Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

selam kızlar topiğiniz dikkatimi çekti bende bu ay hamiş olmak istiyorum yaa Rabbim her isteyene versinn

yarın adet günüm, bugün test yaptım tamameeen negatif bilmiyorumkismile o tek çizgiyle bakışıp durduk, canım sıkıldı önce, sonra gittim kek yaptım afiyetle yiycem:umursamaz: püfffff! bal çörek otu ve tarçına başlayacağım bu ay sanırım, herşey normal ovulasyon gününü de kaçırmadık, oldu bu sefer diyorum yokkk:sinifsinif:

üzülme canmm bidahaki sefere olur inşallah bende dün adet oldum...:teselli:

gelsin bebişlerrrrrrrrr:ecrin_bebek:

ya kızlar benimde sağ kasığımda batma var bi kaç gündür pıt pıt atıyo sanki orası adetmi olucam ne

evet cnm ya okullar tatil olunca bizde görüşemez olduk tatlım naptın?opuyorumnanaktan adet olmuşun iyi bari sorunsuz oldun cnm
evet canmm adet oldun dr.45gün sonrada olabilirsin demişti ama tam zamanında oldum.
ben her ay aynı günde olurum 25 aralıkta kürtaj olmuştum 27 ocakta da adet oldum...şimdi şubatıda bi atlatayım allahın izninle şu çalışmalara başlıcam inşallah.
ya kızlar benimde sağ kasığımda batma var bi kaç gündür pıt pıt atıyo sanki orası adetmi olucam ne

ben hamile kaldığımda oluyodu o pıt lar...inşallah hamilesindir yaaaaaaaa...
memelerinde ağrı var mı?sızlama falan?

memelerde bişey yok cnm bende önceki hamişliğimde olmuştu kürtaj olana kadar sağ tarafımda hep ufak bi atma hissi vardı gene var ama ümitlenmekte istemiyorum belkide psikolojikmi oluyo bu belirtiler anlamadımki bu akşamda adet olmuşum gibi his var tuvalete gidiyorum bişey yok paranoyak oldum -tatlicadiarzu-cnm ya senin karın ağrın geçtimi cnm

senin adete kaç gün kaldı? hiç belli olmaz canmm hamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibi oluyo. bende bu son hamileliğimde ilk haftalar da kasıklarımda ağrılar batmalar oluyodu şişkinlik gaz sancıları sendede şişkinlik var mı?
benim ağrım yok canım iyiyim bugün adetimin 2.günü 3günüm daha var.

3 ocakta olmuştum galiba 2 şubatta olurum bu ay 31 çekiyo bugün hesapladımda 2-3 günüm kaldı gaz sancısı yok şişkinlikte yok tek belirti sağ tarafımda saat gibi atan bişey bide adet olmuş gibi his test alıp yapsam yarın çıkarmı acepfisfisfis

yap valla ben adetime 4gün varken yapmıştım çıktı varsa çıkıyo...
selamlar nasılsınız
slm canmm hoşgeldin...
saol canımmmmm rabbim her isteyene tez zamanda versin :Saruboceq:

sen nekadar zamandır istiyon canmm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…