• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Arkadaşlar beni de eklermisiniz 153 boy ve 67.8 kilom en küçük hedef 60 sonra 55 yada 50 nereye kadar gidebilirse bu hafta yoğurt diyeti yapıyorum ben uzun zamandır aynı kiloda olduğum için
Hoşgeldn canım hkübra arkadaşımız seni de ekler :)

Merhaba benim de bir sayfam var ama sizlere Katılmak istiyorum ben çok zor zayıflıyorum doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ayrıntıları sayfamdan bakabilir sinir duan 78 kiloyum 170 boyundayım hedefim 63 olmak benide aranıza alırsanız sevinirim diğer sayfam uzun ince bir Yoldayım! Beklerim arkadaşlar herkese basarılar

Gunaydin kizlar
Oğlum 8 yasina girdi şuan 1 yasina geldiğindenberi hep bi diyet iiçindeyim 62 den 51 e kadar verdigimde oldu benim sorunum verdiğim kilolari koruyamamak bu senede bi kaç gruba üye oldum ama istikrar olmadigi için devam edemedim
Burada basari öykülerini okuyup gaza geliyorum sonra biri geliyor bi yere gidiyorum dayanamayıp bozuyorum sonra o zayıflama isteği gidiyor :(

Bugün sabah güzel bi kahvalti yaptim simdi anneme gitcem bugün ordayim bakalim ne kadar uyabilcem diyetime

Gunaydin kizlar
Oğlum 8 yasina girdi şuan 1 yasina geldiğindenberi hep bi diyet iiçindeyim 62 den 51 e kadar verdigimde oldu benim sorunum verdiğim kilolari koruyamamak bu senede bi kaç gruba üye oldum ama istikrar olmadigi için devam edemedim
Burada basari öykülerini okuyup gaza geliyorum sonra biri geliyor bi yere gidiyorum dayanamayıp bozuyorum sonra o zayıflama isteği gidiyor :KK43:
Canım benim de öyle bi sorunum var. Diyet yapabiliyorum evet çok da güzel kilo veriyorum.Zaten yapım gereği hızlı kilo alıp hızlı da veriyorum amaaa verdiğim kiloyu koruyacak iradem yok. İdeal kiloma ulaşınca bu kilo koruma olayı için diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Bugün hastayım kızlar. Ülser var midemde. Dün gece çok zor geçti. Bugün de soluğu hastanede aldm. Bişey yiyemiyorum:KK43:
Yediğimi de afedersiniz çıkarıyorum. Napacam bilmiyorum.:cry::cry:

Merhaba benim de bir sayfam var ama sizlere Katılmak istiyorum ben çok zor zayıflıyorum doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ayrıntıları sayfamdan bakabilir sinir duan 78 kiloyum 170 boyundayım hedefim 63 olmak benide aranıza alırsanız sevinirim diğer sayfam uzun ince bir Yoldayım! Beklerim arkadaşlar herkese basarılar
Teşekkürler canım hoş geldin :)

Kızlar bende size katilmak istiyorum mumkunse ...
1.70 boyunda 72.200 kiloyum.hedefim 60 olmak. Inşallah

Kızlar şurayı biraz canlandıralmmmm. Hadi bakalım hareketlenelim :) nerdesiniz huhuuuuuuuuuuu:KK53::KK53::KK53:
Günlük menülerimizi paylaşalım her gün girmeye çalışalım :) HI bi de yarın haftasonu. Sakın diyeti unutup da kaçamaklar yapmayalım. Kaçamaklarımızı burda paylaşsak süper olur aslında. Siz ne dersiniz? Ben henüz kaçamak yapmadım yapmamaya da çalışacam. Ama olursa yazarım buraya cezam neyse de çekerim:KK60:

Bi de yine diyetisyen bi arkadaşım söylemişti tarçın tatlı krizlerinde kurtarıcımızmış :) İÇtiği suya bile az biraz tarçın ekle dedi. Ben deniyorum açıkçası faydasını da gördüm. Tavsiye ederim. :KK66:

Ayyy çenem düştü benim. Kimsecikler de yok. :)

Canm ben tıbbi bitki bölümü mezunuyum .. 30 yıldır da bu alanda ailece çalışıyoruz. Ben bitki desteği ile zayiflayacagim. Burada olmamın sebebi daha eğlenceli hale getirmek bu kilo verme işini . Inşallah başaracagiz hep birlikte..

1 oğlum var 27 yaşındayım . Karar verirsem kilo vermem hiç zor olmuyor ama bazen bosveriyoruz ya işte ben onu sık yaptığım için hala 72 kiloyum .. 64 ideal kilom aslında ama ben 60 kilo olmak istiyorum . Hiç olmadım çünkü. Merak ediyorum nasıl duracağıni bayabi zzayıf gorunecegim kesin... aArtk hayırlısı bakalım. .. benim hedefim ocak 1 de 65 olmak

Anladım canım. Başarılar o zaman sana da :)

1 oğlum var 27 yaşındayım . Karar verirsem kilo vermem hiç zor olmuyor ama bazen bosveriyoruz ya işte ben onu sık yaptığım için hala 72 kiloyum .. 64 ideal kilom aslında ama ben 60 kilo olmak istiyorum . Hiç olmadım çünkü. Merak ediyorum nasıl duracağıni bayabi zzayıf gorunecegim kesin... aArtk hayırlısı bakalım. .. benim hedefim ocak 1 de 65 olmak
Fıstık gibi olacağız hepimiz :)

evet arkadaşlar sabah
kendime sebzelerden tabak yaptım
domates
biber
salatalık
havuç
maydanoz
akşama haşlama et yiyicem
ayrıca ben 3 haftadır diyet yapıyorum başladığım kilom 73.300 dü.
şimdi ise 68 kiloyum yarın tartılıcam kaç olduğuma bakıcam ben 5 ten sonra ağzıma bir lokma dahi koymuyorum ekmek kesinlikle yemiyorum pilav türü şeylerde tabi bol bol bitki çayı ve su tüketiyorum herkese bol kilo vermeler yarın kilo bildirimi yapalım mı arkadaşlar

evet arkadaşlar sabah
kendime sebzelerden tabak yaptım
domates
biber
salatalık
havuç
maydanoz
akşama haşlama et yiyicem
ayrıca ben 3 haftadır diyet yapıyorum başladığım kilom 73.300 dü.
şimdi ise 68 kiloyum yarın tartılıcam kaç olduğuma bakıcam ben 5 ten sonra ağzıma bir lokma dahi koymuyorum ekmek kesinlikle yemiyorum pilav türü şeylerde tabi bol bol bitki çayı ve su tüketiyorum herkese bol kilo vermeler yarın kilo bildirimi yapalım mı arkadaşlar
menünü beğendimmm. :) kilo bildirimi 1 aralıkta yapılacak tatlım.

Kızlar şurayı biraz canlandıralmmmm. Hadi bakalım hareketlenelim :) nerdesiniz huhuuuuuuuuuuu:KK53::KK53::KK53:
Günlük menülerimizi paylaşalım her gün girmeye çalışalım :) HI bi de yarın haftasonu. Sakın diyeti unutup da kaçamaklar yapmayalım. Kaçamaklarımızı burda paylaşsak süper olur aslında. Siz ne dersiniz? Ben henüz kaçamak yapmadım yapmamaya da çalışacam. Ama olursa yazarım buraya cezam neyse de çekerim:KK60:
bencede yawww hareket lazım :KK76::KK76:
ben burdayım acık temizlik yaptım neyse ki bitti
kaçamak yapıyorum ama sadece tadımlık abartılı yapmıyorum oda olsun o kadar :KK66:
yrn tartı günüüüüüüü :KK49::KK49:acık verdim gibi göbiş gidiyo sanki
bu arada kübra nerde???

Back
X