AaaYok ben alıştım artk iğne batmasına belki ondandırama ilk vurulgumda heralde vücudum tepki verdi etrafı kabardı pütür pütür hemşireye sordum ya ilaç soğuk olduğu için yada iğne metal olduğu için ondan olabilir dedi
Ben ilk korkmuştum öyle görünce cogalcak sanmıştımAaabu da aklımda olsun kuzum benim de çok allerjik bir yapım var ve her şeye allerjim var çünkü
Ayyy aman Allah esirgesinBen ilk korkmuştum öyle görünce cogalcak sanmıştımama geçiyor 1 saatte kadar
Sen bahçecide mi başladın canım ilk deneme mi bideAyyy aman Allah esirgesin
Evet canım ilk denemem bahçecide başladım ben de çok şükür bir problem yok eşimde sperm azlığı var o da sebepsiz bişe bişey diyorlar erkeklerinkineSen bahçecide mi başladın canım ilk deneme mi bide
Aaa takviye gide vitamin dalan kullanıyor musunuz eşineEvet canım ilk denemem bahçecide başladım ben de çok şükür bir problem yok eşimde sperm azlığı var o da sebepsiz bişe bişey diyorlar erkeklerinkinemesela bu hafta sperm testi veriyor 5 milyon çıkıyor 3 hafta sonra veriyor 100 bin çıkıyor doktor da bunun tıpta bir terimi var dedi onu söyledi ve tamamen stres beslenme ve uykuya bağlıymis
Eşim 2 ay ovitral kullandı ama bizim aklımızda tüp bebek fikri fln yoktu sonra eşim iğnelerin bittiği eve geldi ya biz niye bekliyoruz hadi tüp bebek yaptıralım dedi sonraki sürecimiz masaallah inanılmaz şanslı geçti bütün ama bütün işlemler 1 günde bitti herşeyi devlette yaptırıp bahçeciye geçtik bahçecide de direk iğneyle başladım işte. Allah'ım inşaallah bundan sonraki sureclerimizi de böyle kolay ve sonu güzel yapsın inşaallahAaa takviye gide vitamin dalan kullanıyor musunuz eşine
Hadi inşallahEşim 2 ay ovitral kullandı ama bizim aklımızda tüp bebek fikri fln yoktu sonra eşim iğnelerin bittiği eve geldi ya biz niye bekliyoruz hadi tüp bebek yaptıralım dedi sonraki sürecimiz masaallah inanılmaz şanslı geçti bütün ama bütün işlemler 1 günde bitti herşeyi devlette yaptırıp bahçeciye geçtik bahçecide de direk iğneyle başladım işte. Allah'ım inşaallah bundan sonraki sureclerimizi de böyle kolay ve sonu güzel yapsın inşaallah
Hahahha ay işte bir de bu olay vardı çok güldüm sen söyleyince hatırladımHadi inşallahraporlu yaptırıyorsunuz dimii
aaay inanmiyorummmİnan seni çok iyi anlıyorum her ay adet olmayım noogğğllooorr diye yalvarirdim bu ay benim de aksi gibi gelemeyeceği tutmuştu ve hayatımda ilk defa adetim 12 gün geciktitedaviye 12 gün geç başladım ama başladım çok şükür cnm bugün 2. İğnemi vurundum senin tedaviye başlama nedenin ne kuzu
Benim de eşimde sperm azlığı var cnm ama ay ay değişiyor doktor bunun bı ismi var dedi söyledi ama hatırlamıyorum her ay yediği şeye yaptığı spora ve uyuduğu uykuya göre spermlerin arasında afat farklılıklar oluyor bu hafta 5ilyonken 2 hafta sonra 100 bine dusebiliyor biz de o yüzden tüp bebege yöneldik sizin tedavi nasıl gidiyor ne aşamadasiniz ?aaay inanmiyorummm
bizde esim azosperm oldugu icin sadece bu yol göründü .. senin ne canim?
biz daha baslamadik canim.. biz yurt disinda kaliyoruz o yüzden bizim tatil ayarlama isleri biraz skintili..Benim de eşimde sperm azlığı var cnm ama ay ay değişiyor doktor bunun bı ismi var dedi söyledi ama hatırlamıyorum her ay yediği şeye yaptığı spora ve uyuduğu uykuya göre spermlerin arasında afat farklılıklar oluyor bu hafta 5ilyonken 2 hafta sonra 100 bine dusebiliyor biz de o yüzden tüp bebege yöneldik sizin tedavi nasıl gidiyor ne aşamadasiniz ?
Anladım canım hayırlısı olsunbiz daha baslamadik canim.. biz yurt disinda kaliyoruz o yüzden bizim tatil ayarlama isleri biraz skintili..
ama allahin iziniyle bu ayin 25 istanbula gidicez adet gelincede hemen tedaviye baslicaz.. sen basladinmi?
nasil gidiyor sürec? ilk denemenmi? ilk gitiginde nelere bakiyorlar biraz basedebilirmisin cnm?Anladım canım hayırlısı olsunevet ben başladım daha 4 gün oldu iğnelerle başladım bakalım
Canım evet ilk denemem valla seni güzel bir süreç bekliyornasil gidiyor sürec? ilk denemenmi? ilk gitiginde nelere bakiyorlar biraz basedebilirmisin cnm?
ben cok heycanliyim yaaa bizi ne bekliyo nasil gececek fln
Bende de cok o tarz akıntı olmustu canim. Normal bi sey galiba. Bugun toplamam olduKızlar bilen var mı ben iğneleri kullanıyorum 6. Gün.dün kontrolüm vardı eve geldimm yumurta akı gibi hafif beyaz bı akıntı geldi yoğundu nedir bu acaba
Merhaba canım Üsküdar eurofertil de rapor geçiyor mu acaba..Eurofertile gidiyorum dr. Hakan beye. Henüz netleşmedi transfer zamanım. Cumartesi belli olacak inşallah
Ayy canım hayrlı olsun inşallahBende de cok o tarz akıntı olmustu canim. Normal bi sey galiba. Bugun toplamam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?