• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

veeee arkadaşlar nasılsınız bklım henüz bişey yemedim kızım biraz huysuz uyku düzenimiz yok anca duşumu aldım
haftalık kilo bildirimi 1 aralık dimi kubracımmm :)

Beni çok motive etmeniz gerekiyor kizlar sabah basliyorum aksama bozuyorum bi düzen tutturamadim :KK43:
mumkun oldugu kadar topikte ol canim. Menunu paylas bizimle. .
24 subatta hepimiz tas gibi olalim. Kilo derdine son verelim. : )
veeee arkadaşlar nasılsınız bklım henüz bişey yemedim kızım biraz huysuz uyku düzenimiz yok anca duşumu aldım
haftalık kilo bildirimi 1 aralık dimi kubracımmm :)
Evet canim

Herkese iyi akşamlar kızlaaar :)
Nasılsınız bakalım ? Nasıl gidiyor zayıflama işleri :KK73::KK73::KK73:

Menü bildirimimi de yapayım hemencecik
Sabah uyanınca acayip tatlı istiyordu canım uzun süredir de yemiyordum tatlı bişeyler. 5-6 adet kuru üzüm yedim.
Kahvaltı:
az biraz peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
1 domates
1 biber
Akşam:
1 porsiyon nohut yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Daha da bişey yemem.
Bunun haricinde 40 dk yürüdüm
bol su içtim ve devam ediyorum içmeye. :KK50::KK50::KK50:

Beni çok motive etmeniz gerekiyor kizlar sabah basliyorum aksama bozuyorum bi düzen tutturamadim :KK43:
cnm bnm biz seni motive etmesine edelim de önmli olan içinden gelmesi evet biz buraya toplandık ben kendi şahsıma söyleyim sakın yanlış anlama burası olmasaydı ztn ben diyetimi yapıyodum hmmmm burası hem eğlence hem motive oluyo ben doğumdan beri kiloluyum ve kaç aydır taytlarla geziyom içim daraldı çünkü bişey olmuyo o aralar 93 kiloydum ama elimden bişey gelmedi çünkü kızım emiyodu diyetisyene gittim kiloma rağmen diyet vermedi geçen ay memeyi bıraktı ve ben hiç boş durmadım hmn başladım grçekten vermek istiyom şu an önüme tatlı koysalar üstüne parada verseler yemem artık zayıflamak istiyom kızımın arkasından tombik tombik değilde acık balık etli dolaşmak istiyom aslında daha çok sebebi varda zamanla anlatırız :KK39::KK39:
bu arada belki yazmışındır ama kaç kilosun cnm

Herkese iyi akşamlar kızlaaar :)
Nasılsınız bakalım ? Nasıl gidiyor zayıflama işleri :KK73::KK73::KK73:

Menü bildirimimi de yapayım hemencecik
Sabah uyanınca acayip tatlı istiyordu canım uzun süredir de yemiyordum tatlı bişeyler. 5-6 adet kuru üzüm yedim.
Kahvaltı:
az biraz peynir
5 zeytin
1 dilim kepek ekmeği
şekersiz çay
1 domates
1 biber
Akşam:
1 porsiyon nohut yemeği
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

Daha da bişey yemem.
Bunun haricinde 40 dk yürüdüm
bol su içtim ve devam ediyorum içmeye. :KK50::KK50::KK50:
SÜPERSİNNNN cnm siz spor yaptıkça ben altta kalıyom sanki

24 şubat ın önemi ne acaba fıstık
Tatlım 24 kasımda başladık varsayıyoruz da şubat 24 te tam 3 ay oluyor. Herbirimiz idealimize ya da yakınına ulaşmış olacaz. Benim ondan sonra da vermem gereken bi 5 kilo var ama ne kadar sürede veririrm bilmiyorum. son kiloların ne kadar zor gittiği herkesçe malum.

E tamam. Lahana diyetini ben de bi ara denemiştim çok faydasını görmüştüm. Sadece tansiyon problemim var benim. Normalde bile çok düşüktür. O dönem hayli düşmüştü korkup bırakmak zorunda kaldım.

Arkadaşlar beni de eklermisiniz 153 boy ve 67.8 kilom en küçük hedef 60 sonra 55 yada 50 nereye kadar gidebilirse bu hafta yoğurt diyeti yapıyorum ben uzun zamandır aynı kiloda olduğum için

E tamam. Lahana diyetini ben de bi ara denemiştim çok faydasını görmüştüm. Sadece tansiyon problemim var benim. Normalde bile çok düşüktür. O dönem hayli düşmüştü korkup bırakmak zorunda kaldım.
ilk günler benide halsiz bıraktı şimdi alıştım midem çok boş o kadar 1 haftayı tamamlayım bklım kaç gidicek sonrası bi kaç ara verip yine başlamak istiyom

Back
X