yok canim bende ates titreme falan hic olmadi asiri agrim vardi ilk 2 gun zor oturup kalktim ama senin ates durumu zaten vardi ya tetiklemis olabilir..Ay inşallah kuzum ya bu çektiğimiz sıkıntıları Allah'ım boş bırakmasın.. sana ne soracağım ben ayildim eve geldim ama sonra beni bır titreme tuttu anlatamam ateşim yok ama vücudumu durduramıyodum sonra eşim sıcak su torbası yaptı biraz dindi ama bu sefer de ateşim çıktı sende de oldu mu böyle birşey ?
Olabilir kuzum bilmiyorum ben bırak oturup kalkmayı inan hareket edemiyorum sağdan sola dönerken bile eşim yardım ediyor canım da hiç ama hiç tatlı değildir ha ona rağmen böyleyimyok canim bende ates titreme falan hic olmadi asiri agrim vardi ilk 2 gun zor oturup kalktim ama senin ates durumu zaten vardi ya tetiklemis olabilir..
Hadi göznaydnMerhaba doktora ateşimin olduğunu söyledim ve geceden de ilaç icemedigim için titriyordum o da antibiyotik sonra ağrı kesici ateş düşürücü verdi çok şükür girdim çıktım 16 yumurta toplanmış
Oh çok şükür, geçmiş olsun. Benim de alındı bugün yumurtalarım ama sadece sağ tarafımda ağrı var. İlk yaptırdığım zaman asıl ağrılar bir sonra oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Regl dönemim aşırı sancılı geçtiği için normal geliyor bana. Rahim filmini bile anestezi almadan yaptırdımMerhaba doktora ateşimin olduğunu söyledim ve geceden de ilaç icemedigim için titriyordum o da antibiyotik sonra ağrı kesici ateş düşürücü verdi çok şükür girdim çıktım 16 yumurta toplanmış
AA sana da geçmiş olsun senin kaç yumurta toplandı canım ? Valla benim de regl çok sancılı olur ama yok bu öyle böyle değil çok ağrı çekiyorum yaa ha bir de afedersin ama 3 gündür büyük tuvalete çıkamadım doktora söylesem miOh çok şükür, geçmiş olsun. Benim de alındı bugün yumurtalarım ama sadece sağ tarafımda ağrı var. İlk yaptırdığım zaman asıl ağrılar bir sonra oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Regl dönemim aşırı sancılı geçtiği için normal geliyor bana. Rahim filmini bile anestezi almadan yaptırdım
E tabiki gayet iyi cnmKızlar bugün muane oldum ve yumurtalarım 20 tane olgunlaşmış persembe günü toplama işlemine geçilecek sizinki toplanirken kaç tane toplandı normalmi benimki bugün 8 günüm
Benimde perşembe günü toplanacak inslh hepsi iyi çıkarE tabiki gayet iyi cnmbenim 16 tane toplandi bugün
Haaaa şimdi olduuuBenimde perşembe günü toplanacak inslh hepsi iyi çıkarbu arada tarlusalida sordum iğnenin fiyatı yüksek olduğu icin bu ilacı vermiş iğneyle aynı işlemi gördüğünden
Inslh ınslh inslhHaaaa şimdi olduuuinşallah dolu dolu cikar cnm benimm
Aynen öyle canım çok fena bir şeydiOlabilir kuzum bilmiyorum ben bırak oturup kalkmayı inan hareket edemiyorum sağdan sola dönerken bile eşim yardım ediyor canım da hiç ama hiç tatlı değildir ha ona rağmen böyleyim
Catlamaması için yapılan iğne ne zmn vuruluyo acaba diger iğnelerle aynı zamanda mı yoksa aradn bir saat yarm saat gecince fln mıTeşekkür ederim canmm
Yani 11. Gnü topluyolar due okudum genelde ama bilemedmKızlar bugün muane oldum ve yumurtalarım 20 tane olgunlaşmış persembe günü toplama işlemine geçilecek sizinki toplanirken kaç tane toplandı normalmi benimki bugün 8 günüm
Toplama işlemnden snra mı bu durum yoksa kalcadan yapılan bir ilaç varmş ondan mıAynen öyle canım çok fena bir şeydisen wc de cıkamamıssın onu mutlaka doktoruna sor canım , ben opudan sonra wc cıkmadan eve gitmek yok demişlerdi bana çünkü
İğnelerden olabilir çünkü bende de şişkinlik ve kabızlık var. Hadi inşallah bekleyen herkesin kaliteli embriyoları oluşsunAA sana da geçmiş olsun senin kaç yumurta toplandı canım ? Valla benim de regl çok sancılı olur ama yok bu öyle böyle değil çok ağrı çekiyorum yaa ha bir de afedersin ama 3 gündür büyük tuvalete çıkamadım doktora söylesem mi
Gayet güzel sayıKızlar bugün muane oldum ve yumurtalarım 20 tane olgunlaşmış persembe günü toplama işlemine geçilecek sizinki toplanirken kaç tane toplandı normalmi benimki bugün 8 günüm
Benimki toplamada oldu canım aşırı uyarılmadan dolayıToplama işlemnden snra mı bu durum yoksa kalcadan yapılan bir ilaç varmş ondan mı
Gecmş olsnBenimki toplamada oldu canım aşırı uyarılmadan dolayı
Teşekkür ederim geldi geçti bileGecmş olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?