bende dün öğrendim hamile olduğumu:))) allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın, şimdi 4 haftalık 6. haftada doktoro gidicem. yoksa bu kadar beklememelimiyim....offff ben şimdi kurar dururum...SAT 29 aralıktı, beni de listeye eklermisiniz))
bence zayıfım canımbizim hamileyken kilo prob yok D bol bol yeris işte.bu arada senin yaş kaç.
Ya ÖĞle yemeĞİ vaktİ ben Şİmdİ nerden bulucam nohutlu pİlav yav
bende dün öğrendim hamile olduğumu:))) allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın, şimdi 4 haftalık 6. haftada doktoro gidicem. yoksa bu kadar beklememelimiyim....offff ben şimdi kurar dururum...SAT 29 aralıktı, beni de listeye eklermisiniz))
evet canım Allahtan yok bide hamile kaldıktan sonra hamiş diyeti arar durudum ben, :icecream: 24 üm ben canım ne kadarlık evlisin sen senin yaş kaç ...
1,5 yıllık evliyim.buraya gelin geldim canım.27,5 yaşındayım
sen nekadarlık evlisin
bende bugün evdeyim ama kalkıp yapmaya üşeniyorum sositososito
8 aylık evliyim ben canım ben zaten Mersinliyim memleketten bi yakışıklı kaptım sırnaşık şey evlenince de burda ev tuttuk memleketimden ayrılmadım yani :lepi: seneye doğu görevi var hiç gitmek istemiyorum valla buraları bırakıp a.s
evde oluncada değişmiyoki canım ya ev işide işten farklı değil
çok iyi yapmışsınallah mutlu etsin canım.zor olur gerçekten burayı bırakamk.ama iş olunca mecburrr canım
evet mecburiyet canım 4 yılı tamamlayınca döneriz yine buralara inş. akşama ne yemek yapsam ki ya fisfisfis
yemek yapmak zor değilde karar vermek gerçekten zor yaa
ben bugün çorba makarna ve salataya karar verdim canım
Kızlar bugÜn ne yemek yapcaksınız evde yemek yok pratİk bİŞeyler yapmam lazım akŞam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?