- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
canım yaaa üzülme lütfen.doktora gitmeyi düşünmüomusun.kesin sonuç hem bebiş yoksa adet söktürücü verir.
canım bu arada nerde oturuosun bende mersindeyim de
CANIM BU AY KAFAMA GÖRE ADETTEN SONRA 12.GÜN BAŞLADIM KASIKLARIM AĞRIDIKÇA KOÇİŞE SARDIM NORMALDE DOKTOR KONTORLÜNDEYİM BU AY MOLADAYIM BELLİ TUTTURURUM:teytey:
git bi doktora kontrol ettir canım
pazartesiye kadar bekliycem canım olmazsa baya bi geçmiş oluyo o zaman kesinleşir gönül rahatlığıyla ilaç kullanırım, şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi aslında gidip bi kan testi yaptırsammı ki :çok üzgünüm: amaan negatif çıkınca da boşuna yaptırcam diye hiç içimden gelmiyo :1no2: bilmiyorum napsam
çiçekcim mezitli ben sen nerdesin?
ya kan testi sonucu da negatif çıkacak diye gtmek istemiyorum :1no2: Benimkide iş işte sanki gitmeyince pozitifleşecek tuhaf bi psikolojiye sokuyor insanı bu belirsizlik :çok üzgünüm:
bence git canım yaa kafan rahatlar stressss daha kötü.nerde oturduğunu yazmamışsın
canım en azından şüphe kalmaz aklında bende aynı senin gibi zorla gidip test yapıyorum ama en azından var yada yok netleşiyo bide doktorum adet olmuyom diye gidiyorum ben görmedim ama kesinleşsin diye kanda bakıyor
canım en azından şüphe kalmaz aklında bende aynı senin gibi zorla gidip test yapıyorum ama en azından var yada yok netleşiyo bide doktorum adet olmuyom diye gidiyorum ben görmedim ama kesinleşsin diye kanda bakıyor
selam kızlar gunu gçen arkadaşlar dan haber yok sanırım hala....
nohutlu pilav hep söyliycem unutuyorum senin nicki ne zaman görsem canım nohutlu pilav istiyo kaydirigubbakcemile3
yaaaaaaaaaaa gerçekten bende aynı şeyi sölicektim biliomusun.canım şimdi sorun değilde hamile kalınca napces bilmiorum
şöle tavuk suyuna nohutlu pilaavvv
yaa sorma canım benim zaten normalde böyle herşeyi canım ister hamile kalsam nolur bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 canı sıkıldıkça yemek yiyenlerdenim ben hamile kalınca da böyle olursam 9 ay sonunda tanınmaz halde olurum heralde Allahtan zayıfım da kilo alsamda kötü bi görüntü oluşmaz o kadar kaydirigubbakcemile3 tabi abartmazsam sositososito
Ya ÖĞle yemeĞİ vaktİ ben Şİmdİ nerden bulucam nohutlu pİlav yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?