Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

sen sabahmı yapmıştın azizecim testi paketlerde aç karnına ilk idrar daha iyi sonuç verir yazıyo ya

yok canmm öyleden sonra yapmıştım...onuda annem yap dedi varsa kesin çıkar dedi.
sende yarın yap canmm inşallah hamile haberini alırım ayyy heycanlandım bak şimdi alkisalkisalkis

yok canmm öyleden sonra yapmıştım...onuda annem yap dedi varsa kesin çıkar dedi.
sende yarın yap canmm inşallah hamile haberini alırım ayyy heycanlandım bak şimdi alkisalkisalkis
ay inş..eğer o cesareti kendimde bulursam yapıcam belkide adet olurum yarına kadar sanki heran gelicekmiş gibi ya off akşam akşam kafanı şişirdim seninde

cnm bu güne kadar adet günü gelipte sıyırmış çok arkadaşı teselli ettim ama şimdi anlıyorumki sıyırmakta haklılarmış adet günü yaklaştıkça telaş sardı valla

ayy bunlar tatlı heycanlarr bende tekrar yaşamak istiyorum yaa...
napıcan yarın için test yapcan mı? bende meraklandım yaa...yaparsan sonuç ne olursa olsun hemen yaz canmm. ben olsam kesin yapardım. en azından meraktan kurtulursun canm ya...bilmiyorumkismile

karasız kaldım testte çıkmazsa erken diye hüsrana uğrarım diye korkuyorum ama yaparsam sana kesin yazarım ya özelden ya faceden haberdar ederim seni tatlım olumlu yada olumsuz diye

ben çıkıyom canmm sana iyi geceler tatlı uykular...
inşallah hamilesindir.

gelsin bebişlerimizz :ecrin_bebek:

yok cnm yapmadım ben adet olmadan önce yüzümde bitane büyük sivilce çıkar ondan çıktı maleseff bide karnım ağrıyo bugün yarın olurum bende test yapıp moralimi bozmak istemedim cnm

anladım canım.sen kendini daha iyi bilirsin tabi.
önümüzdeki ay inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…