Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

pelincimm bende çıkıyorumm biraz temizlik yapıyım bi sözün varmı canım çoook öptüm seni kendine iyi bak hiç bişeyi kafana takmaa herşey olacağına varır demekki daha zamanı değilmişş rabbimin haznesinde o kadar çokki elbet zamanı gelince bizlerede nasip ederr

tamam canım bende cıkıyorum sende kendine iyi bak yok canım takmıyorum allah ne zaman nasip ederse o zaman olur her şeyin hayırlısı diyelim sana kolay gelsin görüşmek üzere

üzülme canım ya ne zamandır görmüyosun aileni

kurban bayramında yanımdalardıı çok olmadı ama bu hafta sonu nişanımız var dayımın oğlunun abiminde oğlu oldu sadece resmini gördüm gitmeyi istiyorum ama havalar çok soğuk yeni kürtaj oldum ya üşütürüm diyede korkuyorummm eşimde hasta onuda bırakamıyorumm

cok gecmiş olsun canım bilmiyodum bende seni kendi sıkıntımla üzüyorum sende üzülme olurma allah bizede nasip eder inşallah hamile kalmayı kendine cok dikkat et senin saglıgın daha önemli kendini iyi hissediyosan git canım ama sen bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…