Aralık~ocak ayı tüp bebek yaptıracak olanlarr buraya

Kainat123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
131
57
98
Meraba bayanlar 3 yıllık evliyim eşime yapılan testte sperm az olduğu için bebegimizin olmadığını öğrendik doktorumuz tüp bebek dedi bizde bu ay tedaviye başlayacağız ilk tüp bebek denemem inş ilk denemede bebeğimiz olur allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben diyarbakır bahçeci de yaptırmaya karar verdim yakın olduğu için sizler nerede ve hangi doktora gidiyorsunuz

merhabalar, ben de bu hafta başladım ankarada doç.dr süleyman akarsuya. Bana pozitif bir enerji verdi,şuan umutkuyum inşallah herkesin dilediği gibi olur

Sizde problem neydi tutmamasından çok korkuyorum doktor değiştirdiniz mi
Eşimde morfoloji ve sperm yavaşlıgı sorunumuz bnde hiç bi sıkıntı yok çok şükür. 4 denememde 1kez hamile kaldım ondada düşük yaptım, doktor degişmedim çnkü bştan beri herşeyimizi takip eden bilen doktor, tekrar sil baştan bşka yerde başlamak hem maddi hem manevi mümkün diil.

bende bir problem var mı bilmiyorum çok ayrıntılı bir tahlil yaptırmadım şimdilik yok embriyoları donduruyorlar ya tutmazsa tekrar dondurduklarından mı koyuyorlar ücretli mi yoksa sil baştan tekrar mı ücret ödeyeceğiz

Tedaviye doktor başlamadan rahim filmi çekio, hsg bu filmin adı rahim kanalları açıkmı diye, bu çok önemli mutlaka yaptır tedavi öncesi, boşuna gider tedavin eger bir sorun çıkarsa, cnm tedavinde artan embriyoları donduruolar bunun maliyetide 750-1000lira arasında degişio, dondurulmuş tedavisine başladıgında fiyatı daha uygun nerdeyse normal tedavini 3te 1i fiatı öle düşün.. işallah ilk tedavinde hemencicik tutarda bunlara gerek hiç kalmz...

Ön görüşme için gittiğimiz de bayanların ellerinde büyük poşetlerde ilaçlar doluydu o kadar ilaç mı verecekler ya

Hayır canım gözün korkmasın. Cumartesi aldık biz iğneleri. Şimdilik bu kadar verildi. Duruma göre eklemeler oluyormus. Ama İnan bana çok hafif igneler. Benim elim titredigimdem kendim vuramiyorum. Eşim yapıyor iğneleri. Ama acımıyor. Rahat ol. Hiç gözümde büyüttüğümüz kadar değil.

Eklentiler

• FB884B94-9DF5-4D1F-AFAC-4BD92089CF31.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 61
Sağol canım içim rahatladı sen yeni mi başladın tedaviye benim ilk denemem inş hayırlı sonuçlar alırız

Doktor adetinin 2 günü gel demişti yarin gideceğim sadece ilaç mi yazacak doktor size herhangi bir test yapılmış miydi

Merhaba arkadaşlar bende bu ay sonu ikinci tedavime baslayacagim. İlk deneme Eylül ayında oldu tedavim yarım kaldı embriyo gelişmediği için inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Doktor adetinin 2 günü gel demişti yarin gideceğim sadece ilaç mi yazacak doktor size herhangi bir test yapılmış miydi
Merak etme korkulacak birsey yok kademeli zaten ilaç kullaniyorsun hemşireler seni yönlendiriyor suan göbeğinden vurulacagin bir kaç iğne vereceklerdir yumurta gelişimi için hayirli olsun tedavn indallah

inş bu sefer herşey yolunda gider canım icini ferah tut bende bugün ilaçlarımı aldım da iğneyi nasıl vuracağım ya acil de mi vurdursam hergun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…