Aralık Hamileleri

Günaydın kızlar nasılsınız bugün? Nasıl gidiyo

Nasıl olsun heyecan merak korku devam yarın kontrol var sen nasılsın

Bende ekstra bi de yorgunluk var. Heyecan tavan saat 14.20 de dr gidicez zaman geçmiyo oğlan da huysuz. Bakalım ne diyecek doktor heyecan içinde bekliyorum.

İki gündür iş yerinde hocaların birii yüzünden stres üstüne stres yaşadımBir gün boyunca hiç uyumadım. Taşikardi başladı. Bugün sabah kasığımda ve belimde ağrı başladı. Çok korktum ; ( Doktora gittik hemen. Rahimde kasılmalar başlamış stresten.Doktor ilaç verdi daha çok su içmemi önerdi ve bir hafta yatmamı. Stres yapmamak bazen mümkün olamıyor ama kızlaaar dikkat etmek gerekiyor işte. Dua edin teyzeleri. Bebeğimize birşey olmasın ; (

Bir de su içemiyorum hiiiiç . Nasıl içeceği m bilmiyorum

Bir de su içemiyorum hiiiiç . Nasıl içeceği m bilmiyorum

Valla canım içeceksin. Kendini alıştır doğumdan sonra çok içmen gerek. Sütü asıl yapan su kalitesini artıran yediklerin. Doğum yaptığımda 2 günde 1 damacana suyu tek başıma içiyordum lohusa şerbeti humana çayı falan hariç. Gerçi istem dışı ağzın dilin kuruyor da içiyorsun. Ama şimdiden alışmakta fayda var. Progestan fitil mi verdi doktor? Ben de bugün gittim emzirdiğim için kasılmalarım var benim de prolaktin hormonum yüksek o yüzdeb progestan yazdı bana da.

Ben de çok fazla uyuyamıyorum.Uyuduğum zaman tavşan uykusu gibi yarım saat uyuyup sonra kendimi çok dinç hissederek kalkıyorum

Yok cnm beni bıraksakar 3 gün deliksiz uyurum da bebeğim küçük gündüz uyuduğunda işlerimi anca yapıyorum gece de sık sık emmek için uyandırıyor. Ben ondan uyuyamıyorum.

Merhaba sanal teyzoslar nasılsınız :))) biz bugun fasulyemle gorustuk kalbini dinledik aman bi heyecan bi mutluluk ki sormayin

Yok cnm beni bıraksakar 3 gün deliksiz uyurum da bebeğim küçük gündüz uyuduğunda işlerimi anca yapıyorum gece de sık sık emmek için uyandırıyor. Ben ondan uyuyamıyorum.

Allah yardım etsn.. Ama ben o emen bebişin dudaklarını da yeriiiimm... çok tatlıdır şimdi

Biz dusunuyoruz eymen ve eslem ismi hosuma gidiyor bugunlerde ama benim koca bebek pek hoslanmiyo sanirim :)

Eymen ismini ben de çok seviyorum. Biz erkek olursa Ömer Mirza koymayı düşünüyoruz ama kız olursa kesin değil daha. Zeynep Miray hoşumuza gidiyor

Eymen ismini ben de çok seviyorum. Biz erkek olursa Ömer Mirza koymayı düşünüyoruz ama kız olursa kesin değil daha. Zeynep Miray hoşumuza gidiyor

Cok hosmus isimler :) inanamiyorum ya bikac ay sonraa isim konusuyor olacagiz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…