Aralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?😃

Yok yok merak etme olmaz öyle bişey zaten kontrole çağırıyo ya doktor orada bakacak ne kadar büyüdüklerine ona göre dozu ayarlar gerekirse. Bence sende gaz da yapmış olabilir ilaç. Yapabiliyor çünkü anladım o karın ağrısının nasıl olduğunu:) dayan bakalım kontrole kadar

İnşallah dediğin gibidir sağol canım yarın haberlerini bekliyorum

Merhabalar bende bu ay ikinci deneme mi olacam. Dondurulmuş vardı o transfer edilecek. Çok heyecanli ve korkuyorum..şuan söktürücü kullanıyorum.adet olunca gidecem bakalım ilk kontrole.insallah hepimiz güzel haberler aliriz

Canım selam sana iğne ne verdiler ve kaç miligram verdiler bana da yumurta rezervi çok iyi dendi ve gonal f verdi 300 mg vuracaksin dedi ama çok fazla değil mi 300 yahu
canim ben daha baslamadim adetime iki hafta var daha.. inanki hic bukadar sabirsizlika beklemedim adet gününü
sen basladinmi tedavine?

canim ben daha baslamadim adetime iki hafta var daha.. inanki hic bukadar sabirsizlika beklemedim adet gününü
sen basladinmi tedavine?
İnan seni çok iyi anlıyorum her ay adet olmayım noogğğllooorr diye yalvarirdim bu ay benim de aksi gibi gelemeyeceği tutmuştu ve hayatımda ilk defa adetim 12 gün gecikti tedaviye 12 gün geç başladım ama başladım çok şükür cnm bugün 2. İğnemi vurundum senin tedaviye başlama nedenin ne kuzu

Benim ignelere devam kararı verdi doktor canım 3 gün daha kullanicam şuanda 11 mm boyutunda yumurtalar.yarin certotide vurmaya başliycam pazartesi tekrar kontrol

Kizlar ben de 10 gun igne kullandim. Yarin toplanacak insallah. Sizlerde kac yumurta görünüyor acaba ve boyutlari ne kadar?

Benim ignelere devam kararı verdi doktor canım 3 gün daha kullanicam şuanda 11 mm boyutunda yumurtalar.yarin certotide vurmaya başliycam pazartesi tekrar kontrol
Anladım canım 11 mm güzel bildiğim kadarıyla ? Certotide ne için onu bilmiyorum

Bende 7 8 tane göründü 10 11 mm falan canım sende ne kadar var
Bende de 8 9 tane var canim. 18, 14, 10 civari boyutlari. Cikolata kisti var bende. O yuzden kalitesi nasil olur diye cok merak ediyorum. Senin ne zaman toplanacak

Bende de 8 9 tane var canim. 18, 14, 10 civari boyutlari. Cikolata kisti var bende. O yuzden kalitesi nasil olur diye cok merak ediyorum. Senin ne zaman toplanacak
Bendede çift taraflı çikolata kisti var canım bende bilmiyorum bakalım toplanınca gorucez. toplamaya dair bişey söylemedi doktor pazartesi bidaha gidicem

Hmmm bunu da öğrenmiş oldum anladım canım çok acıyor mu koldaann
Yok ben alıştım artk iğne batmasına belki ondandır ama ilk vurulgumda heralde vücudum tepki verdi etrafı kabardı pütür pütür hemşireye sordum ya ilaç soğuk olduğu için yada iğne metal olduğu için ondan olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…