- 5 Mart 2016
- 1.207
- 3.237
- 53
- 45
- Konu Sahibi Serpil8989
-
BIR takım hastane çıkışı. 56 oluyor onlar. AMA bazısı 56 yazsa bile kalıbı küçük oluyor, karşılaştırıp göz kararı oluşturup öyle almak iyi olur, zaten bir ay anca kullanılıyor, küçüğü hiç olmaz.Kizlar ya tam olarak kıyafet neler alınması lazım ve en önemlisi kaç beden almalıyız yok mu tecrübeli anneler??
Çok sağol canım ya faydali olduBIR takım hastane çıkışı. 56 oluyor onlar. AMA bazısı 56 yazsa bile kalıbı küçük oluyor, karşılaştırıp göz kararı oluşturup öyle almak iyi olur, zaten bir ay anca kullanılıyor, küçüğü hiç olmaz.
DIĞerlerini 1-3ay almak iyi olur. 62 beden.
(Şöyle bi tecrübem var oğlumdan. CIVilden alırsam bir büyük alıyordum kalıpları küçük geliyordu, lcw C&A tam.)
2 çıtçıtlı uzun kol, 2 ayaklı veya patik kullanma durumunuza göre ayaksız alt. IKI tulum. 2-3 sıfır /yarım kol çıtçıtlı atlet (AYrıca 2 takım iç zıbın almıştım bizimkiler kış bebeği ben yaklaşık 2 ay kadar hep giydirdim. KIŞIYE göre değişir) 2 örme yelek anneanne babaannelerin ellerinden öper ki onlar 5-6 tane bi çırpıda örüyorlar :) yada hazır alınır. Patik, yenidoğan 3 tane çorap. Dışarı çıkarken kullanmalık hırka gibi bişey. Zaten kalın battaniyeye sarılıyor yine. KULAKLARI kapatan boyundan bağlı sokak şapkası 1 veya 2 tane.
İlk aklıma gelenler bunlar oldu.
RICA ederim. evde kullanmak için bikaç da bere lazım oluyor.Çok sağol canım ya faydali oldu
Anladım canım ben kilodu atladım kilot da alayım ilk bebek olunca insan şaşırıyor ne almadım ne luzumsuzdur diyeelma_sekerim01 o dediğim şeyin doğru adı iç zıbınmış. TAM resmini buldum
Bunlar da bizim kızın :)
Canim bu kaç yasa kadar oluyorBen anne yanina monte edilenlerden alicam. SundanEki Görüntüle 1883722 Hem gece kalkmak zorunda olmam, hem de bebek annenin yaninda daha huzurlu uyuyormus.
Canim bu kaç yasa kadar oluyor
Hangi magazada var canim fiyati nasılCanım bu ilk başta bu şekilde kullanılıyor. Sonra istersen o yan kısmı kapatılıp normal beşik de oluyor. Sonra da parçalar ekleyip büyütülebiliyor, çocuk yatağı oluyor. Hatta mama sandalyesi, oturma bankı veya çalışma masasına dönüşebiliyor.
Hangi magazada var canim fiyati nasıl
Canim hayırlı olsun bizde aldık bugün ne kadara da aldınız sizBizde bugün kizimin odasini aldik kizlar1 ay sonra teslimat. Yatak odasinada ikeadan anne yani besik alicaz kismetse ilk aylar için. Eki Görüntüle 1884096
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?