Çok uzuldum çokSelinos tatlm testm tek cizgi olmadı sanıyorum bu seferde dondurulmş embryo da yk zaten iki yumurta olmştu hersey sil bastn
Tsk ederm tatlm sagol hayatımda giç bir dönemim normal olmadı zaten cocukluğum baban sert biriydi kapındısarı cıkartmazdı bn hiç oyun oynadgmı bilmem eve oyuncakta alınmazdo zaten zor geciniyoruz ergenliğimde sınıf arkadsmı yanmda gören babam üniverseetyi burnmdan getirdi git evlen ne dye bni ugrstırıyosn dye hergün söylendi evlendm kadın olamadm vajinismus varmş esme yanasamadm aylarca smdi de anne olamıyorm yapck bsey yok hiç bir dönemim normal ilerlemediÇok uzuldum çokhayirlisi buymuş demek ki rabbimden belki farkli bi ilacla bu sefer daha fazla yumurta oluştururlar canim benm rabbim gonlune gore verir bu sefer inşallahh
Neler yaşamişsin çok uzuldum ama Allah sevdiği kulunu en çok sinarmiş derler Rabbim bunfan sonra yuzunu guldursun inşallah.. Dayanma gucu sabir versin inşallah.. ama bir gun anne olacaksin Allahin izniyle tum acilarini sikintilarini unutturur inşallah evladin sanaTsk ederm tatlm sagol hayatımda giç bir dönemim normal olmadı zaten cocukluğum baban sert biriydi kapındısarı cıkartmazdı bn hiç oyun oynadgmı bilmem eve oyuncakta alınmazdo zaten zor geciniyoruz ergenliğimde sınıf arkadsmı yanmda gören babam üniverseetyi burnmdan getirdi git evlen ne dye bni ugrstırıyosn dye hergün söylendi evlendm kadın olamadm vajinismus varmş esme yanasamadm aylarca smdi de anne olamıyorm yapck bsey yok hiç bir dönemim normal ilerlemedi
Baklm insallh pes etmk yokNeler yaşamişsin çok uzuldum ama Allah sevdiği kulunu en çok sinarmiş derler Rabbim bunfan sonra yuzunu guldursun inşallah.. Dayanma gucu sabir versin inşallah.. ama bir gun anne olacaksin Allahin izniyle tum acilarini sikintilarini unutturur inşallah evladin sana
Merhaba canımpastelmom canım selam naber ? Benim transfer belli oldu c.tesi günü olacak inşaallah sende durjmlar nasıl bir haber geldi mi gen testinden ? Bu arada doktor tutma şansı %40 dedi acayip gerginim
Hadi inşallah canım Şubat sonu Cook güzel haberlerle gel inşaallahMerhaba canımdemek yavruna kavuşuyorsun ne kadar güzell Bence hiç yüzdelere falan takılma bebeğini al sakin kafayla güzelce test gününü bekle... benim çok şükür pgt den 2 tane sağlıklı embriyom geldi bakalım şubat sonuna doğru ben de kavuşacağım inşallah
Kesinlikle canım...kavuşacağız bebeklerimize inşallahHadi inşallah canım Şubat sonu Cook güzel haberlerle gel inşaallahevet haklısın o zaman ben makromeyle kafa meşgul etmeye devam
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel haberlerini de alırızMerhaba kızlar, uzun zamandır yazmadım ama ara sıra okuyorum neler oluyor diye :)) Bende transfer aşamasındayım rahmin kalınlaşması için kontrole gidiyorum. Bugün adetimin 11. günü haber bekliyorum tekrar kontrol için heralde o zaman belli olur transfer günü.. çok heycanlıııSizlerin de ne güzel transfer günleri belli olmuş.. Allah inşallah tutunmalarını nasip etsinn, güzel haberler alalım inşallahh Sizlerin transfer günü adetinizin kaçın günü oluyor?
Benim transfer tarihim henüz belli değil ama genelde adetin 20 21 22. Gününe denk geliyormuş transferlerMerhaba kızlar, uzun zamandır yazmadım ama ara sıra okuyorum neler oluyor diye :)) Bende transfer aşamasındayım rahmin kalınlaşması için kontrole gidiyorum. Bugün adetimin 11. günü haber bekliyorum tekrar kontrol için heralde o zaman belli olur transfer günü.. çok heycanlıııSizlerin de ne güzel transfer günleri belli olmuş.. Allah inşallah tutunmalarını nasip etsinn, güzel haberler alalım inşallahh Sizlerin transfer günü adetinizin kaçın günü oluyor?
Sağol canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel güzel haberlerimiz olur inşallahBenim transfer tarihim henüz belli değil ama genelde adetin 20 21 22. Gününe denk geliyormuş transferler
İnşallah canım.. hadi güzel haberlerini bekliyoruzSağol canım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel güzel haberlerimiz olur inşallahYarın kontrole gidicem yine bakalım
Merhaba canım öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.. Hayırlısı suan icin böyleymiş demekki.. doktorlara kalsa hemen başlar ama burada önemli olan senin ve eşinin moral ve isteği canım..Benim çık bebeklerin adı negatif sonuçlandı bugün hemen bir sonraki ay tekrar başlamalı mı sizce başlıyor muydu yani dktr
Doktora sormalısın bence cnm, benim ilk denemem olacak fakat 1 ay dinlendirme yapıyor sanırım doktorlarKızlar yaa teze transfer olmştm bn tek yumurtamdı negatf sonclandı smdi iknci tedavye baslamak istyorm doktra gitmedm dha hemen bu adette tedavye bslasam mı aranzda bu durumu yasayan var mı
Anldm bnm derdm boş yere 3,5 saat yol gitmemek eger dinlendiriyorum dicekse hiç gitmiyimDoktora sormalısın bence cnm, benim ilk denemem olacak fakat 1 ay dinlendirme yapıyor sanırım doktorlar
İnan ne düşüncemi şaşırdım bir yanım bir an önce olsun istiyor bir yanımda emin adımlarla git diyorMerhaba canım öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.. Hayırlısı suan icin böyleymiş demekki.. doktorlara kalsa hemen başlar ama burada önemli olan senin ve eşinin moral ve isteği canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?