Çok teşekkür ederim cevap için visite gelince söyledim doktora baktılar ultrasonla çok az var sıvı o etkilemez dediler geçer inşallah bakalım yaÖncelikle geçmiş olsun .. yumurtalarının sayısı fazla olduğu için muhtemelen aşırı uyarılma olmuştur.bol bol su iç geçecek.ama nefes alırken herhangi bir ağrı yaşamadım.
Geçer canım sen gönlünü ferah tut .. Transfere kadar neden hastanede kalıyorsun ?Çok teşekkür ederim cevap için visite gelince söyledim doktora baktılar ultrasonla çok az var sıvı o etkilemez dediler geçer inşallah bakalım ya
Ayyy ben de diyorum ki bana neden hiç bildirim gelmiyor bildirimleri kapatmışımAynen öyle canım çok fena bir şeydisen wc de cıkamamıssın onu mutlaka doktoruna sor canım , ben opudan sonra wc cıkmadan eve gitmek yok demişlerdi bana çünkü
YaaaToplamayı hissetmiceksin bile gönlün rahat olsun , transfer ise dünyanın en güzel hali :) Sıfır acı , aşırı heyecan ve mutluluk.. Bebeğinle kavuşma anı
Ne güzel canım , senin adına sevindim :) Ben de 5.gündeyim telefon bekliyorum bakalım kaç bebeğim kalmış pgt ye göndericez onları bugün teyzesiAyyy ben de diyorum ki bana neden hiç bildirim gelmiyor bildirimleri kapatmışımbugün yeni acabildim gözümü doktor şurup verdi tuvalete çıktım kuzum çok şükür sen ne durumdasın
Ben hep o şekilde düşünüyorum canım , o sana geldiği an hamilesin işte ayy düşünmesi bile muhteşem
Canım kusura bakma ben çok geç gördüm mesajiCatlamaması için yapılan iğne ne zmn vuruluyo acaba diger iğnelerle aynı zamanda mı yoksa aradn bir saat yarm saat gecince fln mı
Oyy teyzesi yesinn hehehehNe güzel canım , senin adına sevindim :) Ben de 5.gündeyim telefon bekliyorum bakalım kaç bebeğim kalmış pgt ye göndericez onları bugün teyzesi
Hiç korkma canım gönlünü ferah tut ilerleyecekler sağlıkla inşallah.. 11 tane canımOyy teyzesi yesinn hehehehkaç yumurta 3. Güne gitmiş kuzum ? Ya ben biraz stres oldum benden 16 tane yum topladılar 8i döllenmiş sayı bir anda düşünce bugün kaçı 3. Güne gitti çok merak ediyorum ve biraz korkuyorum açıkçası :/ bugün arayacaklar haber bekliyorum
11 çok güzel rakam masaaallah hepsi gitsin 5. Güne insHiç korkma canım gönlünü ferah tut ilerleyecekler sağlıkla inşallah.. 11 tane canım
İnşallah canım11 çok güzel rakam masaaallah hepsi gitsin 5. Güne inssağol canım benim
Covidden dolayı dediler bir de ohss ihtimali için kalsiyum takiyolar serum olarak. Kalacaksin dedilerGeçer canım sen gönlünü ferah tut .. Transfere kadar neden hastanede kalıyorsun ?
Biz de kızıyoruz bizden 2 kere covid testi istiyorlar diyeCovidden dolayı dediler bir de ohss ihtimali için kalsiyum takiyolar serum olarak. Kalacaksin dediler
Allah razı olsun ne güzel duaBiz de kızıyoruz bizden 2 kere covid testi istiyorlar diyesizin merkez daha tedbirli çıktı hayırlısı olsun canım bebeğin sana sımsıkı tutunsun sağlıkla dünyamıza gelsin
Öyle bir risk varsa tedbirini mutlaka alacaklardır canım sen gönlünü ferah tut .. Ama ben hissediyorum senin embriyolar 5.güne ulaşacak Allahın izniylepastelmom canım beni şimdi aradılar 8 embriyonun 8i de 3. Güne gelmiş ama 6 tanesi 1 gün geriden geliyormuş endişelenmeli miyim dedim o da şu an için gözlemliyoruz hepsi 5. Güne de gidebilir gitmeyedebilir 5. Güne gidip kist de olabilir bekleyip göreceğiz dedi
Ya canım inşallah içimi çok rahatlatiyorsun teşekkür ederimÖyle bir risk varsa tedbirini mutlaka alacaklardır canım sen gönlünü ferah tut .. Ama ben hissediyorum senin embriyolar 5.güne ulaşacak Allahın izniyle
Olsn cnm bn kullanılacagnı duydm da erkendn merak ettgm için sordum doktor pespeşe vurablrsn dediCanım kusura bakma ben çok geç gördüm mesajine yaptın vurdun mu
Ne demek canım burda hem bilgi alışverişimiz oluyor hem de birbirimize destek oluyoruz.. burası bana çok iyi geliyorYa canım inşallah içimi çok rahatlatiyorsun teşekkür ederim
Bn smdi yumurta gelişmesi asamasndayım yaa 7. Günüm dikkat etmem gereken bişi ve mı ev süpürdm makne boşaltcm transferdn snra yapamam dyeNe demek canım burda hem bilgi alışverişimiz oluyor hem de birbirimize destek oluyoruz.. burası bana çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?