Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

ii alışverişler bayanssulusmile
bende ne yemek yapsam diye düşünüyorumhiç bişey yapasımda yok kafamçokkarıştı:umursamaz:
ben dün yapmıştım bugün yemek derdim yok aramızda hamişde yok söylesem kimsenin canı çekmez nasılsasositosositoyeşil fasulye pilav mercimek çorbası fasulyeyi yazdan alıp atmıştım difrize kışın rahat oluyoo

ha ha ha pörtledi :roflol:valla benimde 5 dakka gözümü ayırmadan baktım teste ö....n trene baktığı gibi ama yok bacım ya değişmiyo

:roflol::roflol::roflol::roflol: sen yıne umutla yapmadım olursa olur diyerek yaptın .
bennn kesin 2 çizgi görcem diye yaptım görüüm 2 çizgiyiiiii :roflol::mymeka::mymeka:senağlama

ohhh ne güsel düşünmücen ne yapsam diye.. afiyet olsun.
evet öyle koyunca ii oluyor. bende koymustum ama az koymuşum yok şimdi olsa bende yapardım . uydurcam bişiyler artık zemuszemus

ohhh ne güsel düşünmücen ne yapsam diye.. afiyet olsun.
evet öyle koyunca ii oluyor. bende koymustum ama az koymuşum yok şimdi olsa bende yapardım . uydurcam bişiyler artık zemuszemus
uydur gitsin cnm ya boşver bu morel bozukluğuyla insanın yemek yapasıda gelmiyo valla

gelsin bebeklar

ben geldim...ayy çok yoruldum yaa dışarda yağmurda var alış veriş hiç çekilmiyo torbalar biyanda şemsiye biyanda zor taşıdım valla. yemek yapmak için de daha erken

ben geldim...ayy çok yoruldum yaa dışarda yağmurda var alış veriş hiç çekilmiyo torbalar biyanda şemsiye biyanda zor taşıdım valla. yemek yapmak için de daha erken
evet sabahtan beri durmadı yağmur ben dışarı çıkmadım hiç bugün yemeğimde var nasılsa sen ne yapıcan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…