• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 1-31 Aralık olanlar birlikte bekliyoruz💖💖

benimde 3 4 gune olur gibi bebbzaten bu ay her gun degerlendirecegim gecen ay gun aşırı denedim tutmadi bu ayda bu sekilde ilerleyecegim bakalim
Her günde sperm kalitesi düşmez mi kuzum. Ben şuan gün aşırı ilerliyorum akıntıdan sonra 3 gün üst üste değerlendiricem bunu hiç denememiştim bunuda deneyim içimde kalmasın ahhahah🤣🤣

Kizlar ben bisey anlamadim bu ay regle 5-6 gun kala days doctor 3 tane test yaptim aninda silikti kaset testler hep negatifti dun ve bu sabah miratech erken test yaptin yani sadece benim gorebilecegim bi sekilde cok silik golge seklindeydi saat 2 gibi kahverengi pihtili cok az lekelenmem oldu birazcikda karin agrim oldu sizce gebelik varmidir adete 4 gun var daha

Her günde sperm kalitesi düşmez mi kuzum. Ben şuan gün aşırı ilerliyorum akıntıdan sonra 3 gün üst üste değerlendiricem bunu hiç denememiştim bunuda deneyim içimde kalmasın ahhahah🤣🤣
yok ya bisey olmaz bence esimin testleri iyiydi, gecen ay gun asiri degerlendirdim bu ayda bu sekilde ilerlemek istedim bakalimmmm jdjdjdn

Kizlar ben bisey anlamadim bu ay regle 5-6 gun kala days doctor 3 tane test yaptim aninda silikti kaset testler hep negatifti dun ve bu sabah miratech erken test yaptin yani sadece benim gorebilecegim bi sekilde cok silik golge seklindeydi saat 2 gibi kahverengi pihtili cok az lekelenmem oldu birazcikda karin agrim oldu sizce gebelik varmidir adete 4 gun var daha
Belkide reglin başıycaktır canım pıhtılıysa gebelik olmaz diye biliyorum. Days doctor yalancı pozitif çıkarıyor bu ara bende kullanmıştım aylar önce kan verdim negatifti

Kızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 C civcivella24 N nurbrn
Z zeynos11

Eklentiler

• IMG_7251.webp
    IMG_7251.webp
    105,7 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_7249.webp
    IMG_7249.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar acıl bakarmısınız suan benden oyle bır jel akıntı geldıkı hem sefad hem sarı kokusuz je akıntı bende ınovıta test bardı yaptım kızlar bu test bozuk olanılırmı bana ovulasyon ıcınde gondermıslerdı ıkı tane yanı c cızgısı bıle zor kırmızı oldu bakarmısınız cok acık degılmı bıde t cozgısınde beyaz cizgı var dun ınıvıtada bole olusmadı bugun var gakuba bu test bozuk kızlar bakıp yorum yaprmısınız D dodo1234 C civcivella24 N nurbrn
Z zeynos11
Bu test hatalı gibi o jel akıntı yumurtlama döneminde oluyor acaba 2. Kez mı yumurtladın ovü varsa bir bak derim

Bu test hatalı gibi o jel akıntı yumurtlama döneminde oluyor acaba 2. Kez mı yumurtladın ovü varsa bir bak derim
Evet canım dun bugun lh yaptım ama soluk ıkıncı yumurtlama degıl gıbı ama yunurtlama dısında bu zamana kadar bendenn hıc gelmedı asırı belım ve kaısgım agrıuor sol taraf

Z zeynos11
Bence test hatalı kuşum o çizginin çok keskin ve net olması lazımdı akıntıyı da bilemiyorum ki gerçekten ovulasyon akıntısını andırıyor

Evet canım dun bugun lh yaptım ama soluk ıkıncı yumurtlama degıl gıbı ama yunurtlama dısında bu zamana kadar bendenn hıc gelmedı asırı belım ve kaısgım agrıuor sol taraf
Sadece yumurtlama döneminde olmuyor östrojen yukselince de oluyor o akıntı hormon dalgalanmaları oluyor bazen belki tutunma dönemidir östrojen yükselmiştir :) dpo kaçıncı gundesin?

Baya 5 dakka gectıkten sonra anca c cozgısı belırdı
Aaa neredeyse kesin bozuk askim benim bugüne kadar hep ilk saniyelerde çıktı ulan ya kız senin durumun zaten karışık bir de bozuk teste denk gelmen gerçekten saçma olduu bence adet olmazsan yarın ya doktoruna git ya da aile hekimliğinden kan ver askim bayandd gibi bu testler bozulmaya başladı senin de

Back
X