Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın zaten doktora gideceksin o testlerden daha önemlisi bu. Biraz zor belki ama doktora kadar sabredersen güzel haberler alma ihtimalin var.
İnşaallah bacım.bu pıhtılasma sonradan mı oluyo acaba bılgısı olan warmı.çünkü benim 11yasında oplum 9yasında kızım war we 2.ewlılıgım 5yıldır olmuyo ıste 5düşük snrası gebelık olmuyo.o dönemler yasım daha kucuk dıyemı pıhtılasmayı wucut tolere ettıkı acep

inşallah bizimkilerde ilerde öle der karbonatçı bi nesil geliyo desene hemen yapacam. kabartma tozu olur demi hahahaa

inşallah bizimkilerde ilerde öle der karbonatçı bi nesil geliyo desene hemen yapacam. kabartma tozu olur demi hahahaa
Olmass karbonat olcak düşğnsene op doktor oluyosun we annen senı karbonatla ögrenmişbencok gulmustum bıde bana batıl ınanc derler demıstım

Kızlar bide bu lekelenmeler yumurtlarken yada yumurta catlarkende olabiliyomus ben gecen ay regl gununde catladım.we buayda belki bugun

Kızlar bide bu lekelenmeler yumurtlarken yada yumurta catlarkende olabiliyomus ben gecen ay regl gununde catladım.we buayda belki bugun
daha neler öğrenecez acaba hahahaa. sıyırmadan halledeydik şu işi

keşke açıp bakılacak bi yerde bi şekilde olaydık
Ay walla bugün delırdım keın doktorumun asıstanıyla yazısıyodum ona sordum o dedi.yumurta çatladıgında genelde leke olur ıkı yumurtalıgın yanı karnın hemen wajına ustunde agrı olur dıye.bu gunlerı degerlendırmek gerek dedı yanı bana boş durma sekerım calıs dedıyerın dıbıne gıreydım

BAŞKA BULAMADIM SEVİNECEK EMOJİİ ALLAH HAYIRLI UĞURLU ETSİN NNNNN. ÇO K AMA ÇOK SEVİNDİM. SAĞLIKLA AL KUCAĞINA İNŞALLAHHH. HADİ BAKALIM DUALARINI BEKLİYORUZZ
Sakin ol bacım bizede bu gunler nasip olsun inşşşşşşaaallllaaaahhhhhh

Oyy canlarimmm Rabbim en kisa zamanda hepinize nasip etsinn insallahhh benim sevincime ortak oldunz arkadas kardes oldunuz bende hepinzin guzel haberlerinizi alirim Allahin izniyle

Ben bu miratech marka ovulasyon testi kullandim adetin 16.gunu iki cizgiyi yakaladim iki cizgi gorur gormez hemen gittim yakı yapıştırdım o gün ilişki oldu 2gün sonrada bi daha ilişki oldu daha da olmadı.İlişki oldugu zamnlarda yakı yapıştırdım fazla durdurmadım ama yarım saat yatıyodum sonra ayaga kalktım yakıyı cıkardım. Yakı nın da etkisi oldu belki canlarım bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…