Bende polistik over var adetin 2 günü iğneye başladım yumurta takibi yapılıyor bugün ikinci muayene gittim yumurtanın boyunu ölçüyorinsallah cnm
nasil gecti ? naptilar ilk görüsmede nelere bakiliyo?
Transfere kadar nar suyu kullanmaj lazımmış rahim duvarını kalınlaştırıyor. Tramsfer sonrası havuç suyu kabak avakoda çerez diyorlarhadi insallaaaah
sadece transfer icin kulla digin birseyler varmi? ilac vitamin veya islem nasil oluyor biraz anlata bilirmisin acaba cnm?
Canm biz hemen yaptıracağız diye doktorla konuştuk ama hani daha adet olmadım adet olup doktora gideceğim doktor kararı değiştirmezse benm ki hemen olucak. Çnkü dediğin gibi yurt dışında olmak çok sıkıntı benim kızım anaokuluna gidiyor ona rağmen çok zor izin alabildik ve bi işl ve son izin vermeleriymiş bir dhaa vermezlermiş,canim sende transferi hemenmi düsünüyorlar yoksa rahim dinlediripte sonrami transfer?..
bende yurt disinda kaliyorum izin ayarlama isler cok zit oluyor ya
Bende şuan adetteyim estrofem başladım İnş bu 2 haftaya kalmaz transfer gerçekleşirAralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?
Canım selam sana iğne ne verdiler ve kaç miligram verdiler bana da yumurta rezervi çok iyi dendi ve gonal f verdi 300 mg vuracaksin dedi ama çok fazla değil mi 300 yahuallahim tüm isteneyler nasip etsin insallah kizlar
benim ilk denemem olcak yurt disinda kaldigimiz icin anca aralik sonunda baslicaz insallah izini öyle ayarliyabildik anca..
ama doktoruma göre transfer hemen olmicakmis.. yumurta rezervelerim cok iyi oldugu icin yüksek doz vericez demislerdi olabildigince cok yumurta elde etmek icin.. esim azosperm dokuzuncu ayda tese oldu ve cok sükür sperm bulundu 4 tüp doldurdular ve simdi tüp bebekde 1 tüpü alip spermler bosa gitmesin diye cok yumurta elde etmemiz gerekiyomus.. dozlsr yüksek verilcegi icin hemen transfer olmaz dediler bana mecbur bidahaki ay ocak subat gibi yine gidip transfer olcam insallah
Allah kısmet ederse cumartesi tedaviye başlıcam ilk denemem çok heyecanlıyım adetimi hiç bukadar sabırsızlıkla beklemiyordumAralik ayinda tüp bebek tedavisine baslayanlar burdami?
Merhaba bir arkadaşa daha sordum sana da sorup fikrini almak istiyorum biz de bu ay başladık tedaviye ve bana gonal f verdi 300 mg vuracaksin dedi bugün vurdum ama inanılmaz bir karın ağrım var bu sende de oldu mu ?Merhaba kızlar ben de kasım sonu başladım tüp bebeğe. Yarın opum var. Daha sonra histereskop olup ondan sonra transfer olacağım inşallah. Şimdilik sadece iğne kullanma aşamasında bilgi ve tecrübe sahibiyim devamını göreceğiz
Bende benzer doz kullandım 225 gonalf 75 merional. 300 ediyor yani. Toplam 9 gün kullandım. Benim şöyle oldu iğneleri oldukça özellikle de 5.6. Günden sonra iyice şişkinlik ve kasık ağrılarım oldu. Bi de acayip akıntım vardı bildiğin su gibi çamaşırım ıslanıyodu. Artık alın bu yumurtaları rahatlayayım modundaydım:))Merhaba bir arkadaşa daha sordum sana da sorup fikrini almak istiyorum biz de bu ay başladık tedaviye ve bana gonal f verdi 300 mg vuracaksin dedi bugün vurdum ama inanılmaz bir karın ağrım var bu sende de oldu mu ?
Mea. Ben de gonal f 300 kullaniyorum. Ama oyle bir agrim olmadiMerhaba bir arkadaşa daha sordum sana da sorup fikrini almak istiyorum biz de bu ay başladık tedaviye ve bana gonal f verdi 300 mg vuracaksin dedi bugün vurdum ama inanılmaz bir karın ağrım var bu sende de oldu mu ?
Galiba benim vücudum fazla tepki verdiMea. Ben de gonal f 300 kullaniyorum. Ama oyle bir agrim olmadi
Evet ya iğneyi vurdum 2-3 saat içinde karnım ağrımaya başladı ağrıyı da nasıl tarif ederim bilmiyorum ama hani küçükken karnimiz agrirdiya böyle hareket ettirmezdi halsiz olurduk ve karnimiza masaj yapardı annemiz babamız direk onu hatırladım çünkü en son çocukken böyle bir ağrı yaşamıştımBende benzer doz kullandım 225 gonalf 75 merional. 300 ediyor yani. Toplam 9 gün kullandım. Benim şöyle oldu iğneleri oldukça özellikle de 5.6. Günden sonra iyice şişkinlik ve kasık ağrılarım oldu. Bi de acayip akıntım vardı bildiğin su gibi çamaşırım ıslanıyodu. Artık alın bu yumurtaları rahatlayayım modundaydım:))
Senin ilk günden mi ağrın oldu ve nasıl bi karın ağrısı? Kasıkta mı yoksa karında mı?
Benimde ilk günden ağrımaya başladı ama insanın hosunada gidiyo yumurtalar büyüyor demekki diyorumEvet ya iğneyi vurdum 2-3 saat içinde karnım ağrımaya başladı ağrıyı da nasıl tarif ederim bilmiyorum ama hani küçükken karnimiz agrirdiya böyle hareket ettirmezdi halsiz olurduk ve karnimiza masaj yapardı annemiz babamız direk onu hatırladım çünkü en son çocukken böyle bir ağrı yaşamıştımve de alt karnım çok şiş ve gergin sanki top var. Doktoruma sordum ilk dozda bunların olması çok enteresan dedi ben de dedim ki eğer bu kötü bir şey değilse dayanırım hiç sıkıntı yok dedim doktorum da p.tesiye kadar bi dayan da bakalım dedi
Benim kafamda deli sorular var seni de şimdi gıdıklamış olmak istemem amaBenimde ilk günden ağrımaya başladı ama insanın hosunada gidiyo yumurtalar büyüyor demekki diyorum4. Günüm bugün yarın kontrol var inşallah güzel şeyler oluree
Amin canımmmSelam arkadaşlar, ben de aralık ayında başladım tedaviye, ilk denemem olacak. şu an gonal f ve cetrotide kullanıyorum. Cumartesi tekrar kontrolüm var, opu günü belirlenecek sanırım. Bu ay içinde transferim de olsa çok güzel olur aslında. Sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur hepimize inşall
Haber veririm canım benim ilk tedavide 3 yumurta görmüştü doktor iğneleri kullandım opu günü 7 tane çıktı mesela ağrılarda vardı küçük küçük olan yumurtalari büyütüyo heraldeBenim kafamda deli sorular var seni de şimdi gıdıklamış olmak istemem amakarın ağrıması demek yumurtaların büyümesi demek bunu doktorum da söyledi ama aklıma şu takıldı eğer ilk günden yumurtalarımız büyüyorsa bu 5 gün içinde doz fazla mi geldi yumurtalar fazla mi büyüdü vs vs bunları nasıl bilecekler hadi şu an bir şeyler ters gidiyorsa aklıma bunlar takıldı ama sen yarın gidiyormuşsun ne olur bana da haber ver sonucunuuuu
Hangi doktora gidiyosunz taze transfer mi dedilerrSelam arkadaşlar, ben de aralık ayında başladım tedaviye, ilk denemem olacak. şu an gonal f ve cetrotide kullanıyorum. Cumartesi tekrar kontrolüm var, opu günü belirlenecek sanırım. Bu ay içinde transferim de olsa çok güzel olur aslında. Sağlıkla bebişini kucağına almak nasip olur hepimize inşallah
Eurofertile gidiyorum dr. Hakan beye. Henüz netleşmedi transfer zamanım. Cumartesi belli olacak inşallahHangi doktora gidiyosunz taze transfer mi dedilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?