- 20 Eylül 2018
- 455
- 534
- 103
Persembe günü 11 günüm oluyor canımYani 11. Gnü topluyolar due okudum genelde ama bilemedm
İnsallahTeşekkür ederim geldi geçti bileşuan telefon bekliyorum embriyolarımın 3.günü acaba ne durumdalar inşallah sağlıklı ilerliyorlardır
Evet dgru biliyomşm demekPersembe günü 11 günüm oluyor canım
Rabbm hayırlısıyla güzel sonclandırsn insallahKızlar bende cuma opu oldum 6 yumurta topladılar biri boş çıkmış. 5 ine mikroenjeksiyuon yapmışlar 4 tane embriyo oluştu 1 tane transfer edildi diğerlerinin gelişimi durmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum dün bana dua edin nolur tek embriyom bana TUTUNSUN
İnşallah sana sağlıkla tutunur Allahın izniyle canımKızlar bende cuma opu oldum 6 yumurta topladılar biri boş çıkmış. 5 ine mikroenjeksiyuon yapmışlar 4 tane embriyo oluştu 1 tane transfer edildi diğerlerinin gelişimi durmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum dün bana dua edin nolur tek embriyom bana TUTUNSUN
Hiç moralini bozma canım yumurtalıktaki folikül dedikleri de içi sıvı dolu kesecik zaten aslına düz mantık onların da adı kist .. biri kist dediği içi boş manasında demiş.. sağlıklı kaliteli olsun yumoşlar Allahın izniyle bir tane bile yetiyor görüyorsun okuyoruz.. hiç moralini düşürmeİnsallahBnde kontrolden cıktm yanndaki söylerken duydum bana tam blgi vermediler dha sanırım 4 bi yerde 3 bi yerde vr ve biri kistmş 15 mmlik
İnşallah canımİnşallah sana sağlıkla tutunur Allahın izniyle canım
Amiiin inşallah canımRabbm hayırlısıyla güzel sonclandırsn insallah
Aynen sayısında kesinlikle değilm az olsn bnm olsnHiç moralini bozma canım yumurtalıktaki folikül dedikleri de içi sıvı dolu kesecik zaten aslına düz mantık onların da adı kist .. biri kist dediği içi boş manasında demiş.. sağlıklı kaliteli olsun yumoşlar Allahın izniyle bir tane bile yetiyor görüyorsun okuyoruz.. hiç moralini düşürme
Progesterona neden bakıyorlar Cnm?0,62 progesteron nasl acaba
canım benimde dün opu vardı 4 yumurta toplandı 2 si dejenere olmuş (oda nasıl oluyorsa anlamadım) 2 tane kaldı o da 5. güne gidecek mi belli değil yarın arayacaklar beklemedeyim.. İnşallah hayırlısı olur moral bozmak yok Rabbim yardımcı olacaktır.Kızlar bugün opu işlemim oldu 5 yumurta toplanmış, bide polip vardı onu da aldılar.. biraz az diye moralim bozuldu ama kalitesi önemli dediler, dua edin hayırlısıyla kaliteli embriyolar olsunlar, transfer için heralde Ocak ta olur
İlk denemem ve trabzonda fakültede yaptırıyorumKızlar bende varım bu ay 2. Tüp bebegi yaptıracağım. Temmuz ayında yaptırmıştım tutmamıstı inşallah bu sefer olur kavuşurum meleğimekimler hangi şehirde hangi hastanede yaptıriyor bakalım heyecanımızı mutluluklarımızı paylaşalım burada
Ne bilim her gittiğimde bakıyo fiks e2 lh progestronProgesterona neden bakıyorlar Cnm?
Hımm e2 lh aşinayım progesteron 1 kere bakıldı benimNe bilim her gittiğimde bakıyo fiks e2 lh progestron
Fiks bakıyolar hatta smdi yenidn yazdı bu üçünü siz geşnce hemen yaptrn diyoHımm e2 lh aşinayım progesteron 1 kere bakıldı benim
ne güzel sıkı takipFiks bakıyolar hatta smdi yenidn yazdı bu üçünü siz geşnce hemen yaptrn diyo
Yaa bu rahim kalınlığı kan tahliliyle değil alttan ultrasonla bakınca belli oluyo demine güzel sıkı takip
Evet canım benim bildiğim öyleYaa bu rahim kalınlığı kan tahliliyle değil alttan ultrasonla bakınca belli oluyo demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?