hıc bukadar gecıkmemıstı bnm 3-4 gun gecıktığı olduda bukadar olmadı..
başkada test yapmadım .
ayyyyy inşallahhh bende bunu meak ediyodum negatif çıkıp sonra pozitif oluyomu ki diee .
ben umudumu kaybetmiştim negatifi görünce.
bide benım adetıme 9 gun kala az bısey kan geldı .
sabahları göğüslerim çok acıyor bı halsızlık var azda sarı akıntı var başkada bısey yok .. pazartesiye kadar bekleyım olmazsa bıdaha test yapayım .. bişey yoksada adet olayım artıkkeyvahedigeldismile
pazartesi farklı bi marka test al cnm belki testinde bi sorun vardır
evde bitane test var dün akşam eşime aldırdım o bana bakıyo ben ona
çıkmadık candan ümit kesilmez tatlım bozma moralini kırmızılar gelene kadar hep bi ümit varevet bu sefer öyle yapıcam.
hep aldığım eczaneden almadım bıde. baska eczaneden aldım uğurlu gelır belkı dedım ama yıne olmadı .
bide okadar emındımkı ..kesın pozitif görcem dıye hevesle yaptım bekledım bekledım yok benmı yanlış goruyom dıye baktım durdum sabahın 7 sındee.
kendımı hazırlamıstım 2 çizgiyi görcem eşimi kaldırcam müjdeyı vercem dıye heveslıydım.. ama butun hayallerım gittiii:gitme::gitme::gitme:
benimde memelerim çok ağrıyodu dolgun olmuşlardı ve çok halsizdim hep uyku bastırıyodu inşallah seninde öyledir canmm hamilesindir.yerimseniben
çıkmazsada çok üzülmem gerçi doktorum rahim kendini hazır hissedince kalırsın demişti bi ay daha geçer vücudum dahada toparlar kendini valla ben bi banyoya gideyim geleyimm 2 dakka sonra yanınızdayımmayy nasıl duruyon yapmadan kızz...nolcak çıkarsa çıkar çıkmazsada çıkmaz kısmet canmm bence yap.:lepi:
hadi bekliyom canmm...hayırlısı olsun.çıkmazsada çok üzülmem gerçi doktorum rahim kendini hazır hissedince kalırsın demişti bi ay daha geçer vücudum dahada toparlar kendini valla ben bi banyoya gideyim geleyimm 2 dakka sonra yanınızdayımm
ayy inşallah canımmmmm :Saruboceq:
sen hamılemısın. ? yoksa doğdumu bebişin
idrar testi yapsanaKIZLAR ACİL YARDIM LÜTFEN
30 günde bir adet oluyorum ve yumurtlama dönemim 16. güne denk geliyor ayın 26 sında beta-hcg kan testi yaptırdım 0,276 çıktı ama mide bulantılarım devam ediyor
şuan adetime 1 veya 2 gün var beyaz akıntım var, bazen altım ıslanıyormuş gibi oluyorum ve belim ağrıyor
acaba kan testi erkenmi yaptırdım.
adete yakın akıntı ve ıslaklık olurmu arkadaşlar
lütfen bana yardımcı olurmusunuz
kızlarrr tek çizgi çıktııı malesef:sinifsinif:
hadi bekliyom canmm...hayırlısı olsun.
ben 3aylık hamileydim canmm bebeğimi kaybettim,4hafta önce kürtaj oldum.
birde oğlum var 8yaşında...bende ikinci için uğraşıyorum canmm.
test karşımda 5 dakka geçti değişmedi sonuçç malesef tekte kaldı adet olana kadar evet yarene dediğim gibi çıkmadık candan ümit kesilmzmişolsun tatlımm üzülme hakkında hayırlısı olsun...daha adetine de var hiç belli olmaz.
güle güle cnmmkızlar ben alış verişe gidiyom gelince tekrar görüşürüz
test karşımda 5 dakka geçti değişmedi sonuçç malesef tekte kaldı adet olana kadar evet yarene dediğim gibi çıkmadık candan ümit kesilmzmiş
kızlar ben alış verişe gidiyom gelince tekrar görüşürüz
ha ha ha pörtledi :roflol:valla benimde 5 dakka gözümü ayırmadan baktım teste ö....n trene baktığı gibi ama yok bacım ya değişmiyohayırlısı olsun canım . adetın gecıkırse bıdaha yaparsın test. bende 5 dakika geçti yok 10 dakika bekledim hala tek çizgiiiiiii . :mymeka: sabahın 7sınde gözümü zor açıyodum tek çizgiyi görünce pörtlediii :1shok::1shok:
idrar testi yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?