- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ohaoldumsmilebende simdi degistirdim avartariii yaa ariyorum soyle guzel bisey ama bakalimm bulucammiiopuyorumnanaktan20 subat olacagim canimmm. henuz sayfalari okumadimm bir bunaldim daldim bu sayfaya her ay her ay baska sayfalara katiliyom biktim artik yaaa:sinifsinif:var var olmazmı adet gününü yazarsan ekler Azizecim seni de canımm bu arada o nasl bi avatar öyle korktum vallahi kaydirigubbakcemile3
aynı soruyo sormuşuz canım mercimek çorbası makarna salata en çabuk olanlar kaydirigubbakcemile3 bilmiyorumkismile
slm kızlar
bende bugün çift çizgiyi gördüm
ama kalp atışlarını duymadan inanamayacağım sanırım yarın adet günümdü bugün silikte olsa çift çizgiyi gördüm
ALLAHIM İSTEYEN HERKESE TEZ ZAMANDA VERSİN
ÖNCE HERKESE SONRA BANA BAĞIŞLASIN
temmuz ayında 10 haftalık düşük yapmıştım bu ay eşim her akşam taze sıkılmış havuç suyu içti
ben tarçın bal çörek otu karışımı ve bol bol incir yedim ovulasyon testi kullandım bugün ov.11. günü
bol bol dua ettim
benim için dua edin DUALARIM HEP SİZİNLE SİZLER BENİM SIRDAŞIM OLMUŞTUNUZ ÇOK TEŞEKKÜRLER
makarnam var biftek yapayım salçalı çorbada oluır bide havuç kavurup yoğurtlarım ohh oldu da bitti maşallah artık 9 da da otururuz yemeğe sempatiksalakcinni
NohutÇuĞumpİlavcıĞım allahtan aramızda hamİŞ yok he
selam kızlar gunu gçen arkadaşlar dan haber yok sanırım hala....
eline sağlık şimdiden ohhh ne güzel menüüü oldu
Nevacım allahtan umut kesİlmez benİmde aynı adet gÜnlerİm ŞaŞıyo hep nasİpİmİzde İnŞ.vardır bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?