Her bunye farkli canim.kimi hic bisey hissetmeden hamile oldugunu ogreniyor.kimide agrili sancili ogreniyor.ben ogluma hamile kaldigimda tam adet gunu kahverengi akintim olmustu bekledim adet oldugumu dusundum cokta sancim vardi adetin ilk gunu gibi.ama gelmedi 3 gun bekledim test yaptim hamileyim sukurler olsun oglum 14 yasinda.gecen yilki hamileligimdede korunmayi biraktigimiz aydi ardan 14 yil gecmis kolay kolay gebe kalamam dusunuyordum hic takip etmedim ama olucam diyordum sancim vardi .bi hesap yaptim gunum 5 gun geciyor test yaptim tabi cift cizgi ama omru yokmus .simdede 3.ay oldu gelen giden yok belli olsa kan sulandirici igne baslamam gerekiyorBenim 7 gün var ve belirgin bir şikayetim yok şu an için.
Ben de belirttim yok diye umutsuz değilim. Olur olmaz bir hafta sonra görürüm zaten. Vakti gelince hepimiz sağlıkla mucizemize kavuşuruz umarım.Her bunye farkli canim.kimi hic bisey hissetmeden hamile oldugunu ogreniyor.kimide agrili sancili ogreniyor.ben ogluma hamile kaldigimda tam adet gunu kahverengi akintim olmustu bekledim adet oldugumu dusundum cokta sancim vardi adetin ilk gunu gibi.ama gelmedi 3 gun bekledim test yaptim hamileyim sukurler olsun oglum 14 yasinda.gecen yilki hamileligimdede korunmayi biraktigimiz aydi ardan 14 yil gecmis kolay kolay gebe kalamam dusunuyordum hic takip etmedim ama olucam diyordum sancim vardi .bi hesap yaptim gunum 5 gun geciyor test yaptim tabi cift cizgi ama omru yokmus .simdede 3.ay oldu gelen giden yok belli olsa kan sulandirici igne baslamam gerekiyor
Ins hamilelik tir canim kac gunun kaldiBenim yumurtlama donemiyle baslayip hala devam eden bel agrim ve kasiklarimda garip bi agri .agri gibide degil degisik bisey var goguslerim sis birde beyaz kokusuz kasintisiz bi akintim var.yumurtlamadan sonra kuru doneme gecerim adetime bi kac gun kala akintim bel agrim gogus agrim olur.kasik agrisi adet olunca baslar.sanirim ben cok kotu usttum yada hamileyim :))ilk şık daha olasi usutmek.rabbim hayirlisini nasip etsin
Insallah canim.6 gunum kaldiIns hamilelik tir canim kac gunun kaldi
Canim hic bir fark yok grbelik belirtisiyle adet belirtisi arasinda.hic ona sartlanip demoralize olmaBende de hic belirti yoktu. Ama aksama dogru goguslerim agrimaya basladi sisiyolar sankiiiii. Kasiklarimda da ince ince aizi basladi sanırım geliyolar yola ciktilar kirmizilar. Ama daha 3 gun var. 4. Gun olmam lazim
Insallahhhhh canimmmBen de belirttim yok diye umutsuz değilim. Olur olmaz bir hafta sonra görürüm zaten. Vakti gelince hepimiz sağlıkla mucizemize kavuşuruz umarım.
Evet biliyorum kizimda da oyleydi. Ama erken daha adet gunune yakin olmasi lazim. Kac aydit dikkat ediyorum adete 1 hafta falan kala basliyo bu belirtiler. Son gun gidiyo gogus ayrisi zaten anliyorum artik. Bakalim eger agrilar geçerse anlicam yine husran.Canim hic bir fark yok grbelik belirtisiyle adet belirtisi arasinda.hic ona sartlanip demoralize olma
Nasillll gebelik testi gibimi oluyokızlar ovu testi de sonucu veriyor
Nasillll gebelik testi gibimi oluyo
evet canım
adete cok yakın bir zaman yeniden koyulaşıp pik oluyor
ben düşük yaptığım gebeliğimde sırf elimde kaldı diye meraktan yaptım baktım yumurtlama gününden sonra silikleşen test bir anda kopkoyu olmuş
eşime pazar günü nöbetçi eczane aratıp hcg yapmıştım ve silik çizgiyi yakalamıştım
hatta biri şuan başlık açmış testimi yorumlarmısımız diye hem ovu hem gebelik testini yüklemiş aynen ben de oldugu gibi testleri
Pepapp indir. Arada soytari simarik mesajlar geliyo degisik bi program. Azimlisin sekerim allah bosa cikarmasin. O kadar maça cikiyoruz. Tarihli Zorunlu olmazasa iyiydi. Bakalim ben hastayim diye yarin kan verecem ilac kullanamiyorum uoksa dayaniyodum iyi kötü . Migrenim tuttu rezalet durumdayim. Negatifse bi serum bi igne kendime geleyimOvulasyon testlerim geldi, takip programını indirdim, hazırım gelsin kırmızı kart
Geçmiş olsun canım bu baş ağrısı gerçekten kabus gibiPepapp indir. Arada soytari simarik mesajlar geliyo degisik bi program. Azimlisin sekerim allah bosa cikarmasin. O kadar maça cikiyoruz. Tarihli Zorunlu olmazasa iyiydi. Bakalim ben hastayim diye yarin kan verecem ilac kullanamiyorum uoksa dayaniyodum iyi kötü . Migrenim tuttu rezalet durumdayim. Negatifse bi serum bi igne kendime geleyim
Sinuzit de var migrende bende. Nane yaginida dene super bisy bi sogukluk bide hafif yanmayla agirini hisstmiyosun. Ataklar gelince yerle bir oluyorum. Aynen vesselam yarin gidecem kan vermeye dayanamiyorum agriya yüzüm gözüm şişti artikGeçmiş olsun canım bu baş ağrısı gerçekten kabus gibiben de çok çekiyorum son zamanlarda. Sinüzit diye düşünüyorum ama migrene de dönmüş olabilir... Yolda tam 6 saat sürdü ağrı mahfoldum. Eve gelince bir ağrı kesici alıp alnıma ve şakaklara biberiye yağı ile masaj yaptım iyi geldi...
Ben de aynı uygulamayı indirdim :) hayırlısı bakalım ne çıkacak :)
Dikkat et kendine canım daha bebek büyütücez inşallah, pert olmayalım şimdiden :)Sinuzit de var migrende bende. Nane yaginida dene super bisy bi sogukluk bide hafif yanmayla agirini hisstmiyosun. Ataklar gelince yerle bir oluyorum. Aynen vesselam yarin gidecem kan vermeye dayanamiyorum agriya yüzüm gözüm şişti artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?