Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

merhabaa
bugun 7. gün vee daha bişey yok.. ocak ayı bıttı ben adet olmadım daha mafoldumben

evet canım az kaldı bundan sonrası hayırlısı...sen nasılsın canmm?

hoşbulduk tatlımm...noldu test yapmadın mı?yaaaaaaaaaaaaaa

nolsun azızecccıcm benım dha var bu aralar yumurtlama gunlerımı degerlındermeye calısıyoruuum ben cok zor hamıle kalıyorumyaaaaa

bence oyle rahım falan ısınınca sıcakta ıntıhap alan varsa zaten akıp gıderrrr

canım o yüzden özellikle sordum.akıp gideceği için bebiş yapılcksa pek uygun değil gibi.dölelnme olursa.en azından bebek tutunana kadar.
bna pek mantıklı gelmio da sorim dedim

cnm kan testi yaptırsana yakamoz gibi

bikaç gun daha bekleyım dedım ..
tekrar test yaparım sonra kan testı yaptırırım diye düşünmüştüm ..
ha bugun olur ha yarın olur derken 7 gun geçti...
negatifi görünce çok kötü oldum o yüzden ....
olsa silikde olsa çıkardı dıye beklemedeyımm :çok üzgünüm:

adetım geçtıkden 3 gun sonra yaptım ama negatif :1no2: ama daha adet olmadım

hamile olsaydın kesin çıkardı canmm...gecikme olmuştur 1hafta 10 gün bazen adet gecike biliyo normaldir telaşlanma canmm. yada geç döllenme olabilir testte geç çıkabilir.
ben ilk hamileliğimde adetim 3gün geçmişti test yaptım çıkmadı 2gün sonra tekrar test yaptım ve iki çizgi çıkmıştı...sendede böyle olabilir.

hıc bukadar gecıkmemıstı bnm 3-4 gun gecıktığı olduda bukadar olmadı..
başkada test yapmadım .
ayyyyy inşallahhh bende bunu meak ediyodum negatif çıkıp sonra pozitif oluyomu ki diee .
ben umudumu kaybetmiştim negatifi görünce.
bide benım adetıme 9 gun kala az bısey kan geldı .
sabahları göğüslerim çok acıyor bı halsızlık var azda sarı akıntı var başkada bısey yok .. pazartesiye kadar bekleyım olmazsa bıdaha test yapayım .. bişey yoksada adet olayım artıkkeyvahedigeldismile

sezen cim benimde son hamileliğide test yapmadan önce çenemde çok acıyan sivilce çıkmıştı bende adet olmayı beklerken meyer hamileymişim...

pazartesi farklı bi marka test al cnm belki testinde bi sorun vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…