Gebeliğe Hazırlık aralık ilk hafta bat arkadaşları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yapmadım bu ay fazla önem vermedim hatta baktım adetim ne zaman diye 2 gün geçmişti baktıgımda :)) şimdi 4 gün oldu
Kizlarrrr gordunuzmu gecikme 4 gun ve test yapmayan bir anne adayi. Seni hemen incelemeye almak lazim. 4 gun kalayi bilr zor bekliyoz bizzzz. Vah bacim senide delirtiriz kizlarin dedigi gibi

Kizlarrrr gordunuzmu gecikme 4 gun ve test yapmayan bir anne adayi. Seni hemen incelemeye almak lazim. 4 gun kalayi bilr zor bekliyoz bizzzz. Vah bacim senide delirtiriz kizlarin dedigi gibi
Geçen ay cok üzüldüm ondan bu ay hiç birşeye bakmadım sadece bu ay ilişkiden sonra hep uyuyakaldım sabaha kadar :))

Özelden numaralaşalım grup kuralım burda ömrüm çürüdü bannaklarım aqrıdı

Oglana sordum cisin varmi oglum diye .nerden bildin annecim dedi.anneler hisseder yavrum dedim.hele su pet bardaga ise bakim dedim .gitti tuvalete yapsin gidip test edecem
Ahaha kahkaha ile güldüm bu kadınlar çıldırmış olmalı :)
Kizlar benim oglan hamile :)))))))))) anam o nasil kopurmedir oyle
Delisin sen. Böylece bir yöntem daha devre dışı kaldı. Sırada ne var :)

Warmı daha gruba gelmek isteyennn acebaaa

Bu sayfada dertlestigimiz tum arkadaslari whatsup grubuna bekliyoruz kurucumuz Hamcew no atin bulusalim hadi bakalim cikin cikin gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…