Aralık bebeklerimizin cicisleri :)

Kizlar ya tam olarak kıyafet neler alınması lazım ve en önemlisi kaç beden almalıyız yok mu tecrübeli anneler??
BIR takım hastane çıkışı. 56 oluyor onlar. AMA bazısı 56 yazsa bile kalıbı küçük oluyor, karşılaştırıp göz kararı oluşturup öyle almak iyi olur, zaten bir ay anca kullanılıyor, küçüğü hiç olmaz.
DIĞerlerini 1-3ay almak iyi olur. 62 beden.
(Şöyle bi tecrübem var oğlumdan. CIVilden alırsam bir büyük alıyordum kalıpları küçük geliyordu, lcw C&A tam.)
2 çıtçıtlı uzun kol, 2 ayaklı veya patik kullanma durumunuza göre ayaksız alt. IKI tulum. 2-3 sıfır /yarım kol çıtçıtlı atlet (AYrıca 2 takım iç zıbın almıştım bizimkiler kış bebeği ben yaklaşık 2 ay kadar hep giydirdim. KIŞIYE göre değişir) 2 örme yelek anneanne babaannelerin ellerinden öper ki onlar 5-6 tane bi çırpıda örüyorlar :) yada hazır alınır. Patik, yenidoğan 3 tane çorap. Dışarı çıkarken kullanmalık hırka gibi bişey. Zaten kalın battaniyeye sarılıyor yine. KULAKLARI kapatan boyundan bağlı sokak şapkası 1 veya 2 tane.
İlk aklıma gelenler bunlar oldu.

Çok sağol canım ya faydali oldu

Bunlar kızıma aldığım ilk alışverişteki kıyafetler. Ben 1 tane 10 lu hastane çıkışı aldım. Onun dışında 3 tane 5 li hastane çıkışı. (onlar resimde yok) 3 tane ince penye battaniyesi var. (Birisi hastane çıkışının içinde) onun dışında sayısını bilmediğim boy boy kısa ve yarım kol zıbın aldım. Nasıl olsa gün gün büyüyecek ve lazım olacak . Çorap işini biraz abarttım galiba 12 tane çorabı var ben açıkcası gözüme güzel gelen şeyleri alıyorum tek alt veya tek üst şeklinde de bir sürü 3-6 aylık cicisi var kızımın

Çok sağol canım ya faydali oldu
RICA ederim. evde kullanmak için bikaç da bere lazım oluyor.
BIR de, bebekler giyime olayından hiç hoşlanmıyorlar ve kıpır kıpır hiç durmuyorlar. BU yüzden mümkün oldukça pratik, çabuk giydirilen, teferruatsız kıyafetler iyi oluyor. MESela düğmeli çıtçıtlı bi alt yerine beli lastikli olanı çok daha kolay giydiriliyor. Oğluma bi pantolon almıştım bacak arası tamamen çıtçıtlı altını Kolay değiştiririm diye, hiç öyle olmadı. Çıtlayıp kapatana kadar sıkılıyordu, kıpırdadıkça açılıyordu, kucakta pantolon gerildikçe açılıyordu. BELI lastikli olsa bi çırpıda çekerdim biterdi.

Bunlar da bizim kızın :)

Eklentiler

• IMG-20160905-WA0015.webp
    12 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG-20160905-WA0001.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG-20160905-WA0005.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG-20160817-WA0004-1.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 150
  • IMG-20160817-WA0006.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 148
Canim bu kaç yasa kadar oluyor

Canım bu ilk başta bu şekilde kullanılıyor. Sonra istersen o yan kısmı kapatılıp normal beşik de oluyor. Sonra da parçalar ekleyip büyütülebiliyor, çocuk yatağı oluyor. Hatta mama sandalyesi, oturma bankı veya çalışma masasına dönüşebiliyor.

Eklentiler

• image.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 157
  • image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 151
  • image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 143
Hangi magazada var canim fiyati nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…