Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım bekle bence.gözünaydın sağlıkla kavuşursun inşallah

bence zayıfım canım bizim hamileyken kilo prob yok D bol bol yeris işte.bu arada senin yaş kaç.

evet canım Allahtan yok bide hamile kaldıktan sonra hamiş diyeti arar durudum ben, :icecream: 24 üm ben canım ne kadarlık evlisin sen senin yaş kaç ...

CANIM TEBRİKLER :lepi:

ooo ne güzel bi hamilemiz daha var maşallah allah artırsın listemizdeki hamiş sayısını tebrikler canım benim sat 24 aralıktı ama hala tık yok sen öğrenmişsin ne güzel :lepi:

hosbulduk canımm..hamısler war galıbaa masssalllaaahhhh darısı basımıza ışşaaallaahhh:)

1,5 yıllık evliyim.buraya gelin geldim canım.27,5 yaşındayım
sen nekadarlık evlisin

8 aylık evliyim ben canım ben zaten Mersinliyim memleketten bi yakışıklı kaptım sırnaşık şey evlenince de burda ev tuttuk memleketimden ayrılmadım yani :lepi: seneye doğu görevi var hiç gitmek istemiyorum valla buraları bırakıp a.s

ben bugun adet oldum kızlar karın ağrsıyla uyandım ve azcıkö da olsa musluk açıldı

hamıle değilim yanı çok moralım bozuk gırmeyeceğim nete bı sure hoşçakalınmafoldumben

çok iyi yapmışsın allah mutlu etsin canım.zor olur gerçekten burayı bırakamk.ama iş olunca mecburrr canım

Kızlar bugÜn ne yemek yapcaksınız evde yemek yok pratık bıŞeyler yapmam lazım akŞam

yemek yapmak zor değilde karar vermek gerçekten zor yaa
ben bugün çorba makarna ve salataya karar verdim canım

bende bugün güzel bişeyler yapim diyorum her zaman vaktim olmuyo hazır bugün evdeyken bi fırın yemeği mi yapsam patlıcan kebabı da olabilir CADIARZU yanına da pilav salata ooooooooh mis gibi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…