Aralık Hamileleri

Ben şansızlık olarak görmüyorum aslın da bana buyuk bır lutuf bence ıkı duyguyu aynı anda yasamakk hercekten farklı hamıle olmama alısamadan ıkız heyecanı cook farklıı gerçektenn...

Sanssizlik derken, zor ysnlarida vardir demek istedim, yolladigin yazida bundan bahsediyo zaten agirlikli olarak, ikiz annesi olmsnin tek cocuktsn ne kadar zor oldugunu anlatiyo.. saglikla ve hayirla al bebislerini kucagina canim

Sanssizlik derken, zor ysnlarida vardir demek istedim, yolladigin yazida bundan bahsediyo zaten agirlikli olarak, ikiz annesi olmsnin tek cocuktsn ne kadar zor oldugunu anlatiyo.. saglikla ve hayirla al bebislerini kucagina canim
Evet zorluklarının yanında guzellıklerı paha biçilemezz dimi:)) inşallah cnmm bakalımm ne olcazz

Gunaydın kızlar ben paso uyuyorum. Sizde ne var ne yok..Uyanıyorum bişeyler yıyor tekrar uyuyorum eşim millrt orucu uykuya tutturur sende hamileliği tutturacaksın diyor:):)

Bence herkes uyuyor:):)

Cnm öyle şimdiden yiyip yatarsan ikiz gebelikle fil gibi olursun :) uyku hali bende de var oğlanı uyutur uyutmaz yatıyorum ben de. Yoga ve plates yapmıştım ilk gebeliğimde yeniden başlicam. Eve bi yardımcı bulamadım. Bulsam o dakika spor merkezindeyim. 3. Ay dolar dolmaz başlamak istiyorum yine.

Valla ıkızı doguracam dıye benimde korkum o ama 3 ay olacak daha kılo almadım aksıne 3 kılo vermişim ama bakalım ne olcak? Diyetisyene gidiyorum zaten bence herkes hamileliğinde gitmeli. Neye ihtiyacım varsa ona göre... Benim sitede spor merkezi var allahdan eşimle oraya gidiyoruz ama senin tabi çocukla zordur...

Ben de 3 kilo vermişim ilkinde de vermiştim toplamda 11 kiloyla doğuma girdim. diyetisyene mecbur başladım 2 aydır bi yandan da emziriyorum ya! Ama sana gerek yok düzenli yedikten sonra. Valla zor ya benim de çok yakın spor merkezi ama düzenli gitmek için bi yardımcı şart yoksa annemin keyfine kalıcam :) doktorun izin verdimi şimdiden spora ilk 3 ay her türlü aktivite yasak çünkü. Merdiven çıkmak hatta araba yolculuğu falan. Ayarlarsam önümüzdeki ay başlıycam inşallah yogaya. Hangi şehirdesin bu arada?

Selamlar kizlar... Valla ne guzel, ne bulanti ne bisey olmadan kilo veriyosunuz bide ustune.. supermis.. bende bulanti tam gaz devam etmekte.. bir gun iyi oluyorum, hah gecti diyecekken obur gun yine ayniyim. 2 kilo verdim bende. Diyetisyenede gidiyorum ama listesine hic uyamiyorum cunku yiyebildigim seyler cok kisitli, insan Allahin cevizinden tiksinirmi ya... ondan bile tiksindim.. yasam kalitemi cok etkiliyo, yerimden kalkamiyorum, yemek yaomak soyle dursun, buxdolabinin kaoagini acinca bile midem kalkiyo. Cocukla bile cok az ilgilenebiliyorum aksamlari.. Sagolsun esim ilgileniyo hep.. baskada yardim eden kimsem yok zaten.. ben ilk hamileligimde 23 kilo almistim, simdide oyle olmamak icin pilates bende istiyorum mutlaka, su bulantilarim bi gecsin normal hayatima doneyim bi seyler yapicam, siz hangi spor merkexine gidiyodunuz, yoga yada pilates icin?

Canım benim de midem bulanmıyo ama iştahım da yok neyse 2 haftam kaldı normale dönmeme. Ben geçen yıl çayyoluna girtim yogaya plates evimin altında var. Diyetisyene nereye gidiyorsun canım? Atlantis city bana çok yakın aslında ama geçen sene hamile yoga hamile plates yoktu. Başladıysa giderim oraya belki.

Diyetisyene turgut ozal hastanesinin hosdere kampusune gidiyorum canim. Nebahat hanima. sen? Bende golbasinda spor merkezlerine bakiyorum ama bulamadim hamile pilates, bi arkadasimin cayyolunda spor salonu var yeni acti ama orasida cok uzak yaa.. su ebru sallinin dvdsi falan var ya, ondan alip evde yapsaknolmazmiki? :))))))

Şimdi ihtiyacım yok ama bebeklerimin neye ihtiyacı olduğunu bilmek istiyorum benden besleniyor çunkü önemli. Ben zaten spor yapıyordum bu yuzden vucudum o tempoya alıskın ben yüzücüydüm iki yıl öncesine kadar antremanlı olduğumdan kaslar alıskın ve bu yuzden bebege bı sakıncası yok oda alıssın o tempoya bence ben hamileyim diye tısıldayamam valla sonucda dogum yapmam için hareket şart şimdi hiçbişey yokken oturursam ilerde karnım olunca yataga baglasınlar benı:) Diyetisyenimde öyle diyor genelde hamileliğin ilk döneminde verenler az alıyormus bakalım ben ne olcam bende bu anneler ve eş varken fil mi olurum hipomu olurum orası meçhul😃😃 yardımcı şart valla ben anneleri çok karıştırmak istemiyorum kendi sorumlulugumu bilmek istiyorum ikiz evet ama aileler şimdiden sıraya koydular eşimde bende evde devamlı onları istemiyoruz yatılı temizlikçim var zaten bide bakıcı tamamdır. Aileler arada sevmeye gelsinler :)istanbuldayım sen nerdesin ?

Ankaradayım canım. Yüzücüsün demek ne güzel. Ben de spordan geri kalamıyorum. Ama 4. Aydan önce yaptığın sporun sana da bebeğe de faydası yok aksine düşük tehlikesi yapıyor bu sporcular için daha büyük risk çünkü yağ tabakamız yok denecek kadar az kaslar da rahimin kasılmasına yol açıyor bunu ben değil uzmanlar söylüyor yani. Yine de tercih meselesi tabi için nasıl rahat edecekse öyle yap. Kondüsyon ve spor aletleri de kesinlikle yasak. Hamile plates, yoga, yürüyüş ve yüzme dışında önermiyor doktorlar hatta bi arkadaşıma platesi de yasaklamıştı. Düşük tehlikesi vardı nitekim haklı da çıktı kız atlarca sırt üstü yatmasına rağmen 7.5 aylık doğurdu çok şükür bebek de kendisi de iyi. Zaten spor merkezlerine doktor izni olmayan hamileleri almıyorlar bizim burda böyle en azından. Vücut yapına bağlı biraz da kilo almaya müsait değilse korkma. Ben homili gırtlak yedim ona rağmen 11 kilo aldım. Diyetisyene gelince yemen gereken bazı şeyler var süt peynir yoğurt kuruyemiş kırmızı et balık. Bunları 1 haftaya yaydıktan sonra canın ne istiyorsa yiyeceksin çünkü içgüdüsel neye ihtiyaç duyuyorsan ona aş eriyorsun:) çok enteresan ama öyle. Ben mesela ıspanak semizotu ağzıma sürmezdin ilk gebeliğimde sürekli canım istedi. Vücudun demire ihtiyacı var:) önemli olan içinin rahat olması tabi nasıl rahat edeceksen. Sporsa spor diyetisyense diyetisyen..

Bana kalırsa platesi evde yapma ama yoga yap çok güzel cdler var akif manaf'ın yoga akademi nin cdleri. Çok da faydalı bence ben aldım geçen sene.

Valla o ugrastıgın spor dalıyla alakalı bıraz kondusyon mu pişatesmi yogamı vsvs benım yuzucu 3 arkadasımda dogum yaptı 3üde sporlarını yaptı ve bırı 1 saat bırı 2,5 biride 45 dk sancı cektı yüzme kasılma yapmaz eger ters hareket yaparsan normal bı onsanda da kaslar ters doner benim doktorum bunu engellemedi aksine senın bunyen buna alıskın ve sen ne kadar cok hareket yaparsan o bebeklerde kendılerıne rahat yer acıcaklar. Ben suda dogumu bile düşünüyorum bakalım bebeklerim bunu isticekmi zaten tehlikeli dönem bitmek üzere gerisini 3 ümüz hallederiz evelallah:) çok şükür yer yer kilo almam ama bakalım meleklerım yıllardır almadıgım kıloyu almama sebeb olacaklarmı?

Normalde almıyorsan almazsın korkma zaten hareket de engelliyor kiloyu bi şekilde yüzmeye çok iyi diyorlar da Ankarada doğru düzgün bi yer yok ya malesef yoksa ben de istiyorum çok. Bi kere de havuzdan alerji oldum kloru çok atmışlar korkuyorum. Yaz gelse de tatile gitsek valla :) senin bitmiş bile ya 12. Haftadasın darısı da başımıza inşallah daha 2 3 haftam var benim. Emzirdiğim için kasılmalarım da oluyo. Bugünler de geçecek inşallah. Hamilelik ne kadar güzel geçerse doğum da o kdr kolay oluyo valla.

Emzirdiğinde ilerde daha cok mu olur kasılmaların? Bencede normal birşey bu herkes hamile kalıyo yani hamile olduklarını öğrenen arkadaşlarım bir naz bir kibir görsen nasıl doğuracaklar binbir nazla çok merak ediyorum. Şu uyku halim ne zaman gececek cok merak edıyorum... Birde senin de ikizdi galiba neden kalbi durmuştu??? Kac haftada oldu nasıl aldılar onu

Canım nedenini biz de bilmiyoruz

7 haftalıkken kaybettik Allah ömür vermemiş. Çoğul gebeliklerin çok büyük kısmı ilk haftalarda ya tek bebek olarak yada ikisi birden kaybedilebiliyormuş. Sebep sağlıklı olmamaları. Demekki diğeri sağlıklı değildi. Almadılar vücut onu emdi çok enteresan bi biçimde. Uyku doğuma kadar gitmiyor. Doğuma bi kaç gün kala inanılmaz bir enerji geliyor. Allah ya işte makina gibi yaratmış, bu uykuları arıyorsun ama şikayet etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…