşuruz inşallahAramıza hoşgeldin canım inşallah pozitifi görüp bebeğine kavuşursun
Evet progestan fitil kullanıyorum canımFitil kullanıyor musun canım
Hangi hocadasin fakultede?İlk denemem ve trabzonda fakültede yaptırıyorum
Bol su icmeni oneriririm bide nar suyu ve ilikli kemik suyu iç rahim güzel kalinlassin ve yürüyüş yap çok hızlı olmadanKızlar yarin yumoslarim toplanacaktoplandiktan sonra ne yapmalıyım nelere dikkat etmeleyim önerisi olan varmı inanılmaz bi heycan var bende
Evet nar suyunu bende duymştmBol su icmeni oneriririm bide nar suyu ve ilikli kemik suyu iç rahim güzel kalinlassin ve yürüyüş yap çok hızlı olmadan
Yarin nar suyuna başlıyorumBol su icmeni oneriririm bide nar suyu ve ilikli kemik suyu iç rahim güzel kalinlassin ve yürüyüş yap çok hızlı olmadan
Bende toplamadan sonradır ful içiyorum bakalım nasıl sonuç alcaz Allah'ın izniyleYarin nar suyuna başlıyorumtesekkür ederim
Öncelikle geçmiş olsun .. yumurtalarının sayısı fazla olduğu için muhtemelen aşırı uyarılma olmuştur.bol bol su iç geçecek.ama nefes alırken herhangi bir ağrı yaşamadım.Herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Salı günü Opu yapıldı 15 tane yumurta toplandı. Transfere kadar hastanede yatacakmisim. Birşey sormak istiyorum Opu olanlar özellikle göğüs kafesimde derin nefes alırken ağrım var bir de şişkinlik ve tuvalet yaparken ağrım var. Sizde de var mı yoksa anormal bir durum mu bilemedim yardimci olursanız çok sevinirim
Bn korkuyorm toplama işlemnden gerci transferdendecanm cok aZzcık yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?