- 25 Ekim 2019
- 781
- 789
- 103
- 31
Bnmde 3. Gün embryosu taze transfer olduAmin inşallah kizlar opu kolay diyoruz falan ama bilemedim benim ağrılarım oldu simdi daha iyim şükür de . Epeyce ilaç verdi eger döllenme olursa Taze transfer yapcz nasip artık.
Insallah sıkı sıkı sana tutunur annesi. Bizim inalri istediğimiz gibi insallah onlarda bizi isterlerde pes etmezlerBnmde 3. Gün embryosu taze transfer oldu
Kaçıncı gün bugün.Insallah sıkı sıkı sana tutunur annesi. Bizim inalri istediğimiz gibi insallah onlarda bizi isterlerde pes etmezler
hadi insallah cok güzel sonuclar alirsin canimAmin inşallah kizlar opu kolay diyoruz falan ama bilemedim benim ağrılarım oldu simdi daha iyim şükür de . Epeyce ilaç verdi eger döllenme olursa Taze transfer yapcz nasip artık.
Valla bugün bana bisey demediler . Yarin haberdar edicz dediler doktoruma sordum yarin belli olur dedi. Yanımda ki bayanın sesini duydum yumurta cikmamis onda opu olmuş uyanmasını bekliyorlardı. Sonuçta opuda yumurta görülünce yapılan bisey yumurtası hiç olmasaydı doktor opu yaparmydi bilmiyorum. Yada kalitesizdi o yüzden yumurta çıkmadı dendi bilmiyorum tam. O zaman cok şükür ettim dedim ki Allahim bi tane bile olsa üzülüyoruz ya bu arkadaş napsin .hadi insallah cok güzel sonuclar alirsin canimbol dua..
opu‘dan sonra haber veriyolarmi kalitelimi degilmi diye?
yaaaaValla bugün bana bisey demediler . Yarin haberdar edicz dediler doktoruma sordum yarin belli olur dedi. Yanımda ki bayanın sesini duydum yumurta cikmamis onda opu olmuş uyanmasını bekliyorlardı. Sonuçta opuda yumurta görülünce yapılan bisey yumurtası hiç olmasaydı doktor opu yaparmydi bilmiyorum. Yada kalitesizdi o yüzden yumurta çıkmadı dendi bilmiyorum tam. O zaman cok şükür ettim dedim ki Allahim bi tane bile olsa üzülüyoruz ya bu arkadaş napsin .
Kesinlikle hic üzülme ya hiç olmasaydı o yüzden neyse o şükür edip oturcaz biz elimizden geleni yapıp dersimizi iyi çalışıyoruz gerisini Rabbim nasip etmiş olacak. Hiç stres yapmayaaaaallahim kimselere göstermesin böylesinii..
baska seyleri duyunca insan ozm degerink anliyor .. bende ilk basta cok cok üzüldüyodum cnm az göründü diye ama simdi tersini düsünüyorum insallah 1 tanede olsa kaliteli ciksin o bile yeter bana artik
bende cuma günü opu olcam bugün catlama ignesi vurcam hayirlisiyla
Ahhhh insallahInsallah sıkı sıkı sana tutunur annesi. Bizim inalri istediğimiz gibi insallah onlarda bizi isterlerde pes etmezler
Allah yardımcın olsun cumartesi bende o kötü haberi almıştım çok zor hemde çok
Bilmem ki benim 11 yumurtadan 4 embriyo oluştu belki 3 gün olsaydı iyi sayıda olurduBenim sizden 1 gün önce 19 yumurtam toplandı 11 i olgun dendi ertesi gün 8 i döllendi dendi 3. Gün 3 tane iyi kalitede embriyonuzu dondurduk 5. Güne gitseydik risk olurdu elimizde kalmayabilirdi dediler. 5. Güne gitmediler diye üzülmüştüm. Bugün doktorumla konuştum daha fazla sayıda embriyo olursa 5. Güne gidiyoruz şuan herşey yolunda dedi. Acaba sizde 3. Gün neden dondurmadılar?
4 tane de iyi ama sonuçta 1 tane yetecek Allahın izniyleBilmem ki benim 11 yumurtadan 4 embriyo oluştu belki 3 gün olsaydı iyi sayıda olurdu
Merhaba, opu’dan sonraki adet ilk adet olarak sayılıyor. Sonraki ay tekrar adet olduğunuzda ikinci adet sayılacak. Benim yaşadıklarım bu şekildeydi. Opudan sonra zaten adet tarihi sapabiliyor, yani erkenden adet oluyorsunuz. Ben opu’dan sonra 10.gün adet olmuştum.Kizlar bisey sormak istiyorum. Dun yumurtalarim toplandi 1ay ara verip transfer yapilacak. Doktorum dun 2.adetinde gel dedi. Ama toplama isleminden sonra adet olunuyormuş sanirim 10 gune. Bunu ilk adet olarakmi hesaplicam yoksa onu adet olarak saymicak miyim? Cunku nornal regl gunum 22ocak anlatabildim mi acaba
Tamam canim cok tesekkur ederiiimMerhaba, opu’dan sonraki adet ilk adet olarak sayılıyor. Sonraki ay tekrar adet olduğunuzda ikinci adet sayılacak. Benim yaşadıklarım bu şekildeydi. Opudan sonra zaten adet tarihi sapabiliyor, yani erkenden adet oluyorsunuz. Ben opu’dan sonra 10.gün adet olmuştum.
Rica ederim, ne demek... hayırlı haberler almanız dileğimle..Tamam canim cok tesekkur ederiiim
Amin inşallah Rabbim hepimize guzel hayirli haberler almayi nasip eylesinRica ederim, ne demek... hayırlı haberler almanız dileğimle..
Amin inş ilk denememiz tutmadı 3 embriyo kaldı geriye4 tane de iyi ama sonuçta 1 tane yetecek Allahın izniyle
Canmm seninle baska bi topikte konusuyorduk hatrliyormusunn tup bebk yaptirdin sanirim bende bu ay basladiim inşallah pozitif olur sonucunAhhhh insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?