Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 7 gün var ve belirgin bir şikayetim yok şu an için.
Her bunye farkli canim.kimi hic bisey hissetmeden hamile oldugunu ogreniyor.kimide agrili sancili ogreniyor.ben ogluma hamile kaldigimda tam adet gunu kahverengi akintim olmustu bekledim adet oldugumu dusundum cokta sancim vardi adetin ilk gunu gibi.ama gelmedi 3 gun bekledim test yaptim hamileyim sukurler olsun oglum 14 yasinda.gecen yilki hamileligimdede korunmayi biraktigimiz aydi ardan 14 yil gecmis kolay kolay gebe kalamam dusunuyordum hic takip etmedim ama olucam diyordum sancim vardi .bi hesap yaptim gunum 5 gun geciyor test yaptim tabi cift cizgi ama omru yokmus .simdede 3.ay oldu gelen giden yok belli olsa kan sulandirici igne baslamam gerekiyor

Ben de belirttim yok diye umutsuz değilim. Olur olmaz bir hafta sonra görürüm zaten. Vakti gelince hepimiz sağlıkla mucizemize kavuşuruz umarım.

Bende de hic belirti yoktu. Ama aksama dogru goguslerim agrimaya basladi sisiyolar sankiiiii. Kasiklarimda da ince ince aizi basladi sanırım geliyolar yola ciktilar kirmizilar. Ama daha 3 gun var. 4. Gun olmam lazim

Ins hamilelik tir canim kac gunun kaldi

Bende de hic belirti yoktu. Ama aksama dogru goguslerim agrimaya basladi sisiyolar sankiiiii. Kasiklarimda da ince ince aizi basladi sanırım geliyolar yola ciktilar kirmizilar. Ama daha 3 gun var. 4. Gun olmam lazim
Canim hic bir fark yok grbelik belirtisiyle adet belirtisi arasinda.hic ona sartlanip demoralize olma

ovulasyon testlerime göre 4 aralık
ama dr um sat olmadıgı için geçen ay
bu ay da bat olmadıgını söyledi

Canim hic bir fark yok grbelik belirtisiyle adet belirtisi arasinda.hic ona sartlanip demoralize olma
Evet biliyorum kizimda da oyleydi. Ama erken daha adet gunune yakin olmasi lazim. Kac aydit dikkat ediyorum adete 1 hafta falan kala basliyo bu belirtiler. Son gun gidiyo gogus ayrisi zaten anliyorum artik. Bakalim eger agrilar geçerse anlicam yine husran.

kızlar ovu testi de sonucu veriyor

Nasillll gebelik testi gibimi oluyo

evet canım
adete cok yakın bir zaman yeniden koyulaşıp pik oluyor
ben düşük yaptığım gebeliğimde sırf elimde kaldı diye meraktan yaptım baktım yumurtlama gününden sonra silikleşen test bir anda kopkoyu olmuş
eşime pazar günü nöbetçi eczane aratıp hcg yapmıştım ve silik çizgiyi yakalamıştım
hatta biri şuan başlık açmış testimi yorumlarmısımız diye hem ovu hem gebelik testini yüklemiş aynen ben de oldugu gibi testleri

inanmiyorum bukadar sey ogrendim yarim kadin dogumcu olacaz hepimiz ama bunu duymamistimmm. Hic almadim ben ovulasyon testi. Keake evde olaydi. Hos gebelik testide almadim bu ay tutuyom kendimi. Aman yapan varmi burdan acep

Ovulasyon testlerim geldi, takip programını indirdim, hazırım gelsin kırmızı kart
Pepapp indir. Arada soytari simarik mesajlar geliyo degisik bi program. Azimlisin sekerim allah bosa cikarmasin. O kadar maça cikiyoruz. Tarihli Zorunlu olmazasa iyiydi. Bakalim ben hastayim diye yarin kan verecem ilac kullanamiyorum uoksa dayaniyodum iyi kötü . Migrenim tuttu rezalet durumdayim. Negatifse bi serum bi igne kendime geleyim

Bu arada yazayim diyodum unuttum. Klomen denilen aptal ilaci hic almayin. Bana kac kisi dedi dinlemedim. Bosa zaman kaybi 3 ayimi yedi. Ama dr u dinlemek zorunda kaldim. Bilseydim bastan derdim ben kullandim olmadi. Bi ofkelendim birden

Geçmiş olsun canım bu baş ağrısı gerçekten kabus gibi ben de çok çekiyorum son zamanlarda. Sinüzit diye düşünüyorum ama migrene de dönmüş olabilir... Yolda tam 6 saat sürdü ağrı mahfoldum. Eve gelince bir ağrı kesici alıp alnıma ve şakaklara biberiye yağı ile masaj yaptım iyi geldi...
Ben de aynı uygulamayı indirdim :) hayırlısı bakalım ne çıkacak :)

Sinuzit de var migrende bende. Nane yaginida dene super bisy bi sogukluk bide hafif yanmayla agirini hisstmiyosun. Ataklar gelince yerle bir oluyorum. Aynen vesselam yarin gidecem kan vermeye dayanamiyorum agriya yüzüm gözüm şişti artik

Dikkat et kendine canım daha bebek büyütücez inşallah, pert olmayalım şimdiden :)

Gunaydinnnn genclerrrr. Kan vermeye gidecektim. Hic gidesim yok ilac bile almamaya dayanacam sanirim cesaret edemiyorum. Acaba evde mi test yapsam bilemedim.c.tesi hasta olacam sanirim acep cikarmi varmi benim le ayni gun olacak olan napmayi dusunuyosunuz. Au vallahi buraya yazınca nasil rahatliuorum stresim azaliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…