• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Canm ben tıbbi bitki bölümü mezunuyum .. 30 yıldır da bu alanda ailece çalışıyoruz. Ben bitki desteği ile zayiflayacagim. Burada olmamın sebebi daha eğlenceli hale getirmek bu kilo verme işini . Inşallah başaracagiz hep birlikte..
hoşgeldin cnm ...
o zmn zayıflatıcı bitkiler neler daha iyi biliyosunuz ve belki bizede fikir verirsin:KK66:

evet arkadaşlar sabah
kendime sebzelerden tabak yaptım
domates
biber
salatalık
havuç
maydanoz
akşama haşlama et yiyicem
ayrıca ben 3 haftadır diyet yapıyorum başladığım kilom 73.300 dü.
şimdi ise 68 kiloyum yarın tartılıcam kaç olduğuma bakıcam ben 5 ten sonra ağzıma bir lokma dahi koymuyorum ekmek kesinlikle yemiyorum pilav türü şeylerde tabi bol bol bitki çayı ve su tüketiyorum herkese bol kilo vermeler yarın kilo bildirimi yapalım mı arkadaşlar
valla çok iyi vermişsin :KK9:

bencede yawww hareket lazım :KK76::KK76:
ben burdayım acık temizlik yaptım neyse ki bitti
kaçamak yapıyorum ama sadece tadımlık abartılı yapmıyorum oda olsun o kadar :KK66:
yrn tartı günüüüüüüü :KK49::KK49:acık verdim gibi göbiş gidiyo sanki
bu arada kübra nerde???
tatlım tartı gn 1 aralık değil mi ben mi karıştırıyorum ? Bildirim yapacaktık ya hani. Kübradan haberim yok hiç canım ben de kendisini 4 gözle bekliyorum. :KK62::KK62::KK62:

Gunaydin kizlar
Oğlum 8 yasina girdi şuan 1 yasina geldiğindenberi hep bi diyet iiçindeyim 62 den 51 e kadar verdigimde oldu benim sorunum verdiğim kilolari koruyamamak bu senede bi kaç gruba üye oldum ama istikrar olmadigi için devam edemedim
Burada basari öykülerini okuyup gaza geliyorum sonra biri geliyor bi yere gidiyorum dayanamayıp bozuyorum sonra o zayıflama isteği gidiyor :KK43:
benim eşimde biraz sıkıntılı bu konuda hiç içinden gelmez guya geçen hafta beraber diyete başladık ama ne diyet :kk77:
çaktırmıyo bile yer durur tosunum bende kendi haline bıraktım.
bende ilk defa güne katıldım geçen hafta arkadaştaydık bir sürü şeyler yapmış inanki acık kısır 2kurabiye ve bol çay içtim tuttum kendimi ve yemedim yrn yine bi yere davetliyim arkadaşa msj attım aman çok hazırlık yapma diye mağlum diyetteyim
belki sende zmnla istekli olurda başlarsın sıkma canını

tatlım tartı gn 1 aralık değil mi ben mi karıştırıyorum ? Bildirim yapacaktık ya hani. Kübradan haberim yok hiç canım ben de kendisini 4 gözle bekliyorum. :KK62::KK62::KK62:
valla ben karıştırmış olabilirim tarihlerle aram pek yok bide bi arkadaş yrn diye yazınca heralde 1 aralık yrn diye düşündüm

Kızlar menü bildirimi yapiyim hemmen :)
SABAH:
1 haşlanmış patates
5 zeytin
1 dilim ekmek
şekersiz çay
Akşam:
Şehriye çorbası+ yağsız salata.
1 saat yürüdüm bugün. MEnü biraz zayıf farkındayım ama midemden dolayı hafif şeyler yemeye çalıştım:cry::cry::cry:

valla ben karıştırmış olabilirim tarihlerle aram pek yok bide bi arkadaş yrn diye yazınca heralde 1 aralık yrn diye düşündüm
1 Aralık diyelim mi o zaman? Netleştirelim bence :D Kızlar ne dersiniz? Zaten çizelgede de bildirim günümüz 1 aralık olarak görünüyor. :KK66:

anlaştık 1 aralık olsun artık her hafta tartı günü olur hem yalnız kalmamış oluruz hemde zayıflarız :KK24:

ben 30 yaşındayım 1 kızım var 10 aylık :KK68::KK68: evdeyim çalışmıyorum
vee bilecik te oturuyorum
70 le evlendim aslında bnm en ideal kilomdur, iri kemikliyim ve kilolu doğmuşum hep balık etliydim 70 lerde olduğum zmn bile kimse inanmazdı 60 mısın derlerdi
sigarayı bıraktım 80 oldum o ara hamile kaldım 101 le doğuma girdim emzirmede kilo almadım hep emzirdim mamasız o aralar 93 felandım memeyi bıraktık direk diyete başladım yanlış hatırlamıyosam 91 le diyete başladım
en son 87 le burayla tanıştım :)

ben 30 yaşındayım 1 kızım var 10 aylık :KK68::KK68: evdeyim çalışmıyorum
vee bilecik te oturuyorum
70 le evlendim aslında bnm en ideal kilomdur, iri kemikliyim ve kilolu doğmuşum hep balık etliydim 70 lerde olduğum zmn bile kimse inanmazdı 60 mısın derlerdi
sigarayı bıraktım 80 oldum o ara hamile kaldım 101 le doğuma girdim emzirmede kilo almadım hep emzirdim mamasız o aralar 93 felandım memeyi bıraktık direk diyete başladım yanlış hatırlamıyosam 91 le diyete başladım
en son 87 le burayla tanıştım :)
Tebrik ederim canım. Ne tatlıdır şimdi kızın. Allah analı babalı büyütsün :)
Ben 23 yaşındayım. Öğrenciyim. Psikoloji bölümü son sınıftayım :)
Eskiden beri hep kiloluydum. 85lerde falan dolanıyordum. Sonra 60 kiloya kadar düştüm kısa bi sürede. Ama çevremdekiler Hep kilo al demeye başladı. Yüzüm çok küçülmüştü çökmüştü. Sonra 3 kilo aldm isteğimle. ' sene bu kiloyu korudum aslında pek korudum sayılmaz ama işte 66 oluyordum sonra 64 e düşüyordum falan. Sporu bıraktm düzensiz hayat falan derken Bi baktim yeniden 80lerdeyim.(O dönem adet düzensizliğim vardı doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Ondan mıdır bilmem hızla kilo aldım). Çok kalmadım oralarda 78 oldum ve hemen buraya koştum :) Kilomun çoğu basen ve kalçada malesef. Şimdilik 65 olsam yeter sonrasını yavaş yavaş halledecem ben inşallah:KK15::KK15::KK15:

Tebrik ederim canım. Ne tatlıdır şimdi kızın. Allah analı babalı büyütsün :)
Ben 23 yaşındayım. Öğrenciyim. Psikoloji bölümü son sınıftayım :)
Eskiden beri hep kiloluydum. 85lerde falan dolanıyordum. Sonra 60 kiloya kadar düştüm kısa bi sürede. Ama çevremdekiler Hep kilo al demeye başladı. Yüzüm çok küçülmüştü çökmüştü. Sonra 3 kilo aldm isteğimle. ' sene bu kiloyu korudum aslında pek korudum sayılmaz ama işte 66 oluyordum sonra 64 e düşüyordum falan. Sporu bıraktm düzensiz hayat falan derken Bi baktim yeniden 80lerdeyim.(O dönem adet düzensizliğim vardı doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. Ondan mıdır bilmem hızla kilo aldım). Çok kalmadım oralarda 78 oldum ve hemen buraya koştum :) Kilomun çoğu basen ve kalçada malesef. Şimdilik 65 olsam yeter sonrasını yavaş yavaş halledecem ben inşallah:KK15::KK15::KK15:
amin cnm çok cimcime olduk teyzesi :)
hmmm öğrencisin demek hangi şehirde okuyon peki
sende benim gibiymişin demek hep kilolu..
neyse cnm en azından bi karara vardık vercez bu kiloları diye bizde bu azim varken oooo kalırmı hiçççç hepsi gider
bnm şu an göbeğim çok bide sezeryan olunca e bide üstüne kiloda olunca ilk oram gözüme çarpıyo ama bu hafta epey küçüldü göbişim
ben validemin adı hayriye bizde ona hayriş deriz kısaca senin adın her görüşte aklıma geliyo :) :)

amin cnm çok cimcime olduk teyzesi :)
hmmm öğrencisin demek hangi şehirde okuyon peki
sende benim gibiymişin demek hep kilolu..
neyse cnm en azından bi karara vardık vercez bu kiloları diye bizde bu azim varken oooo kalırmı hiçççç hepsi gider
bnm şu an göbeğim çok bide sezeryan olunca e bide üstüne kiloda olunca ilk oram gözüme çarpıyo ama bu hafta epey küçüldü göbişim
ben validemin adı hayriye bizde ona hayriş deriz kısaca senin adın her görüşte aklıma geliyo :) :)
Sivasta okuyorum canım. Bizbize kalsak bile sıkıntı değil. Ben çok kararlıyım açıkçası. Zorlanmıyorum artık. Ya bişey sorcam Sivas malum çok soğuk bi yer. Yürüyüş yapmak hayli zorlaşıyor. Evde yapabileceğim bişeyler var mı bildiğin. internete göz gezdirdim biraz. Özellikle kalça basen eritmeek için bişeyler arıyorum.

Sivasta okuyorum canım. Bizbize kalsak bile sıkıntı değil. Ben çok kararlıyım açıkçası. Zorlanmıyorum artık. Ya bişey sorcam Sivas malum çok soğuk bi yer. Yürüyüş yapmak hayli zorlaşıyor. Evde yapabileceğim bişeyler var mı bildiğin. internete göz gezdirdim biraz. Özellikle kalça basen eritmeek için bişeyler arıyorum.
sivas demişken yazıyım dedim istanbul da otururken çok arkadaşım vardı güzel sesleri vardır allahım nerden nereye .
malasef bizim buralarda çok soğuk hem soğuk hemde çok köpek var bende ondan korkuyom işte
eve mekik aleti aldım arada yapıyom hmm bide 30 dakikalık bi spor var adı 30 days shred 1 ayda çok güzel sonuç almış yapanlar bi bak istersen araştır kafana yatarsa başla ben şu lahana diyetimden sonra başlayım dedim
inan sen daha kolay ve rahat yaparsın bnm yaramaz kızım ayağıma dolanıyo yere yatınca üstüme çıkıyo saçımı çekiyo :-):-)anlıcan onun uykuda olduğu zmn yapmam lazım

Merhaba benim de bir sayfam var ama sizlere Katılmak istiyorum ben çok zor zayıflıyorum doğumda aldığım kiloları vermeye çalışıyorum ayrıntıları sayfamdan bakabilir sinir duan 78 kiloyum 170 boyundayım hedefim 63 olmak benide aranıza alırsanız sevinirim diğer sayfam uzun ince bir Yoldayım! Beklerim arkadaşlar herkese basarılar
merhaba cnm konuna bi göz attım :)
arada sende uğra bizde uğrarız birbirimizi yoklayalım bizim 1 aralık tartı günü çok heyecanlı olucak sende katıl istersen

Back
X