Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

yakamoz gelsede güzel haberler verse bari kan testi sonucunu alıcaktı inşş.hamiştir:ecrin_bebek:

keşke güzel bi haber verebilseydim az önce aldım sonucu kızlar negatif 0,1 çıkmış :1no2: bekliyordum negatif çıkmasını ama hala adet olmayınca bi umut vardı içimde yinede senağlama artık kesinleşti ilaç alabilirim ilacı kullanimde şubatta başlıyım tekrar çalışmalara senağlama sonucu eşime aldırdım bi sevinçle aradı aşkıııııııııııııımmmmm inanmıycaksınnn dedi bende pozitif deme kalbim durur bak dedim meğer şaka yapıyomuş yok canım negatif bekliyodun zaten dedi :1shok: sıpa öyle şakamı yapılır manyak işte üzüldümü görünce özür diledi ama bu konularda şaka hiç hoş olmuyo kafamçokkarıştı

canım en azından kafan rahatladı moral bozma kısmetse bidahaki ay ohooo daha çok işimiz var hepimizin arka arkaya hamiş kalıp çocuk doğurcaz burası kuluçka bölgesi unutma tatlım moral bozmak yok hayırlısı değilmiş de koçişede bu şakayı ödet alsanaalsanasmile sonrada ödülünü verirsin lülülülülülü:dance:

ay senelerce çocuk bekleyip te olmayanlara Allah sabır versin vallahi ben iki aydır tek çizgi görüyorum umudu kesecem nerdeyse :bbo: inşallah canım gelecek ay, olmadı diğer ay, daha olmadı diğer ay pes etmek yok kaydirigubbakcemile3

pes etmek yok biran önce kırmızılar gelsede çalışmalara başlasak tekrar

hayırlısı olsun yakamozcum şubata hep beraber hamiş olruz inşş..

şubatta patlama olurmuş :roflol: hep birden hamile kalırmışız kaydirigubbakcemile3 ne güzel olurdu ama ayrı bi şubat hamileleri topiği açar orda devam ederiz artık kaydirigubbakcemile3 korunmaya devam eden kızlarla da burda devam ederiz :1rolleyes: bende ki hayallere bak :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…