Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

kanda baktırdınmı kuşum ozman netleşir

yok cnm kanda baktırmadım negatifi görünce kendıme yenı yenı gelıyorum.
çünkü çok umutluydum pozitif görcem diye yapmıştım testi..
negatifi görünce çok üzüldümm. 4-5 gune gelmezse tekrar test yapayım dıyorum .
hıc bu kadar gecıkmemıstı .. :1no2:

ilaç kullandınmı bu ay cnm neden gecikti acep

yok ilaçda kullanmadım . bu ay bal çörek otu karışımından yedım onla alakası olabılırmı ?
bide 9 gun kala az bısey kan geldı yerleşme kanaması heralde dıye pek ümitlendım ama negatifi gördüm yine kötükedihüso

CANIM SENİNKİDE KÜRDENMİ OLDU acaba ya benim geçen ay ara kanama oldu ondan sonra 30 gün saydım adet oldum

olmaz o karışımdan sanmıyorum yani gecikmesi geç döllenmede olabilir cnm testte negatif çıkmasının sebebi bu olabilir

CANIM SENİNKİDE KÜRDENMİ OLDU acaba ya benim geçen ay ara kanama oldu ondan sonra 30 gün saydım adet oldum

senınle konusmustuk önceden sanırım.. senın 2-3 gun gelmişti yanlış hatırlamıyosam . benim 1 gün çok az bişey geldi başka hıçç gelmedi.. 30 gunmuuu ohaoldumsmile

canım sende test yapmıştın negatif çıkmıştı değil mi ? kan testi mi yaptırdın . kaç gün geçti

sorma canım bugün 5. gün hala olmadım testlerde negatif geçen ay 31 çekti hatta 6. günüm oluyor bugün hala tık yok bende gittim kan testi yaptırdım testler negatif olunca eminim bişey çıkmayacak söktürücü verir en azından doktor böyle beklemek çok sıkıcı yada kist filan varsa diye aklımı karıştırıyor tuhaf düşünceler soru işareti kalmıycak en azından ilacı kullanıp regl olur yine başlarım çalışmalara artık :içelim:

olmaz o karışımdan sanmıyorum yani gecikmesi geç döllenmede olabilir cnm testte negatif çıkmasının sebebi bu olabilir

walla anlamadım neden olduğunu negatif çıktı bari adet olayım ne sinir bişeymişş :mymeka:
4-5 gun daha gelmezse bıdaha test yapçam sonra kan testi o da olmadı doktora gıtçem . göbeğim çok şiştii sanki 5 aylık hamileyim :roflol:

valla durumlarımız aynı bende acayip ümitliydim ilk başta bal çörek otu tarçn kürü ovülasyon testi filan hepsini yapmıştım boş ta geçirmemiştik kesin diyordum ama olmadı :gitme: hatta adete 4 gün kala test yaptım heycandan kesin çıkar diye bişy yoktu adet öncesi diye çıkmadı dedim heralde, sonraki her gün test yaptım hala yok tutturamamışız demek ki zamanı gelmemiş daha hayırlısı ne zamansa o zaman olsun artık ne diyim :1no2: adet gecikmesi yapmaz bu kür dimi kızlar ondan gecikmedi yani

yakamozcum sende adet belirtisi oldumu bu 5 günlük gecikmede

hımm ilk bakışta doğal bi karışım olduğu için adeti geciktirmez gibi düşündüm ama ikinizdede aynı ay aynı durum olunca olabilir valla bacım belkide o sapıttırdı sizin kırmızıları

en iyisini yapmışsın sen.. kan testi yaptırmakla.. ben başka test yapmadım .
öylee beklıyorumm aklı hep orda oluyo değilmi şımdı kesın oldum dıye wc ye gıdıyorum yok bısey sevneyımmı uzuleyımmı şaşırdım akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…