• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

@papatya16papatyammmm sen naptinnn geldin mi turkiyeye, @beyazmelek111ozlettin kiz kendini napiyosun nerelerdesin arada bi ses ver jfjfjfj @amanbocegi ablaammmm sen naptinnnn Z zeynos11 zeynosum sen nerelerdesin bakimmmmm N nurbrn nurumm senin nasil gidiyor? ve etiketleyemedigim diger arkadaslarimmm hadi toplasinnnn
Aşkoo buralardayım ya dün misafirlerim vardı onlar gelcek diye kaç gündür temizlik falan yaptım pertim çıktı birde ikramlıklar falann derken geberdim bugün geç kalktım o yüzden 😂 hala adetim şu an yarın doktor randevum var yediğim haltları anlatıcam o yüzden gergiinimde biraz açıkçası şimdilik böylee

Yok kız omadar cok sey kullanıuorumkı be o ne ıcın kullanılıyor bak folık asıt procertın women d vıtamını troıd ıcın ılac demır ılacı belkı bunlar gecıktırdı benı ama hepsıde gebelıkte kullanılan ılaclar
Tiroit için niye kullanıyorsun bebis tiroti yüksek mi geliyor benim doktorum 2.5 altı olması lazım demişti 🥹

Aşkoo buralardayım ya dün misafirlerim vardı onlar gelcek diye kaç gündür temizlik falan yaptım pertim çıktı birde ikramlıklar falann derken geberdim bugün geç kalktım o yüzden 😂 hala adetim şu an yarın doktor randevum var yediğim haltları anlatıcam o yüzden gergiinimde biraz açıkçası şimdilik böylee
İnşallah çok güzel geçrr randevu artık seni yumurta takibine alsınlar sonra çatlatsınlar sonra da hamiş ol inşallah ♥️🤲🏻

Bizim kadın doğum doktoru da sensin kiz benim test hala pik olmadı inşallah bugğn akşam ua da yarin olur çok koyu ama pik depil 3 gündür sen yokken yapay zeka da beni üzdü zaten yok kist olur yok bilmem ne 🐣

Ya bende elenatal 1 mi alsam acaba dusuk reszerve icin o iyi sanki Z zeynos11 ne diosun canim. Buarada 2 3 ay birakicam akisina sonra belki tup bebrl icin gorusmelere giderim yumurtalarim cevap da veriyor ama nasip kismet iste ua
Düşük rezerv derken amh mı düşüktü senin?
Burada birkaç kez yazdım ama yine yazayım ‘docdrmfk’ İnstagram sayfasına bak canım orada doktorun kendi takviyeleri var etkili olduğunu düşünüyorum araştırmanı öneriririmm

Bizim kadın doğum doktoru da sensin kiz benim test hala pik olmadı inşallah bugğn akşam ua da yarin olur çok koyu ama pik depil 3 gündür sen yokken yapay zeka da beni üzdü zaten yok kist olur yok bilmem ne 🐣
Aşko pcosta biliyorsun lh dalgalanmaları oluyor ama daha birkaç günün vardır sabrett takip etmeye devam et
Doktorun verdiği ilişki takvimine de dikkat et anca o zamana pik çatlama görebilirsin diye düşünüyorumm

Yok canım regl llayım dıye dua edıyorum hatta bılıyosun hsg gıtcem dıyorumya 5 aydır gecımmem olmazdı erken olurdum bu ay klomen yalmıs olabıkır yada gebelık var cıkmıyo olabılır bılmıuorum beklemedeyım hergun sancı cekıyorjm gelen gıdecn yok ayakta duramayacka kadar belım agrıyor
o zaman yarin sabah tekrar bi test yap ama erken gebelik olsun awox siparis verseydin keske

ay gergin olma insallah iyi bi doktora denk gelirsin

Back
X