Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

daha yeni stres yapma canım bende 26 yaşındayım haziranda 3 yoıl olucak bende 4-5 aydır net bişekilde çalışma yapıyorum bebek için

Kızlarr ben cıkıyorum sızlere ıyı sohbetler daha sonra gorusuruz yıne hepınızı hayırlı gunler kendınıze cok ıyı bakın optum hepınızı

bugün napcaaaan varmı bişiler.komşu olsaydık ben hergün saana da getirirdim

SAOL CANIM BENİM MAKARNA VAR PİRZOLA VAR BİTMEDİ KAÇ GÜNDÜR BİDE ÇORBA YETER BİTİRELİM ONLARI YARIN İÇİNDE ANNEM ÇAĞIRDI ŞİNCİK YIRTTIM C.TESİDE ERKEN ÇIKARIM İŞTEN EVE GEÇİNCE YAPARIMolumunekankayizsmile

uzuldum senin adina canim allah seninde en kisa zamanda kucagina bebegini almak nasip etsin

saol canım.hemen hamile kalmaktan çok bebişin sağlıklı olması önemli.sağlıksız olunca kalbi duruo,gelişme bozukluğu oluo vs.
allah en sağlıklısından bebişler versin bislere.gencecik anneler olalım

oooh rahatsın yani iyi bari.afiyet olsun şimdiden

seelam şekerler bayanssulusmile
benım adetımın geçtiği 6 gün oldu yok daha bısey kafayı yıcem wallaaa

Saol ÇıÇekÇım ondan rahatım canım bıŞeyım olmazsa aıle apartmanı hastaysam falan koÇıŞı gÖnderıyom amcalarına

adetım gectıkden 3 gun sonra yaptım negatif ama adette olmadım gelsın artıkkk

ne demek olduğunu bilirim canım.ben de ilk defa bu ay gecikti.bekleincede hiç gelmiooo.

ben 6. gün gitttim test yaptırdım.biz korunuoduk ama yinede yaptırdım.kaza filan olmuştur die.

sonra doktor ilaö yazdı.söktürüücü.bi kere içtim ama hemen oldum.
normalde ilaç bitince olmam lazımdı.stres yaptım bebek mi var die.olmadığını öğrenince hemen oldum.gerçekten.düşüncelerin vücudun mekanızmasını etkilio canım yaa.
düşünmek bile yetio.bence kan testi yaptır kafan rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…