kızlar bugün adetimin 2.günü karnım çok ağrıyo yaaa....çok fenayım :bbo:
canım ablam geçmiş olsun.ama olmuşsun ne güzel kürtajdan sonra ilk adet çok rahatlatıooo.temzizlensin bi güzeeeel
hoşgeldin cnm aramıza sen ne zamandır hamiş olmayı düşünüyosun tatlımselam kızlar topiğiniz dikkatimi çekti bende bu ay hamiş olmak istiyorum yaa Rabbim her isteyene versinn
slm hoşgeldin canmm...inşallah hamiş haberini alırız canmmselam kızlar topiğiniz dikkatimi çekti bende bu ay hamiş olmak istiyorum yaa Rabbim her isteyene versinn
hoşgeldin cnm aramıza sen ne zamandır hamiş olmayı düşünüyosun tatlım
yarın adet günüm, bugün test yaptım tamameeen negatif bilmiyorumkismile o tek çizgiyle bakışıp durduk, canım sıkıldı önce, sonra gittim kek yaptım afiyetle yiycem:umursamaz: püfffff! bal çörek otu ve tarçına başlayacağım bu ay sanırım, herşey normal ovulasyon gününü de kaçırmadık, oldu bu sefer diyorum yokkk:sinifsinif:
alkisalkisalkisumutla bekleyen anne adaylarımız :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile52010 ocak ayı listemiz
bullancak............20 ocak
pelin67................23 ocak
yakamozzz33.....24 ocak
bafo...................26 ocak
eksel.................25 ocak
crystal_im..........25 ocak
neva_.................27 ocak
canyakomoz.......28 ocak
b.u.l.u.t..............28 ocak
mirage1983........31 ocak
2010 şubat ayı listemiz kaydirigubbakcemile5
nohutlupilav...........2 şubat
greemaan..............2 şubat
eren sezen............3 şubat
ayseece................4 şubat
gulanne.................8 şubat
selennur................9 şubat
cesu.....................9 şubat
masal800..............12 şubat
bengu38...............13 şubat
maybebaby..........14 şubat
mekselina86.........14 şubat
yarencik60...........15 şubat
lover1984.............16 şubat
mervam...............16 şubat
cicek8182............16 şubat
sutbeyaz..............17 şubat
slcn.....................17 şubat
30temmuz............18 şubat
askizi...................20 şubat
bembeyazev..........20 şubat
bafo......................23 şubat
gokcegokce..........27 şubat
azize1..................27 şubat
destina25..............30 şubat
süprizzzzz hamilelerimiz alkisalkisalkis
ozlemcano...............tebrikler alkisalkisalkis
demetnur.................tebrikler alkisalkisalkis
crystal_im................tebrikler alkisalkisalkis
pembehera...............tebrikler alkisalkisalkis
htcyz.......................tebrikler alkisalkisalkis
ashemez..................tebrikler alkisalkisalkis
sleepy80..................tebrikler alkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile5 adet tarihlerinizi verin ekliyim kızlar :lepi:
evet cnm ya okullar tatil olunca bizde görüşemez olduk tatlım naptın?opuyorumnanaktan adet olmuşun iyi bari sorunsuz oldun cnmslm hoşgeldin canmm...inşallah hamiş haberini alırız canmm
canmm naber sezencim hiç görüşemiyoz yaaa
evet canmm adet oldun dr.45gün sonrada olabilirsin demişti ama tam zamanında oldum.evet cnm ya okullar tatil olunca bizde görüşemez olduk tatlım naptın?opuyorumnanaktan adet olmuşun iyi bari sorunsuz oldun cnm
ya kızlar benimde sağ kasığımda batma var bi kaç gündür pıt pıt atıyo sanki orası adetmi olucam ne
memelerde bişey yok cnm bende önceki hamişliğimde olmuştu kürtaj olana kadar sağ tarafımda hep ufak bi atma hissi vardı gene var ama ümitlenmekte istemiyorum belkide psikolojikmi oluyo bu belirtiler anlamadımki bu akşamda adet olmuşum gibi his var tuvalete gidiyorum bişey yok paranoyak oldum -tatlicadiarzu-cnm ya senin karın ağrın geçtimi cnmevet canmm adet oldun dr.45gün sonrada olabilirsin demişti ama tam zamanında oldum.
ben her ay aynı günde olurum 25 aralıkta kürtaj olmuştum 27 ocakta da adet oldum...şimdi şubatıda bi atlatayım allahın izninle şu çalışmalara başlıcam inşallah.
ben hamile kaldığımda oluyodu o pıt lar...inşallah hamilesindir yaaaaaaaa...
memelerinde ağrı var mı?sızlama falan?
memelerde bişey yok cnm bende önceki hamişliğimde olmuştu kürtaj olana kadar sağ tarafımda hep ufak bi atma hissi vardı gene var ama ümitlenmekte istemiyorum belkide psikolojikmi oluyo bu belirtiler anlamadımki bu akşamda adet olmuşum gibi his var tuvalete gidiyorum bişey yok paranoyak oldum -tatlicadiarzu-cnm ya senin karın ağrın geçtimi cnm
3 ocakta olmuştum galiba 2 şubatta olurum bu ay 31 çekiyo bugün hesapladımda 2-3 günüm kaldı gaz sancısı yok şişkinlikte yok tek belirti sağ tarafımda saat gibi atan bişey bide adet olmuş gibi his test alıp yapsam yarın çıkarmı acepfisfisfissenin adete kaç gün kaldı? hiç belli olmaz canmm hamilelik belirtileride aynı adet belirtileri gibi oluyo. bende bu son hamileliğimde ilk haftalar da kasıklarımda ağrılar batmalar oluyodu şişkinlik gaz sancıları sendede şişkinlik var mı?
benim ağrım yok canım iyiyim bugün adetimin 2.günü 3günüm daha var.
slm hoşgeldin canmm...inşallah hamiş haberini alırız canmm
slm kızlar hoşgeldinizselamlar nasılsınız
yap valla ben adetime 4gün varken yapmıştım çıktı varsa çıkıyo...3 ocakta olmuştum galiba 2 şubatta olurum bu ay 31 çekiyo bugün hesapladımda 2-3 günüm kaldı gaz sancısı yok şişkinlikte yok tek belirti sağ tarafımda saat gibi atan bişey bide adet olmuş gibi his test alıp yapsam yarın çıkarmı acepfisfisfis
slm canmm hoşgeldin...selamlar nasılsınız
saol canımmmmm rabbim her isteyene tez zamanda versin :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?