Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

var var olmazmı adet gününü yazarsan ekler Azizecim seni de canımm bu arada o nasl bi avatar öyle korktum vallahi kaydirigubbakcemile3

var var olmazmı adet gününü yazarsan ekler Azizecim seni de canımm bu arada o nasl bi avatar öyle korktum vallahi kaydirigubbakcemile3
ohaoldumsmilebende simdi degistirdim avartariii yaa ariyorum soyle guzel bisey ama bakalimm bulucammiiopuyorumnanaktan20 subat olacagim canimmm. henuz sayfalari okumadimm bir bunaldim daldim bu sayfaya her ay her ay baska sayfalara katiliyom biktim artik yaaa:sinifsinif:

aynı soruyo sormuşuz canım mercimek çorbası makarna salata en çabuk olanlar kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile

makarnam var biftek yapayım salçalı çorbada oluır bide havuç kavurup yoğurtlarım ohh oldu da bitti maşallah artık 9 da da otururuz yemeğe sempatiksalakcinni

slm kızlar
bende bugün çift çizgiyi gördüm
ama kalp atışlarını duymadan inanamayacağım sanırım yarın adet günümdü bugün silikte olsa çift çizgiyi gördüm
ALLAHIM ıSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERSıN
ÖNCE HERKESE SONRA BANA BAĞIŞLASIN
temmuz ayında 10 haftalık düşük yapmıştım bu ay eşim her akşam taze sıkılmış havuç suyu içti
ben tarçın bal çörek otu karışımı ve bol bol incir yedim ovulasyon testi kullandım bugün ov.11. günü
bol bol dua ettim
benim için dua edin DUALARIM HEP SıZıNLE SıZLER BENıM SIRDAŞIM OLMUŞTUNUZ ÇOK TEŞEKKÜRLER

CANIM TEBRİKLER ALLAH SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRMÜŞ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ŞİMDİDEN Bİ HAMİŞİMİZ DAHA VAR OH OHHzemuszemusDARISI BİZİM BAŞIMIZA :lepi:

ooooo kızlar ksura bakmayın iştahınızı kabartmışım ya... ama ben size yaparım dolapta var haşlanmış nohutum yarım saate hazır olur kuzucuklar de hadi çıkın şimdiden yolasırnaşık şey

Son düzenleme:
Canım ınŞallah benım bebeklerım 18 Şubatta doĞacaktı
o gÜn yaklaŞtıkÇa ÜzÜntÜm artıyordu
Çevreden sÖylenenler cabası
bu ay son Şansımdı eŞım 6 ay baŞka bır Şehırde ÇalıŞacaktı dualarım sızınle allah hepımıze saĞlıklı hayırlı evlatlar versın dualarınıza benı de katın

ay kızlar yemek hazırlama saatide yaklaşıyomş ya ben ne yapsam????????
mercimek çorbam var mantar sote yapayım tavuk yapayım (cnm çekti) bide nohutlu pilav salata bugun de yırttım hadi:icecream:

Nevacım allahtan umut kesılmez benımde aynı adet gÜnlerım ŞaŞıyo hep nasıpımızde ınŞ.vardır bu ay

Nevacım allahtan umut kesİlmez benİmde aynı adet gÜnlerİm ŞaŞıyo hep nasİpİmİzde İnŞ.vardır bu ay

inşallah canım. aklımda sürekli test yapmak ama yapmayacağım.
1-2 gün içinde regl olurum gibi geliyor. 1 haftadır falan kasıklarımda bıcak sapmaları var ama çok hafif. çok çok az sarı akıntm var. göğüslerde falan hiç bir değişiklik yok.
b.u.l.u.t için çok sevindim. sağ sağlim kucağına alırsın inşallah canım.

Neva yapma hemen canım dua edelım ınŞ.olmazsında bebıŞ vardır yoksada hayırlısı buymuŞ dıycez artık ben Öyle dıyorum ÜzÜlmÜyom desem yalan ama nasıp nezamansa ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…