Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım sanki belirtilerrin hamileymişsin gibi.benimde hamie olduğumda adetten farklı olan belirtim kabızlık oluoo.akıntının gelmeside bebişe işaret oluo ama hayırlısı diyelim.inşalllah güzel bi haber veririsin canımcım

bugünde test yaptım negatif artık eminim hamiş filan değilim olsa çıkardı test manyağı oldum zaten her gün yapa yapa sempatiksalakcinni artık yapmiycam olsa çoktan çıkması lazımdı regl gecikmesi bu kesin :umursamaz:

Günaydın kızlarr...
Yakamozz cum üzüldüm tatlım yaa, ama bozma moralini...
Bu arada ben de doktordsan geldim, şişli etfale gittim bugün..
Ultrasonda gördük fındık kurdumu.. 4 +1 görünüyor ultrason resminde 11,8mm...
Çok mutluyum...

CANIM TEBRıKLER BıRANÖNCE HAMıŞLıĞıN GEÇERDE KUCAĞINA ALIRSIN FINDIK KURDUNU:ecrin_bebek:

canım yaaa üzülme lütfen.doktora gitmeyi düşünmüomusun.kesin sonuç hem bebiş yoksa adet söktürücü verir.
canım bu arada nerde oturuosun bende mersindeyim de

git bi doktora kontrol ettir canım

ne güseeeeeeel ! hayırı oslun canım

ÇıÇekÇıĞım ÇalıŞtıĞıma patron olunca vede ıŞler yoĞundu malÜm ay sonu pek gıremıyom napıyım canım gÜn sayıyorum ama pek umut yok gıbı gÖgÜslerde sızlama vart oda adet yakınlıyo ondandır

kolay gelsin canımcım.ne kadar var adetine canım.yumurtlama dönemini iyi değerlendirdin mi canım

kolay gelsin canımcım.ne kadar var adetine canım.yumurtlama dönemini iyi değerlendirdin mi canım

NORMAL DE 31İNDE AMA BAKALIM PKO VAR Bİ NORMAL OLUYOM Bİ OLMUYOM DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞTIM KOÇİŞ KAÇTI BEN KOVALADIM kaydirigubbakcemile:lepi:

SEN NAPIYOSUN CANIMzemuszemus

bende yumurtlamayı bekliorum :roflol:
yarın başlıcas çalışmalara.bende şimdiden heycanlıyım

havalarda soğuk valla biz buralarda hiç alışık değiliz bu kadar soğuğa.kim bilir istanbul nasıldır?dışarı çıkmamaya çalışıorum canım

Canım benım ablamda adanada oda Öyle dıyo kar havası var dıyo burada aynı kar kalkmadı daha

waaaauw süper valllaaaaa :lepi:

sen test filan kullanıomusun yumurtlama için yoksa hesap mı yapıosun canım

CANIM BU AY KAFAMA GÖRE ADETTEN SONRA 12.GÜN BAŞLADIM KASIKLARIM AĞRIDIKÇA KOÇİŞE SARDIM NORMALDE DOKTOR KONTORLÜNDEYİM BU AY MOLADAYIM BELLİ TUTTURURUM:teytey:

ayyy canım çok sevindim :dance: ne güzel maşallah ben demiştim canım boşuna üzmüşsün kendini bak bebiş büyümeye devam ediyor inşallah yakın zamanda kalp atışlarını duyarsın :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…