- 27 Kasım 2017
- 1.887
- 2.901
- 133
- 33
Doktorlar iki veriyo sanrm yeternce yumurta varsa bnde isticektm ana dktor diger kalitesi bunun kdr iyi değil o yüzden veremiyorz dedi ve sadece iki yumurtm vardi bir tane koydular ( ins hala benmledir)Kizlar transfer edilecek embriyo sayisini doktormu belirliyor yoksa iki tane transfer edilmek istesek secimi bize birakiyorlarmi?
Amiin inşallah çok heyecanlym yarin arayacaklar 3.gune gidenler içinOooo masallah kuzucm sağlıcaklı olsnlar insallah
Ahh inşallahh canim inşallahhhDoktorlar iki veriyo sanrm yeternce yumurta varsa bnde isticektm ana dktor diger kalitesi bunun kdr iyi değil o yüzden veremiyorz dedi ve sadece iki yumurtm vardi bir tane koydular ( ins hala benmledir)
Yarn sabah bi ilk idrarla deniyim diyorum 9. Gün olcak transfer gününü saymadnAhh inşallahh canim inşallahhhrabbim yuzunu guldursun inşallahh ne zaman test yapicaksin
cnm haber geldimi?Amiin inşallah çok heyecanlym yarin arayacaklar 3.gune gidenler için
Evet canim sabahtan aradilarcnm haber geldimi?
güzel haberlerini bekliyoruz
Canimm test yaptin miiYarn sabah bi ilk idrarla deniyim diyorum 9. Gün olcak transfer gününü saymadn
ooo masallaaaahEvet canim sabahtan aradilarRabbime sukurler olsunn 18i de 3.gune gelmişler gelişim guzel devam ediyor dedi pazartesi 5.gun kacini dondurdugumuzu soyleyecegim dedi inşallah her şey yine guzel ilerler
Canim ben normalde buay asilama yaptiricaktim pcosum OHSS oldum oyle olunca direk tupe gectik o yuzden bu ay dondurulucak 2.adetimden sonra transfer olacak inşallah 5.gunu gorurse embriyolar tabi. Genetik test yaptirmayiz heralde cunku ilk denememiz daha once hic gebe de kalamadim dusuk bos kimyasal gebelk vs hicbiri oluşmadiooo masallaaaahcok güzel haber bunlar canim yaa allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah
insallah böyle devam eder cnm.. taze transfermi olcak yoksa bidahaki aymi?
genetik testi yaptircakmisiniz embriyolara?
anladim cnm .. hayirlisi neyse o olsun insallahCanim ben normalde buay asilama yaptiricaktim pcosum OHSS oldum oyle olunca direk tupe gectik o yuzden bu ay dondurulucak 2.adetimden sonra transfer olacak inşallah 5.gunu gorurse embriyolar tabi. Genetik test yaptirmayiz heralde cunku ilk denememiz daha once hic gebe de kalamadim dusuk bos kimyasal gebelk vs hicbiri oluşmadi
Canim ben normalde buay asilama yaptiricaktim pcosum OHSS oldum oyle olunca direk tupe gectik o yuzden bu ay dondurulucak 2.adetimden sonra transfer olacak inşallah 5.gunu gorurse embriyolar tabi. Genetik test yaptirmayiz heralde cunku ilk denememiz daha once hic gebe de kalamadim dusuk bos kimyasalooo masallaaaahcok güzel haber bunlar canim yaa allahim isteyen herkeze nasip etsin insallah
insallah böyle devam eder cnm.. taze transfermi olcak yoksa bidahaki aymi?
genetik testi yaptircakmisiniz embriyolara?
Genetik testi genelde anomalili bebek veya tekrarlayan dusukler anne karninda bebek olumu durumlarinda yapiyolar diye bliyorum ben ama eksik yada yalns biliyo da olabilirim.. cok guzel demekki oluşan yumurtalarin hep saglikli oluşmuşlaranladim cnm .. hayirlisi neyse o olsun insallah..
bende dün opu oldum 8 yumurtadan 7 döllenmis sükürler olsun
bize aslinda genetik testi yaptirin demislerdi
eger 3 ten fazla embriyo kalirsa
yapilcak daha az ise hemen transfer yapariz dedi.. bende cok kararsiz kaldim acaba yinede yaptirsakmi diye test
bizim tüp bebege yönlenmemiz sebebi bilinmeyen azospermlik var.. onu ama genetik teste bakamiyolarmis .. öyle duyuncada yaptiriyimmi yaptirmiyimmi diye düsünüyorum
Senin de ilk denememiyduanladim cnm .. hayirlisi neyse o olsun insallah..
bende dün opu oldum 8 yumurtadan 7 döllenmis sükürler olsun
bize aslinda genetik testi yaptirin demislerdi
eger 3 ten fazla embriyo kalirsa
yapilcak daha az ise hemen transfer yapariz dedi.. bende cok kararsiz kaldim acaba yinede yaptirsakmi diye test
bizim tüp bebege yönlenmemiz sebebi bilinmeyen azospermlik var.. onu ama genetik teste bakamiyolarmis .. öyle duyuncada yaptiriyimmi yaptirmiyimmi diye düsünüyorum
evet cok sükürCanim ben normalde buay asilama yaptiricaktim pcosum OHSS oldum oyle olunca direk tupe gectik o yuzden bu ay dondurulucak 2.adetimden sonra transfer olacak inşallah 5.gunu gorurse embriyolar tabi. Genetik test yaptirmayiz heralde cunku ilk denememiz daha once hic gebe de kalamadim dusuk bos kimyasal
Genetik testi genelde anomalili bebek veya tekrarlayan dusukler anne karninda bebek olumu durumlarinda yapiyolar diye bliyorum ben ama eksik yada yalns biliyo da olabilirim.. cok guzel demekki oluşan yumurtalarin hep saglikli oluşmuşlar
Ohss olmandansa boyle daha iyi olmuş senn için ben ohss nin etkilerini atlatamadim hala iyi degilim ama her halime bin sukur yinede..evet cok sükür
amh degerim aslinda cok iyimis hatta doktor ilk basta ohss olabilir demisti.. daha sonra bakdikki sadece 1 tanesi cok hizli büyüyor ama gerisinde degisiklik yok3+4 kontrolümde 3 tane gördüler ama
geride kalan cok fazla varmis .. nadir olsada olabiliyormus ignenin yumurtalari uyandirmiyomus.. cok cok üzülmüstüm duydugumda ama bin sükür simdilik hersey cok iyi benim icin insallahda böyle olumlu devam eder
evet cnm ilk denememSenin de ilk denememiydu
Benim de caniimevet cnm ilk denememsenin ?
Benim de caniimyani aklimizda tup yoktu dedigim gibi seneye dusunuyorduk tup bebek birden gelişti her şey bi baktim yumurta toplatiyorum hayirlisi buymuş demekki benim icin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?