slm kızlar bugun adet olmam lazım ama daha olmadım herhang bır belırtı de yok açıkcası . beyaz akıntm var bazen yoğun bazen az göğüslerim şiş ve hassas ole çok ağrı yok ama . artı gazım var kabız olmuşum bılmıorum bakalım.. hayırlısı ..mıde bulantıısı vb gbı şeylerım yok ama. umıtlnmorum aama umarım hamleyımdır... hava değişikliğinden dolayı da adetım sarkablır o da var ama hayırlsı olsunyah
bugünde test yaptım negatif artık eminim hamiş filan değilim olsa çıkardı test manyağı oldum zaten her gün yapa yapa sempatiksalakcinni artık yapmiycam olsa çoktan çıkması lazımdı regl gecikmesi bu kesin :umursamaz:
bugünde test yaptım negatif artık eminim hamiş filan değilim olsa çıkardı test manyağı oldum zaten her gün yapa yapa sempatiksalakcinni artık yapmiycam olsa çoktan çıkması lazımdı regl gecikmesi bu kesin :umursamaz:
Günaydın kızlarr...
Yakamozz cum üzüldüm tatlım yaa, ama bozma moralini...
Bu arada ben de doktordsan geldim, şişli etfale gittim bugün..
Ultrasonda gördük fındık kurdumu.. 4 +1 görünüyor ultrason resminde 11,8mm...
Çok mutluyum...
ÇİÇekÇİĞİm ÇalıŞtıĞıma patron olunca vede İŞler yoĞundu malÜm ay sonu pek gİremİyom napıyım canım gÜn sayıyorum ama pek umut yok gİbİ gÖgÜslerde sızlama vart oda adet yakınlıyo ondandır
kolay gelsin canımcım.ne kadar var adetine canım.yumurtlama dönemini iyi değerlendirdin mi canım
SEN NAPIYOSUN CANIMzemuszemus
NORMAL DE 31İNDE AMA BAKALIM PKO VAR Bİ NORMAL OLUYOM Bİ OLMUYOM DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞTIM KOÇİŞ KAÇTI BEN KOVALADIM kaydirigubbakcemile:lepi:
waaaauw süper valllaaaaa :lepi:
sen test filan kullanıomusun yumurtlama için yoksa hesap mı yapıosun canım
Günaydın kızlarr...
Yakamozz cum üzüldüm tatlım yaa, ama bozma moralini...
Bu arada ben de doktordsan geldim, şişli etfale gittim bugün..
Ultrasonda gördük fındık kurdumu.. 4 +1 görünüyor ultrason resminde 11,8mm...
Çok mutluyum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?