Aralık, Ocak ve Şubat ayına hamile kalmak isteyenler

günaydınnn
bana bi fikir söyleyinnn... ( inşallah birileri vardır )
adetim geçeli 10 gün oldu. 3. günü test yapmıştım negatif çıkmıştı..
bugun test yaparım dıyordum ama korkuyorum negatifi görürsem diye...
karar veremedim ne yapayımmm ?
idrar testi yerine kan testi mi yaptırsam ??
yoksa idrarı yapıp sonramı kan yaptırsam..??
yoksa biraz daha mı bekleyim..??
hiç bi belirti yok kafam çok karışık :1no2:

kızlar topikte sayfa sayısı çok olunca da geç açılıomuş.bende çok zorlanıorum
yeni bi topik açsak mı?
ne dersiniz.

canım ik önce idrar tesitini yap bence.ama negetif olsa bile kan testi yaptır.inşallah bebiş vardır ama yoksada ilaç kullanırsın hayatım.gün geçtikçe streste artıooooo

kızlar topikte sayfa sayısı çok olunca da geç açılıomuş.bende çok zorlanıorum
yeni bi topik açsak mı?
ne dersiniz.

canım bana bi cevap ver noluurrrrrrr
sabahdan beri griyom kimseler yok . fikirlerinize ihtiyacım var
ona göre test alcam yada kan testı yaptırmaya gıtçem ama ya hamıle değilsemm bilmiyorumkismile

canım ik önce idrar tesitini yap bence.ama negetif olsa bile kan testi yaptır.inşallah bebiş vardır ama yoksada ilaç kullanırsın hayatım.gün geçtikçe streste artıooooo

çok sağol canım yaa...
ne yapçağımı bilemedim . negatif çıksa bile kan testi yaptırayım dimi ..
tamam ozaaman ben test alıp geleyımmm inşallah pozitif çıkar yoksa kafayı yerimmmmm:umursamaz:

çok sağol canım yaa...
ne yapçağımı bilemedim . negatif çıksa bile kan testi yaptırayım dimi ..
tamam ozaaman ben test alıp geleyımmm inşallah pozitif çıkar yoksa kafayı yerimmmmm:umursamaz:

canım ya öle deme negatif olsa bile umudumuzu yitirmeden devam edecez.
bi an önce test i yap bence.
belirsizlik daha kötü.bizede haber ver.
eczane var mı yakınlarda

canımcım bence moralin sonradan bozulmasın diye kendini negatife hazırla bi idrar testi yap test negatif çıkarsa yüzde doksan yoktur bebiş ama sen yinede bi kan testi yaptır emin olup söktürücü kullanırsın benimde 8 gün geçti ilaç almasam olmaya niyeti yoktu hiç de bu kadar geçmemişti artı ben düzenleyici kullanmıştım öyle olmasına rağmen gecikince kesin gebelikten dolayı dedim ama olmadı, :gitme: bu ay ben aşırı stres yaptım hiç çıkmayan sivilceler bu ay yüzümün her yerinde acayip derecede çıktı adet baya bi saptı, bide olmadıgını görünce çok üzüldüm o yüzden bi daha öyle çok düşünmiycem kendime zarar veriyorum :umursamaz: yerimseniben

iyiyim canım birazdan dışarı çıkacam kahvaltı yapıyorum siz erkencisiniz bugün galiba ben kaldım en sona desene opuyorumnanaktan

GÜNAYDINNN ARKADAŞARRR...bugun çok mutluyum evlılık yıl dönümüm fakat yarın için de çok endişeliyim rabbim hayırlısını ver ve çifte mutluluk yaşat bana nolurrr.

iyiyim canım birazdan dışarı çıkacam kahvaltı yapıyorum siz erkencisiniz bugün galiba ben kaldım en sona desene opuyorumnanaktan

canım haftaiçinde hergün 7 kalkıorum.kociş gönderiiom.
bende çıkcam bugün güneşi gördük buün dimiiiiiiiiiiiii
foruma gitcem sen nereeyeeee

kızlar test yaptım negatifff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne yapayım ben şimdii off ya offffffffffffffff :gitme::gitme:

kızlar test yaptım negatifff mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ne yapayım ben şimdii off ya offffffffffffffff :gitme::gitme:

canım üzülmeeeee.
stresten gecikmiştir.öğrenmiş oldun.ilaç kullanmak için bide kan testi yaptır bnce.
adetini görürsün.bidaha çalışmalara başlarsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…