Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Kızlar bende cuma opu oldum 6 yumurta topladılar biri boş çıkmış. 5 ine mikroenjeksiyuon yapmışlar 4 tane embriyo oluştu 1 tane transfer edildi diğerlerinin gelişimi durmuş 3. Gün embriyosu transferi oldum dün bana dua edin nolur tek embriyom bana TUTUNSUN

Teşekkür ederim geldi geçti bile şuan telefon bekliyorum embriyolarımın 3.günü acaba ne durumdalar inşallah sağlıklı ilerliyorlardır
İnsallah Bnde kontrolden cıktm yanndaki söylerken duydum bana tam blgi vermediler dha sanırım 4 bi yerde 3 bi yerde vr ve biri kistmş 15 mmlik

Rabbm hayırlısıyla güzel sonclandırsn insallah

İnşallah sana sağlıkla tutunur Allahın izniyle canım

İnsallah Bnde kontrolden cıktm yanndaki söylerken duydum bana tam blgi vermediler dha sanırım 4 bi yerde 3 bi yerde vr ve biri kistmş 15 mmlik
Hiç moralini bozma canım yumurtalıktaki folikül dedikleri de içi sıvı dolu kesecik zaten aslına düz mantık onların da adı kist .. biri kist dediği içi boş manasında demiş.. sağlıklı kaliteli olsun yumoşlar Allahın izniyle bir tane bile yetiyor görüyorsun okuyoruz.. hiç moralini düşürme

Aynen sayısında kesinlikle değilm az olsn bnm olsn

canım benimde dün opu vardı 4 yumurta toplandı 2 si dejenere olmuş (oda nasıl oluyorsa anlamadım) 2 tane kaldı o da 5. güne gidecek mi belli değil yarın arayacaklar beklemedeyim.. İnşallah hayırlısı olur moral bozmak yok Rabbim yardımcı olacaktır.

İlk denemem ve trabzonda fakültede yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…