Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

canım yaaa üzülme lütfen.doktora gitmeyi düşünmüomusun.kesin sonuç hem bebiş yoksa adet söktürücü verir.
canım bu arada nerde oturuosun bende mersindeyim de

pazartesiye kadar bekliycem canım olmazsa baya bi geçmiş oluyo o zaman kesinleşir gönül rahatlığıyla ilaç kullanırım, şimdi gitmemek için zor tutuyorum kendimi aslında gidip bi kan testi yaptırsammı ki :çok üzgünüm: amaan negatif çıkınca da boşuna yaptırcam diye hiç içimden gelmiyo :1no2: bilmiyorum napsam

CANIM BU AY KAFAMA GÖRE ADETTEN SONRA 12.GÜN BAŞLADIM KASIKLARIM AĞRIDIKÇA KOÇİŞE SARDIM NORMALDE DOKTOR KONTORLÜNDEYİM BU AY MOLADAYIM BELLİ TUTTURURUM:teytey:

inşaaaaaaaaaaaallah tutmuştur ya.
bende hesapla yapıorum.bi dolu bi boş çalışcaz umarım verimli olur

bence git canım yaa kafan rahatlar stressss daha kötü.nerde oturduğunu yazmamışsın

ya kan testi sonucu da negatif çıkacak diye gtmek istemiyorum :1no2: Benimkide iş işte sanki gitmeyince pozitifleşecek tuhaf bi psikolojiye sokuyor insanı bu belirsizlik :çok üzgünüm:

canım en azından şüphe kalmaz aklında bende aynı senin gibi zorla gidip test yapıyorum ama en azından var yada yok netleşiyo bide doktorum adet olmuyom diye gidiyorum ben görmedim ama kesinleşsin diye kanda bakıyor

bence git canım yaa kafan rahatlar stressss daha kötü.nerde oturduğunu yazmamışsın

doğru söyüyosun böyle beklemek daha kötü oluyo canım sıkkın şimdi kendimi iyi hissedersem gidecem bu ay adet düzenleyici kullanmama rağmen gecikmesi çok ilginç o yüzden baya umutlanmıştım düzenleyici kullandıgımda günü şaşmazdı çünkü kafamçokkarıştı

canım en azından şüphe kalmaz aklında bende aynı senin gibi zorla gidip test yapıyorum ama en azından var yada yok netleşiyo bide doktorum adet olmuyom diye gidiyorum ben görmedim ama kesinleşsin diye kanda bakıyor

haklısın canım oturup acaba diye düşünmektense en mantıklısı gidip bi test yaptırmak sanırım bilmiyorumkismile bu ay baya ümitliydim ya neden olmadı ki kür filanda uygulamıştım halbuki senağlama daha zamanı değilmiş demek ki :çok üzgünüm:

nohutlu pilav hep söyliycem unutuyorum senin nicki ne zaman görsem canım nohutlu pilav istiyo kaydirigubbakcemile3

nohutlu pilav hep söyliycem unutuyorum senin nicki ne zaman görsem canım nohutlu pilav istiyo kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaaaaaa gerçekten bende aynı şeyi sölicektim biliomusun.canım şimdi sorun değilde hamile kalınca napces bilmiorum
şöle tavuk suyuna nohutlu pilaavvv

yaaaaaaaaaaa gerçekten bende aynı şeyi sölicektim biliomusun.canım şimdi sorun değilde hamile kalınca napces bilmiorum
şöle tavuk suyuna nohutlu pilaavvv

yaa sorma canım benim zaten normalde böyle herşeyi canım ister hamile kalsam nolur bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 canı sıkıldıkça yemek yiyenlerdenim ben hamile kalınca da böyle olursam 9 ay sonunda tanınmaz halde olurum heralde Allahtan zayıfım da kilo alsamda kötü bi görüntü oluşmaz o kadar kaydirigubbakcemile3 tabi abartmazsam sositososito

bende dün öğrendim hamile olduğumu:))) allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın, şimdi 4 haftalık 6. haftada doktoro gidicem. yoksa bu kadar beklememelimiyim....offff ben şimdi kurar dururum...SAT 29 aralıktı, beni de listeye eklermisiniz))

bence zayıfım canım bizim hamileyken kilo prob yok D bol bol yeris işte.bu arada senin yaş kaç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…