evet iğne verdiler omega 3 devit 3 bide diofol iğne yi siz kendi kendinize mi vurdunuzMerak etme korkulacak birsey yok kademeli zaten ilaç kullaniyorsun hemşireler seni yönlendiriyor suan göbeğinden vurulacagin bir kaç iğne vereceklerdir yumurta gelişimi için hayirli olsun tedavn indallah
Göbekten degil mi ?? Evet başlarda baya zorlaniyorsun can tatli sonuçta sonra alisiyorsun canim ben kendim vurdumevet iğne verdiler omega 3 devit 3 bide diofol iğne yi siz kendi kendinize mi vurdunuz
inşallah canım seninde hayırlısı olsun hangi iğne seninkiinş bu sefer herşey yolunda gider canım icini ferah tut bende bugün ilaçlarımı aldım da iğneyi nasıl vuracağım ya acil de mi vurdursam hergun
gonal f yazıyor 300 ml herguninşallah canım seninde hayırlısı olsun hangi iğne seninki
kendin yapabilirsin aslında canım bende gonal f kullanmıştım. Mesela ben pazar akşamı 10 da çatlatma ignesini yapmıştım salı sabah 9 da yumurtalar toplanmıştı 36 saat sonra yani yumurtalar catlayacagi zaman toplanıyor8 günlük iğne var cumartesi günü muayene var 8 gün kullandıktan sonra ne oluyor hemen catlatma iğnesi ve o gün toplanıyor mu yumurtalar
Hiç aklını bulandirmak bence canim zaten doktor ve hemsireler her gittiğinde izleyeceğim yolu söylüyor8 günlük iğne var cumartesi günü muayene var 8 gün kullandıktan sonra ne oluyor hemen catlatma iğnesi ve o gün toplanıyor mu yumurtalar
Kızlar selam, benimde biri agustosta diğeri de 1 hafta önce sonuçlanan 2 tüp bebek başarısız oldu maalesef
sorun ne canım sizde inş bidahaki sefere sağlıklı gebeliğin olur kendini üzme nerde yaptırdın tedaviniKızlar selam, benimde biri agustosta diğeri de 1 hafta önce sonuçlanan 2 tüp bebek başarısız oldu maalesef
Öylemi inş tutunur bebegin nasıl hissediyorsun kendini kan tahlili verecekmisin daha 4 gün olmuş çıkmaz heraldeBenimde transferimin 4. Günü ilk denemem. Allah hepimize hayırlısını versin
Amin canım sağol. Benim tuplerimde tıkanıklık varinsallah bir sonraki denemende olur canim hayirlisiyla. sizde sorun neydi?
Yok ben günümü beklicem 12.günde vericem kan. Heyecanlı hissediyorum çok garip duygularmış içinde bir canlı olduğunu bilmek belim ağrıyor bazende kasık ağrısı oluyorÖylemi inş tutunur bebegin nasıl hissediyorsun kendini kan tahlili verecekmisin daha 4 gün olmuş çıkmaz heralde
şimdiden hayırlısı olsun canım bende yarın 2. Tedaviye başlıyorum kısmetse.ilk tedavi Eylül ayında embriyo gelişmediği için yarım kaldı. Bu sefer de öyle olmasından korkuyorum bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah herseh yolunda giderBen de ocak ayinin 2 si gibi regli olucam ve transfer hazirliklarina baslanacak...bu ikinci denemem olacak...ilki 23 ekimde olmustu negatif sonuclandi...insallah bu kez olur nasip tabiki hersey...
Bende olmamıştı ama tüp bebek merkezine kan vermeye gittiğimde onlarda lekeleme oldu mu diye sormuştu? Sonuç pozitif çıkmıştı sık idrar ve ince sızı şeklinde saniyelik kasıkta batma dışında hiçbir şey yaşamamıştımBayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?
Çatlamaz merak etme çatlamasın diye yapılıyor zaten. Bu aşamada bu kadar strese gerek yok rahat ol gerileceğin zamanlara daha varArkadaşlar size bile soracağım cetrotide kullanırken yumurta çatlar mı ya benim kasıklarım ağrıyordu akıntı çok fazlaydı birden geçti 2 gündür bişe yok çok kafama takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?