- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
canım ya gidince mi yapıosun yemeği.önceden mi hazırlıosun.allah kolaylık versin tatlım
kızlar bu araada ne yemek yaptığımızı söleyince süper oluoo.diğer günlere fikir açısından.
canım bende 1,5 yıllık evliyim 3 düşüğüm var.kendini şanslı hisset bence.olur üzme kendini devam et canım.
valla daha yeni oldugum icin tam takip edemiyorum bu yuzden gec cvp veriyorum kusura bakmayin ben daha yeni bu ayin 15inde 24 oldum ve 1,5 yildir evliyim 4 aydir deniyoruz allah hayirlisini en kisa zamanda nasip eder hepimize insallah sizler kac yasindasiniz
valla canım eve gidince yarın için yapıyorum yada buzlukta pratik köftem olur herzman kuru nohut haflarım onun yanına bişeyler eklerim
bugün napcaaaan varmı bişiler.komşu olsaydık ben hergün saana da getirirdim
uzuldum senin adina canim allah seninde en kisa zamanda kucagina bebegini almak nasip etsin
SAOL CANIM BENİM MAKARNA VAR PİRZOLA VAR BİTMEDİ KAÇ GÜNDÜR BİDE ÇORBA YETER BİTİRELİM ONLARI YARIN İÇİNDE ANNEM ÇAĞIRDI ŞİNCİK YIRTTIM C.TESİDE ERKEN ÇIKARIM İŞTEN EVE GEÇİNCE YAPARIMolumunekankayizsmile
Kızlarr ben cıkıyorum sızlere ıyı sohbetler daha sonra gorusuruz yıne hepınızı hayırlı gunler kendınıze cok ıyı bakın optum hepınızı
seelam şekerler bayanssulusmile
benım adetımın geçtiği 6 gün oldu yok daha bısey kafayı yıcem wallaaa
takma kafana canım yaseelam şekerler bayanssulusmile
benım adetımın geçtiği 6 gün oldu yok daha bısey kafayı yıcem wallaaa
test yaptın mı yarencim
takma kafana canım ya
elımde değilkii . Gelsın ıstıyorum ama tık yok ... Boyle beklemek cok gıcık.
Bugun olurum yarın olurum derken 6 gun geçtı bu ne böleeebilmiyorumkismile:umursamaz:
ilaç kullandınmı bu ay cnm neden gecikti acepelımde değilkii . gelsın ıstıyorum ama tık yok ... boyle beklemek cok gıcık.
bugun olurum yarın olurum derken 6 gun geçtı bu ne böleeebilmiyorumkismile:umursamaz:
adetım gectıkden 3 gun sonra yaptım negatif ama adette olmadım gelsın artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?