senin adınla topik açıldığını görünce hemen baktım bende de bahsetmişsin ben şimdilik biliyorsun dinlenme dönemindeyim doktorum 2 ay ara verdi kendi doktorumu hastanemi çok seviyorum ve çok memnun kaldım tamam sonuç negatif ama onlar ellerinden geleni yaptı o yüzden tekrar aynı doktorla devam edicem ve 2. adetimle tekrar denemeyi düşünüyorum çokmu erken sence salında kararsızımda ama bir yandanda sabırsızlanıyorum yani aynen senin bana ilk gün söylediğini yaşıyorum gün sayıyorum burada benim adet günüm 5 ocaktı biliyorsun o kabus günü bugün 8 ocak ama halen adet olmadım keşke kendiliğinden olsa gerçi hayal ama çok sevinirim benim durumıum bu sen neler yaptın peki nasıl gidiyor
ıyı yapmıssın mersınlı elıne saglık böylece haberdar olabılırız bırbırımızden :CüvCüv:
bende varım aralıkta başlamıştım tedaviye
ee nasıl gidiyor gebelik tek çift
mrb arkadşlar benimde aralık ama hamilelik zor geciyor yatmak zorundayım iyikide var bu site....
zaten şikayet ettiğimde eşim hemen bu anı yaşamak için ne emekler verdiğimizi hatırlatıyor.gerçekten öyle.bulantılara,hamilelik kıyafetlerine,şişmanlamaya bile ne kadar özenirdim.RABBİME binlerce şükür.isteyen herkese nasip olsun bu duygular.
kızlar bende aralık hamişiyim...tam tedaviye başlıyacakken kendiliğinden geldi meleğim...işte biraz sorunlarımız var...geç döllenmeden dolayı haftamız geride gidiyor..şimdi 6 hafta 5 günlük olduk...normalde 7. haftamızda olmamız gerek...bu hafta yeni bebeği gördük..haftaya tekrar istedi kalp atışı için bi var dedi yavaş birde duyamadım dedi aklım çok karışık rabbim bebeğime sağlık ver onu koru..sen bebeğimi bana bağışla...aminnnnnnnnn..hiç çevrenizde böyle birisini duydunuzmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?