Kizlarrrr gordunuzmu gecikme 4 gun ve test yapmayan bir anne adayi. Seni hemen incelemeye almak lazim. 4 gun kalayi bilr zor bekliyoz bizzzz. Vah bacim senide delirtiriz kizlarin dedigi gibiYapmadım bu ay fazla önem vermedim hatta baktım adetim ne zaman diye 2 gün geçmişti baktıgımda :)) şimdi 4 gün oldu
Ay he yaaaaa allah razi olsun canim cikiyo surayi yenileyecem diyeeeeKızlar aceba whatsap grubumu kursak.böyle az deliriyoz öle gepten deliririz
Ben fikir anasıyım olmalıyım zatenValla ben varim :)
Geçen ay cok üzüldüm ondan bu ay hiç birşeye bakmadım sadece bu ay ilişkiden sonra hep uyuyakaldım sabaha kadar :))Kizlarrrr gordunuzmu gecikme 4 gun ve test yapmayan bir anne adayi. Seni hemen incelemeye almak lazim. 4 gun kalayi bilr zor bekliyoz bizzzz. Vah bacim senide delirtiriz kizlarin dedigi gibi
Ayyyy hadi bakalim insallahhh guzel habetler ve bizeAy inşaallah öyledır nolur öyle olsun yarın 11e aldı doktorum randewuyu 1deyfı sen sabredemezsın 1 e kadar sabah gel dedi
Ozelden yaziyom numarami bacim :)Ben fikir anasıyım olmalıyım zaten
Yaz kurayım grubu hepsının nosunu topla sen bana yaz eheheheOzelden yaziyom numarami bacim :)
Kime yaxiyozzOzelden yaziyom numarami bacim :)
Hamcew eKime yaxiyozz
Yazdim gittiiiHamcew e
Kurdum grubu numaralar gelsınnnn kızlarrHamcew e
Attim ben sana bebisimKurdum grubu numaralar gelsınnnn kızlarr
Ay en cokda su emoji aramaktan kutulcam ona seviniyorummmAttim ben sana bebisim
Ahaha kahkaha ile güldüm bu kadınlar çıldırmış olmalı :)Oglana sordum cisin varmi oglum diye .nerden bildin annecim dedi.anneler hisseder yavrum dedim.hele su pet bardaga ise bakim dedim .gitti tuvalete yapsin gidip test edecem
Delisin sen. Böylece bir yöntem daha devre dışı kaldı. Sırada ne var :)Kizlar benim oglan hamile :)))))))))) anam o nasil kopurmedir oyle
Hoşgeldin umarım bu gecikme güzel şeylerin habercisidir :)Yapmadım bu ay fazla önem vermedim hatta baktım adetim ne zaman diye 2 gün geçmişti baktıgımda :)) şimdi 4 gün oldu
Bacim whatsap grubu kurduk gelmek istersenAhaha kahkaha ile güldüm bu kadınlar çıldırmış olmalı :)
Delisin sen. Böylece bir yöntem daha devre dışı kaldı. Sırada ne var :)
Hem de kendi kendine hamile :)) imkansızı başardı mucizeler var bu hayatta bu akşam inandım :)Hemen kos sende canasir suyuyla test yap canim
Ben anane oluyo oglum hamile cikti teste gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?