Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yakamozcum sende adet belirtisi oldumu bu 5 günlük gecikmede

ilk günler gögüslerde şişlik vardı kahverengi bölümde büyüme hissettim adet tarihi öncesi başladı idrar rengi koyulaştı akıntıda artma iştah artması filan oldu dedim kesin hamileyim bi sürü belirti var şimdi hepsi geçti sanki psikolojikmidir nedir anlamadım CADIARZU bi iki tane var hala ama testler hep negatif bu zamana kadar çıkmaması imkansız kafamçokkarıştı alt karına ara ara giren hafif ağrı dışında adet belirtisi olmadı canım tamam adet olacam diyodum tam yine olmyodu o gün öyle geçti bugüne kadar

alla alla bu kürden mi oldu acaba.
ama ben düzenli kullanmadım . üşendim 2-3 gun yemedım hıc.
senın adetınden önce kanama oldumu az bişey

evet cnm ya bütün belirtiler hamişlik belirtisiymiş allah allah neyse yarın kan testinde çıkar ortaya ne varmışş

bunların aynısı bende de vardı.. göğüslerim arada acıyor gene ucları.. akıntımda az var sarı . bıde göbeğim şişşş

ay aynısı valla her lavaboya gittiğimde kesin oldu diyorum yok, senin ara kanaman olmuş canım bende hiçbişey olmadı ne iş anlamadm ya :umursamaz: bide bu ay adet düzensizliği için ilaç kullandım ben bi gün bile sapmaması lazımdı o ilacı kullandıgımda bi gün önce oldugu bile oluyodu geç kalması imkansızdı yani bu ay, CADIARZU ay kistmi oluştu acaba ya ne bu yoksa niye olmasın :gitme:

alla alla bu kürden mi oldu acaba.
ama ben düzenli kullanmadım . üşendim 2-3 gun yemedım hıc.
senın adetınden önce kanama oldumu az bişey

yok canım hiç olmadı kanama bende ya aslında yumurtlama problemi olmayanların kullanmaması lazımmış kürü zaten bir yumurta olgunlaşıyorken kürü uygulayınca 4 yumurta birden olgunlaşabiliyormuş ve sadece biri çatladıgı için diğerleri kistleşebiliyormuş kafamçokkarıştı

evet cnm ya bütün belirtiler hamişlik belirtisiymiş allah allah neyse yarın kan testinde çıkar ortaya ne varmışş

olsa idrar testinde çıkardı cnm ya beklemiyorum ben :umursamaz: adetten önce olmıyım diye dua ediyordum şimdi de hemen olim de diğer ay gelsin diye dua ediyorum

dur son bi test kalmıştı bugün yapmadım yapimde bi negatif daha görim evde durmasın kaydirigubbakcemile3

dur son bi test kalmıştı bugün yapmadım yapimde bi negatif daha görim evde durmasın kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: o da pozitif çıkıyomuşşşşşş ne güsel olurrrrrr hihoyyyt
ben ceasaret edemedım bıdaha yapmaya negatifi görmek çok canımı sıkıyor klava:

:roflol::roflol: o da pozitif çıkıyomuşşşşşş ne güsel olurrrrrr hihoyyyt
ben ceasaret edemedım bıdaha yapmaya negatifi görmek çok canımı sıkıyor klava:

veeeeee beklenen sonuç negatif üzülmedim vallahi zaten bekliyordum bugüne kadar çıkmadıysa bundan sonra da çıkmaz regl gecikmesi bu kesinlikle sempatiksalakcinni keşke bi kan testi yaptırsaydın cnm negatif çıkarsa en azından söktürücü filan yazardı hem için rahatlardı negatif çıksa da sositososito

yaptm canım negatif 6. gün oluyo bugün dolayısıyla benim hüsnü kuruntummuş tüm belirtiler yada psikolojik bilmiyorum ya eşime aldırdım oda ne vermişlerse almış garibim iyi bişy değil certain netten baktım şimdi hassasiyeti düşük bişy fiyatıda 1.500 diye geçiyo ben tanesini 5 e almıştm :dilcikar:

hımm anladım cnm neyse şubata inş.çift çizgiyi görürsün tatlım

bıkaç gun daha bekleyımde test yapcam yıne. sonrada kan testi yaptırırım.
belki gelır bıkaç gune. alıştık beklemeye boshayallersmile

kızlar bugün adetimin 2.günü karnım çok ağrıyo yaaa....çok fenayım :bbo:

:ecrin_bebek: gelsin bebekler:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…