- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
hoşgeldin mirage ben test yaptım biliyonmuuuu
tek çizgi çıktı kuşum ya:sinifsinif:anam dur daha erken senin gününe daha var ya geçmişe dönemiyom işler yoğun diye ne çıktı peki kuşum
tek çizgi çıktı kuşum ya:sinifsinif:
sağol canmm benim.hamiş olsam canım çekerdi mantıyı ama değilim çekmedi normalde bayılırım afiyet olsun cnm şimdiden
SLM KUZULAR zemuszemus
artık bi dahaki aya inş..sende iki çizgi çıkar tatlımm:Saruboceq:daha var moral bozmak yok kuşum tamammı bu ay olmazsa bidahaki ay tutturcaz artık
sağol canmm benim.
slm tatlışş hoşgeldin
yakamoz gelsede güzel haberler verse bari kan testi sonucunu alıcaktı inşş.hamiştir:ecrin_bebek:
artık bi dahaki aya inş..sende iki çizgi çıkar tatlımm:Saruboceq:
Azİze bende İstİyom mantı
keşke güzel bi haber verebilseydim az önce aldım sonucu kızlar negatif 0,1 çıkmış :1no2: bekliyordum negatif çıkmasını ama hala adet olmayınca bi umut vardı içimde yinede senağlama artık kesinleşti ilaç alabilirim ilacı kullanimde şubatta başlıyım tekrar çalışmalara senağlama sonucu eşime aldırdım bi sevinçle aradı aşkıııııııııııııımmmmm inanmıycaksınnn dedi bende pozitif deme kalbim durur bak dedim meğer şaka yapıyomuş yok canım negatif bekliyodun zaten dedi :1shok: sıpa öyle şakamı yapılır manyak işte üzüldümü görünce özür diledi ama bu konularda şaka hiç hoş olmuyo kafamçokkarıştı
ayy kıyamm sana gel tatlışım gell...:teselli:
hoşbulduk şekercim nasılsına.s.
canım en azından kafan rahatladı moral bozma kısmetse bidahaki ay ohooo daha çok işimiz var hepimizin arka arkaya hamiş kalıp çocuk doğurcaz burası kuluçka bölgesi unutma tatlım moral bozmak yok hayırlısı değilmiş de koçişede bu şakayı ödet alsanaalsanasmile sonrada ödülünü verirsin lülülülülülü:dance:
mirage sen niye günün geçsede test yapmıcan gıııııı
ye en ye akşamları mesaiye kalıyon enerji lazım sana ben greve gidiyom bugünden itibaren:roflol::lepi::lepi:mantı yeycem cokacimcoookhihoyyyt bu ara ömrümce yemediğim kadar hamur yiyom zati hehehe göbiş yapıcam :1shok::roflol:delikafadulden
pes etmek yok biran önce kırmızılar gelsede çalışmalara başlasak tekraray senelerce çocuk bekleyip te olmayanlara Allah sabır versin vallahi ben iki aydır tek çizgi görüyorum umudu kesecem nerdeyse :bbo: inşallah canım gelecek ay, olmadı diğer ay, daha olmadı diğer ay pes etmek yok kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun yakamozcum şubata hep beraber hamiş olruz inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?