Akinti benim de cok olmustu ama merak etme catlamiyorArkadaşlar size bile soracağım cetrotide kullanırken yumurta çatlar mı ya benim kasıklarım ağrıyordu akıntı çok fazlaydı birden geçti 2 gündür bişe yok çok kafama takıldı
Canım inşallah pozitifi görürsün ben de bugün transfer oldum ama önceki transferimde 6. Günü akşam idrarında pozitifti ,7. Gün sabah idrarında da pozitifti, 8 . Gün kanda 55 çıkmıştıBenim test günüm 4 gün sonra ama meraktan çatlıyorum. Bugün rüyamda 3 kere idrar testi yaptığımı gördüm üçü de pozitifti. Sabah kalkınca yapim dedim ama daha 8.gün olduğu için çıkmaz boşuna canımı sıkmış olurum dedim. İdrar testi ne zaman yaparsam çıkar kandan önce belli olur mu yarın filan yapsam??
İnşallah . Noldu önceki transferiniz tutmadı mı? Şimdiki de hayırlı olur umarımCanım inşallah pozitifi görürsün ben de bugün transfer oldum ama önceki transferimde 6. Günü akşam idrarında pozitifti ,7. Gün sabah idrarında da pozitifti, 8 . Gün kanda 55 çıkmıştı
Tuttu gayette iyi ilerledi 17 haftada sıkıntı yaşadım öldü maalesef. İnşallah hepimiz için hayırlısı olurİnşallah . Noldu önceki transferiniz tutmadı mı? Şimdiki de hayırlı olur umarım
amin canım benimde ilk tüp bebekde kızım oldu şimdi ikinciyi düşünüyorum isteyen herkese nasip olsun inşaallahMeraba bayanlar 3 yıllık evliyim eşime yapılan testte sperm az olduğu için bebegimizin olmadığını öğrendik doktorumuz tüp bebek dedi bizde bu ay tedaviye başlayacağız ilk tüp bebek denemem inş ilk denemede bebeğimiz olur allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin kafam o kadar karışıkki bende neyapacagımı bilmiyorumAmin inşallah çok zormuş bu süreç allah hepimizin yardımcısı olsun
kan testi mi yaptırdın canım 12 gün sonra yapılıyormuş 2 gün sonra bir daha tekrarla negatif kelimesinden nefret ediyorum10. gün kan testi sonucum malesef negatif
Test yaptın mi merak ettim hadi hayırlı haberini bekliyoruzEvet kan testi tabi yarın bir daha yapıcam bakalım canım
Bende olmadi. Henuz 5 haftalik, artik olmaz heralde. Tum tup bebek surecinde bende hic lekelenme olmadi. Olabilir korkmayin dediler hep ama bende tam aksi crinone disinda akinti bile olmadi.Bayanlar yerleşme sırasında ufak pembe yada kahverengi akıntı oluyormuş ya tutunma kanaması. O oldu mu gebelik yaşayan hanımlar? Olmasa da oluyormuş ama genelde yaşanıyor mu benim aklıma o takıldı?
Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?