Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Amin inşallah kizlar opu kolay diyoruz falan ama bilemedim benim ağrılarım oldu simdi daha iyim şükür de . Epeyce ilaç verdi eger döllenme olursa Taze transfer yapcz nasip artık.

Amin inşallah kizlar opu kolay diyoruz falan ama bilemedim benim ağrılarım oldu simdi daha iyim şükür de . Epeyce ilaç verdi eger döllenme olursa Taze transfer yapcz nasip artık.
hadi insallah cok güzel sonuclar alirsin canimbol dua..
opu‘dan sonra haber veriyolarmi kalitelimi degilmi diye?

hadi insallah cok güzel sonuclar alirsin canimbol dua..
opu‘dan sonra haber veriyolarmi kalitelimi degilmi diye?
Valla bugün bana bisey demediler . Yarin haberdar edicz dediler doktoruma sordum yarin belli olur dedi. Yanımda ki bayanın sesini duydum yumurta cikmamis onda opu olmuş uyanmasını bekliyorlardı. Sonuçta opuda yumurta görülünce yapılan bisey yumurtası hiç olmasaydı doktor opu yaparmydi bilmiyorum. Yada kalitesizdi o yüzden yumurta çıkmadı dendi bilmiyorum tam. O zaman cok şükür ettim dedim ki Allahim bi tane bile olsa üzülüyoruz ya bu arkadaş napsin .

yaaaa allahim kimselere göstermesin böylesinii..
baska seyleri duyunca insan ozm degerink anliyor .. bende ilk basta cok cok üzüldüyodum cnm az göründü diye ama simdi tersini düsünüyorum insallah 1 tanede olsa kaliteli ciksin o bile yeter bana artik
bende cuma günü opu olcam bugün catlama ignesi vurcam hayirlisiyla

Kesinlikle hic üzülme ya hiç olmasaydı o yüzden neyse o şükür edip oturcaz biz elimizden geleni yapıp dersimizi iyi çalışıyoruz gerisini Rabbim nasip etmiş olacak. Hiç stres yapma

19 yumurtadan 3 tane 3. Gün embriyosu dondurulunca hem sayı az diye hem de 3. Gün diye çok üzülmüştüm ama şimdi binlerce kez şükrediyor ve herkes için dua ediyorum allah emeklerimizin karşılığını boş bırakmasın

Bilmem ki benim 11 yumurtadan 4 embriyo oluştu belki 3 gün olsaydı iyi sayıda olurdu

Kizlar bisey sormak istiyorum. Dun yumurtalarim toplandi 1ay ara verip transfer yapilacak. Doktorum dun 2.adetinde gel dedi. Ama toplama isleminden sonra adet olunuyormuş sanirim 10 gune. Bunu ilk adet olarakmi hesaplicam yoksa onu adet olarak saymicak miyim? Cunku nornal regl gunum 22ocak anlatabildim mi acaba

Merhaba, opu’dan sonraki adet ilk adet olarak sayılıyor. Sonraki ay tekrar adet olduğunuzda ikinci adet sayılacak. Benim yaşadıklarım bu şekildeydi. Opudan sonra zaten adet tarihi sapabiliyor, yani erkenden adet oluyorsunuz. Ben opu’dan sonra 10.gün adet olmuştum.

Tamam canim cok tesekkur ederiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…