hoşgeldin cnmmhayır tatlım...
oyyy canım yaa daha şubattada adet olmam lazım...
hayır tatlım...
oyyy canım yaa daha şubattada adet olmam lazım...
evet canım az kaldı bundan sonrası hayırlısı...sen nasılsın canmm?ıyıkı varsın erenım yazmıs arkadas ben sandım sen ısmını degıstırdın dıyeeee subata ne kaldıkı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldin cnmm
merhabaa
bugun 7. gün vee daha bişey yok.. ocak ayı bıttı ben adet olmadım daha mafoldumben
merhabaa
bugun 7. gün vee daha bişey yok.. ocak ayı bıttı ben adet olmadım daha mafoldumben
cnm kan testi yaptırsana yakamoz gibimerhabaa
evet canım az kaldı bundan sonrası hayırlısı...sen nasılsın canmm?
hoşbulduk tatlımm...noldu test yapmadın mı?yaaaaaaaaaaaaaa
test yaptın mı canmm?
yok yapmadım sağ tarafımdaki batma hissi gitti malesef bide benim her adet öncesi çenemde büyük bi sivilce çıkar bugün oda çıktı adet olucam sanırım hamişlik belirtimde kalmadı :sinifsinif:test yaptınmı canıım seeeen
bence oyle rahım falan ısınınca sıcakta ıntıhap alan varsa zaten akıp gıderrrr
cnm kan testi yaptırsana yakamoz gibi
adetım geçtıkden 3 gun sonra yaptım ama negatif :1no2: ama daha adet olmadım
nolsun azızecccıcm benım dha var bu aralar yumurtlama gunlerımı degerlındermeye calısıyoruuum ben cok zor hamıle kalıyorumyaaaaa
hamile olsaydın kesin çıkardı canmm...gecikme olmuştur 1hafta 10 gün bazen adet gecike biliyo normaldir telaşlanma canmm. yada geç döllenme olabilir testte geç çıkabilir.
ben ilk hamileliğimde adetim 3gün geçmişti test yaptım çıkmadı 2gün sonra tekrar test yaptım ve iki çizgi çıkmıştı...sendede böyle olabilir.
pazartesi farklı bi marka test al cnm belki testinde bi sorun vardırhıc bukadar gecıkmemıstı bnm 3-4 gun gecıktığı olduda bukadar olmadı..
başkada test yapmadım .
ayyyyy inşallahhh bende bunu meak ediyodum negatif çıkıp sonra pozitif oluyomu ki diee .
ben umudumu kaybetmiştim negatifi görünce.
bide benım adetıme 9 gun kala az bısey kan geldı .
sabahları göğüslerim çok acıyor bı halsızlık var azda sarı akıntı var başkada bısey yok .. pazartesiye kadar bekleyım olmazsa bıdaha test yapayım .. bişey yoksada adet olayım artıkkeyvahedigeldismile
evde bitane test var dün akşam eşime aldırdım o bana bakıyo ben onasezen cim benimde son hamileliğide test yapmadan önce çenemde çok acıyan sivilce çıkmıştı bende adet olmayı beklerken meyer hamileymişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?